Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Kevins Džonss gatavs atgriezties

Juris Miņins
Juris Miņins

Kevins Džonss gatavs atgriezties
Kevins Džonss
Foto: AP

Bijušais Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Detroitas "Lions" pussargs Kevins Džonss ir gatavs atgriezties līgā un jau ir uzsācis individuālos treniņus.

Kad uz Džonsa treniņu ieradās kāds no vietējiem žurnālistiem, tad viņš bija ļoti pārsteigts - vēl nesen traumu nomocītais pussargs kā bulta nēsājās pa laukumu, ar saviem bučiem raudams ārā zemes gabalus.

Spēlētājs ir apņēmības pilns atgiezties NFL apritē no kuras viņš bija izkritis pagājušsezon, kad guva ceļgala savainojumu, kura rezultātā bija nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās, un "Lions" viņu izslēdza no komandas.
"Es veicu smagus treniņus katru dienu, taču jūtos aizvien labāk", sacīja pats spēlētājs.

Džonsu operējušais ārsts Džeimss Endrjūss sacīja, ka līdz pilnvērtīgiem treniņiem spēlētājam būs jāpagaida vismaz 10 mēneši, taču Džonss cer, ka komanda ar kuru viņš parakstīs līgumu ļaus viņam atlabt, no sākuma ļaujot Kevinam piedalīties bezkontakta treniņos.
"Īstenībā, man liekas, ka es varētu spēlēt kaut vai uzreiz", optimistisks par savu atlabšanas procesu bija pats spēlētājs.

Jautāts par atlaišanu no Detroitas vienības, spēlētājs atbildēja: "Es nebiju tajā labākajā formā, tāpēc mani atlaida. Es lieliski saprotu komandas vadību un neesmu apvainojies uz viņiem, jo, saprotiet paši, spēlētājs, kurš divas sezonas pēc kārtas mokās ar savainojumiem un kuram šis ir pēdējais līguma gads nav tas labākais variants. Bez tam komandai bija arī jānoslēdz līgums ar Roju Viljamsu."

Pašlaik par "running back" pzīcijas spēlētāju interesi izrāda Ņūinglendas, Čīkāgas, Grīnbejas, Tenesī, Tampabejas, Denveras, Kanzassitijas, Filadelfijas, Bufalo un Ņujorkas "Jets" vienības. "Es domāju, ka līgums tiks parakstīts jau tuvāko nedēļu laikā", situāciju komentēja Džonss, "taču īstenībā tam nav nozīmes, ja vien tas līgums tiks parakstīts līdz sezonas sākumam."
Taču paša spēlētāja fiziskā kondīcija un gatavība spēlēt būs tikai puse no nosacījumiem, kas ļaus viņam parakstīt līgumu ar kādu NFL komandu, jo šogad pussargu "tirgū" ir arī citi labi spēlētāji - Šons Aleksandrs, Kedriks Bensons, Rons Deins un Kriss Henrijs, kas arī noteiks toni "iepirkumu sezonā".

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-20 14:23, pirms 16 gadiem
Nu Lions jau vispār man liekas pussargi nav vajadzīgi, jo šie praktiski tikai paļaujas uz piespēlēšanu ar Kitnu priekšgalā. Nu ja puisis izskatās labi treniņos, tad var tikai apbrīnot viņa gribasspēku. Varētu būt interesanti vērto viņu spēlēs.