Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Kārtējais NFL spēlētājs nonāk cietumā

Juris Miņins
Juris Miņins

Kārtējais NFL spēlētājs nonāk cietumā
Ahmads Bredšovs
Foto: AP

Pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ ir aizturēts un nogādāts kādā no Virdžīnijas cietumiem Nacionālās Futbola Līgas (NFL) čempionvienības Ņujorkas "Giants" pussargs Ahmads Bredšovs.

Spēlētējs cietumā ir jau no 15. jūnija, taču oficiāls paziņojums nāca klajā vien šodien.

22 gadus vecais Bredšovs par NFL spēlētāju kļuva pagājušgad, kad jauno spēlētāju izvēles ceremonijā jeb draftā viņu septītajā kārtā paņēma Ņujorkas "Giants".
Atgādināsim, ka arī iepriekš viņam bija problēmas ar likumu, jo aizpagājušgad Ahmadu tiesāja par to, ka viņš kādam studentam bija nozadzis videospēli. Tā kā pats spēlētājs atzina savu vainu, tad tiesa aprobežojās vien ar 2 gadu pārbaudes laika noteikšanu.

Kā ziņo laikraksts "US Today", tad spēlētājs atrodas dienvidrietumu Virdžinijas reģionālajā cietumā. Tāpat laikrakstam izdevās uzzināt, ka pašreizējais incidents ir saistīts ar kādu citu, iepriekš izdarītu, pārkāpumu.

Atgādināsim, ka šis ir jau ceturtais likuma neievērošanas incidents pēdējo piecu dienu laikā, kurā ir iesaistīti Nacionālās Futbola Līgas (NFL) spēlētāji.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-20 01:19, pirms 16 gadiem
Nu tas jau vairs nav nopietni! Drīz vairs nebūs, kas spēlē NFL! Un nozagta videospēle? Vispār vāks!

     [+] [-]

, 2008-06-20 07:59, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Nu tas jau vairs nav nopietni! Drīz vairs nebūs, kas spēlē NFL! Un nozagta videospēle? Vispār vāks!


Te jau galvenais nav ko esi nozadiz, bet tas, ka esi zadzis... Pie tam ja ir piespriests pārbaudes laiks, tad, tomēr, būtu jāpadomā ar galvu, ka vismaz tos divus gadus vajadzētu nodzīvot "mierīgi"...