Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Glens tomēr vēlas palikt Dalasā

Juris Miņins
Juris Miņins

Glens tomēr vēlas palikt Dalasā
Terijs Glens
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) spēlētājs Terijs Glens ir mainījis savas domas un, pretēji iepriekš ziņotajam, tagad vēlas palikt Dalasas "Cowboys" komandas rindās.

Vienu dienu pēc tam kā malējais uzbrucējs (WR) Terijs Glens sacīja, ka vēlas, lai Dalasas vienība viņu atlaiž, spēlētājs paziņoja, ka tomēr vēlas atrisināt radušos konfliktsituāciju ar komandas īpašnieku Džeriju Džonsu un palikt "Cowboys" rindās.

"Es nemēģināšu uzspiest savu viedokli", sacīja Glens, "viņam ir tiesības un pat pienākums savu lēmumu pieņemt pašam."

Atgādināsim, ka galvenais strīda iemesls ir algas apmērs kādu spēlētājs saņem savainojuma gadījumā. Komandas vadība spēlētāju ieskaitīja savainoto spēlētāju sarakstā tādējādi samazinot savas līgumsaistības pret spēlētāju no $1.7 uz $0.5 miljoniem.

No sākuma spēlētājam tika piedāvāta kompensācija 385000 ASV dolāru apmērā, taču vēlāk, aģenta neizdarības dēļ, tā tika samazināta vēl par 40000 dolāriem. Uzzinot šādas vēstis, Glens atlaida savu aģentu un tagad visas finansiālās lietas veiksmīgi kārto pats, jo ir panācis, ka viņam par savainoto spēlētāju sarakstā pavadīto laiku maksās $0.5 miljonus.

Šī strīda dēļ spēlētājs bija spiests izlaist komandas treniņnometni, taču pats Glens cer, ka tiks panāksts godīgs lēmums un viņš varēs atgriezties komandā.

"Es šeit esmu pavadījis piecus gadus", sacīja malējais uzbrucējs, "nevienu citu pilsētu es nemīlu tik daudz kā Dalasu!"

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-20 14:28, pirms 16 gadiem
Glens vienmēr bijis TO ēnā, bet viņš ir ļoti labs 2. numurs. Noteikti noderētu ''kovbojiem''.

     [+] [-]

, 2008-06-20 23:04, pirms 16 gadiem
Tieš tā.