Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Kuks ceturto reizi karjerā tiek aizmainīts, pārceļoties uz Dalasu

Emils Ozerinskis

Kuks ceturto reizi karjerā tiek aizmainīts, pārceļoties uz Dalasu
Brendins Kuks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) malējais uzbrucējs Brandins Kuks maiņas darījumā mainījis vienu Teksasas komandas formastērpu pret citas. Uzbrucējs nonācis Dalasas "Cowboys" rindās, atkārtojot līgas rekordu kā visbiežāk aizmainītajam spēlētājam.

Dalasas "Cowboys" no otras Teksasas komandas Hjūstonas "Texans" maiņas darījumā ieguvusi 29 gadus veco malējo uzbrucēju Brendinu Kuku, kurš līdz ar šo maiņu kļuvis par NFL vēsturē visbiežāk aizmainīto futbolistu, dalot šo statusu ar astoņdesmito gadu un deviņdesmito sākuma NFL spēlētāju Eriku Dikersonu, kurš arī savulaik tika aizmainīts četras reizes.

Kuks sešās no savas karjeras deviņām sezonām pārsniedzis 1 000 notverto piespēļu jardus. Pagājušā sezonā "Texans" rindās uzbrucējam bija samērā pieticīga, veicot trīs piezemējumus un sakrājot 699 notverto piespēļu jardus. "Cowboys" maiņā atdeva divas vēlas drafta izvēles.

Šis darījums, visticamāk, izslēdz Dalasas "Cowboys" kā pretendenti uz Odela Bekhema iegūšanu brīvo aģentu tirgū vai Deandrē Hopkinsa iemainīšanu no Arizonas "Cardinals". Pirms maiņas darījuma "Cowboys" nodrošināja savu saspēles vadītāja pozīciju Daka Preskota dublierim Kūperam Rašam dodot jaunu divu gadu līgumu.

Savukārt Kuku aizmainījusī Hjūstonas "Texans" likusi galdā 75 miljonu līgumu uz trīs gadiem savam uzbrukuma līnijas kreisajam bloķētājam Leremijam Tansilam. Gandrīz divus metrus garajam uzbrukuma līnijas spēlētājam jaunajā sezonā būs darbiņš sargāt Hjūstonas ar otro numuru draftā izvēlēto saspēles vadītāju. Trīs galvenie favorīti uz augstākajām izvēlēm kvoterbeku pozīcijās ir Alabamas Braiss Jangs, Oklahomas Sīdžejs Strauds un Floridas Entonijs Ričardsons.

Pirmās drafta izvēles īpašniece Karolīnas "Panthers" vienojusies par trīs gadu līgumu ar Adamu Tīlenu. 32 gadus vecais malējais uzbrucējs pērn Minesotā veica sešus piezemējumus un sakrāja 716 notverto piespēļu jardus.

Brīvo aģentu tirgus iznākumā īsti apmierināts nevar būt drošībnieka pozīcijas spēlētājs Sīdžejs Gārdners-Džonsons, kuram tirgus darījumu ievadā līdzšinējā komanda FIladelfijas "Eagles" piedāvāja trīs gadu līgumu par 36 miljoniem. Aizvadītajā sezonā sešas piespēļu pārtveršanas veikušais Gārdners-Džonsons apvainojās uz ērgļiem par viņaprāt apkaunojošo līguma piedāvājumu un vēlējās saņemt līdzīgu summu pie kādas tika Džesi Beitss. Tomēr bez Beitsa visu pārējo safty pozīcijas spēlētāju parakstītie līgumi nav bijuši īpaši lielāki par septiņiem miljoniem sezonā. Gala iznākumā 25 gadus vecais Gārdners-Džonsons atstājis Super Bowl finālisti un par viena gada līgumu astoņu miljonu vērtībā papildinājis Detroitas "Lions" rindas.

Caurumus savā aizsardzībā ar brīvo aģentu piesaisti lāpījusi arī Sietlas "Seahawks", kura panākusi vienošanos uz trīs gadiem 12 miljonu vērtībā ar drošībnieku Džulianu Lavu, kurš pagājušajā sezonā veica 124 tvērienus, iekļūstot starp 25 NFL labākajiem spēlētājiem šajā statistikas kategorijā. Savukārt centra aizsarga pozīcija jūrasvanagi papildinājušies ar 24 gadus veco Devinu Bušu, kurš piekrities viena gada līgumam.

2015. gada drafta otrā izvēle Markuss Mariota nonācis Filadelfijas "Eagles" rindās, jaunajā sezonā kļūstot par Džeilena Hērtsa dublieri. Savulaik bijušais "Eagles" treneris Čips Kellijs bija gatavs atdot milzu paketi ar vairākām pirmās kārtas izvēlēm un komandas leģendu Flečeru Koksu, lai draftā tiktu pie otrās izvēles un varētu iegūt Mariotu, tomēr darījums nobruka. Savā karjeras devītajā gadā saspēles vadītājs nonācis līdz FIladelfijai. kas ieguvusi vienu no potenciāli labākajiem rezerves kvoterbekiem līgā. Pagājušajā sezonā 29 gadus vecais spēlētājs sāka 13 spēles Atlantas "Falcons" rindās, veicot 15 piezemējumu piespēles un četrreiz ienesot bumbu gala zonā paša spēkiem kā skrējējs.

     [+] [-]

, 2023-03-20 22:38, pirms gada
Hmm, neesmu sekojis inside baigi līdz, bet kādēļ Minesota nepagarināja Thielen? Kluba leģenda.

     [+] [-]

, 2023-03-21 09:24, pirms gada
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Hmm, neesmu sekojis inside baigi līdz, bet kādēļ Minesota nepagarināja Thielen? Kluba leģenda.
Minesota viņu atskaitīja algu apsvērumu dēļ. Jaunajā sezonā būtu Vikingos pelnījis teju 20 miljonus, kas 33 gadu vecumā ir šerps cipars.
Tīlens negribēja pārstrādāt kontraktu ar Minesotu un gribēja tikt pie iespējas parādīt, ka vēl var augstā līmenī spēlēt. Karolīnai par QB principā četrus gadus būs jāmaksā santīmi, tādēļ var atļauties.