Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Jurevičus var izlaist sezonas sākumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Jurevičus var izlaist sezonas sākumu
Džo Jurevičus (Nr. 84)
Foto: AP

Iespējams, ka lietuviešu izcelsmes Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Klīvlendas "Browns" malējais uzbrucējs Džo Jurevičus, ceļgala operācijas dēļ, būs spiests izlaist nākamās sezonas sākumu.

Kā vietējiem medijiem sacīja Klīvlendas "Browns" ģenerālmenedžeris Fils Savāžs, tad, iespējams, Džo Jurevičus šo sezonu uzsāks savainoto spēlētāju sarakstā, kas nozīmē, ka viņš nevarēs piedalīties spēlēs līdz NFL sestajai spēļu nedēļai.

Jurevičum, pēc nesen veiktās labās kājas operācijas, uzpampa ceļgals un malējais uzbrucējs izjuta sāpes, tāpēc šomēnes ir jāveic atkārtota operācija.

"Ir ļoti nepatīkami, ka janvārī veiktā samērā vienkārāša operācija tagad pārvērtās tādā situācijā", sacīja Savāžs.

Pagājušajā sezonā 33 gadus vecais Jurevičus aizvadīja visas 16 spēles (12 sākumsastāvā), veica 50 ķērienus, atgrieza 614 jardus, jeb vidēji 12.2 jardus vienā mēģinājumā (tālākais skrējiens - 50 jardi) un izpildīja trīs piezemējumus.
Taču šosezon lietuviešu izcelsmes malējā uzbrucēja loma komandā varētu mainīties, jo, pēc Dontes Stalvorta atnākšanas uz Klīvlendu, futbola eksperti viņam paredz vien trešā malējā uzbrucēja vietu. Paredzams, ka šajā laikā Jurevičus vietu varētu ieņemt vai nu Džošua Kribss, vai Treviss Vilsons.

Atgādināsim, ka Jurevičum, kurš NFL jau ir aizvadījis desmit sezonas, vēl ir spēkā 2006. gadā noslēgtais četru gadu līgums.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com