Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Valkers izklāsta savu versiju

Juris Miņins
Juris Miņins

Valkers izklāsta savu versiju
Džavons Valkers
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Oklendas "Raiders" malējais uzbrucējs Džavons Valkers pirmo reizi ir izklāstījis savu versiju pēc pirmdien notikušā incidenta, kura rezultātā spēlētājs smagā stāvoklī tika atrasts uz ielas.

Spēlētājs savam draugam Nikam Ričijam izstāstīja kas tieši notika pirmdienas rītā.

"Ap pussešiem no rīta es atgriezos savā viesnīcas numuriņā", stāstīja spēlētājs, "nedaudz vēlāk kāds klauvēja pie manām durvīm. Kad es tās atvēru, tad ieraudzīju stāvam trīs puišus, kuri sāka mani sist pa seju līdz es zaudēju samaņu. Vēlāk viņi nozaga visas manas mantas - pulksteni, naudu, visu! Es tiešām nezinu kā, bet viņi mani aizvilka uz mašīnu un vēlāk izmeta uz ielas."

Atgādināsim, ka NFL spēlētājs pirmdienas rītā tika atrasts bezsamaņā guļot uz kādas no Lasvegasas ielām. Kā vēlāk noskaidrojās, tad Valkers visu iepriekšējo nakti izklaidējās vietējos klubos, taču, kā vēsta policijas oficiālais paziņojums, tad tajā naktī ne uz vienu no naktsklubiem, kuru Džavons apmeklēja, izsaukums netika saņets.

Pašlaik policija aktīvi strādā pie iespējamo noziedznieku identificēšanas un aizturēšanas.

Tajā pašā laikā arī Oklendas "Raiders" ir nākusi klajā ar savu pirmo paziņojumu Valkera sakarā: "Mēs ceram, ka viņš būs gatavs spēlēt jau uz treniņnometnes sākumu. Kaut gan, tas pat nav tik būtiski, galvenais, lai Džavons pilnībā atlabst."

Saistītie raksti:
Aplaupīts NFL spēlētājs
"Valkera lietā" parādās jauna informācija

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-19 16:40, pirms 16 gadiem
Volkers izcietis smagu piekaušanu, acīmredzto tie 3 puiši arī nav bijuši nekādi ''mīkstie''.

     [+] [-]

, 2008-06-19 16:41, pirms 16 gadiem
jaa, tadu bulli tikai pa 3.

  -3 [+] [-]

, 2008-06-19 16:41, pirms 16 gadiem
VNK PIELIKAAS UN PEC TAM NETIKA UZ VIESNICU JO NOKRITA PA KAPNEM UN VAJADZEJA KAUTKO IZDOMAT LAI NEBUTU TIK MULKIGI

     [+] [-]

, 2008-06-19 19:20, pirms 16 gadiem
biciic rakstīja: jaa, tadu bulli tikai pa 3.


Augums:192 cm, Svars:97.5 kg