Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Aizturēts "Cardinals" spēlētājs

Juris Miņins
Juris Miņins

Aizturēts "Cardinals" spēlētājs
Džonatans Džerons Arringtons
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Arizonas "Cardinals" pussargs Džonatans Džerons Arringtons vakarnakt tika aizturēts kādā no Ziemeļkarolīnas naktsklubiem.

Džonatans Džerons Arringtons (jeb vienkārši - Džei Džei Arringtons) tika aizturēts vakarnakt, kopā ar vēl pieciem nekārtību cēlājiem.

Aptuveni ap pusdiviem naktī vietējā policijas iecirknī atskanēja zvans pēc papildspēkiem no kāda policista, kurš gan nebija formā, jo incidents notika ārpus viņa darba laika.
Kad policijas papildspēki ieradās Rokīmauntas "D&I" klubā, kur arī notika nekārtības, viņiem nācās izšķirt kautiņu, kurā bija iesaistījušies vairāki cilvēki. Pēc lietas apstākļu noskaidrošanas pieciem pārējiem kautiņā iesaistītajiem piemēroja sodu par nekārtību celšanu, bet Arringtonu aizturēja vēl uz 24 stundām par necienīgu izturēšanos pret tiesnesi.

Jāpiebilst, ka Džonatans Džerons Arringtons savas augstskolas gaitas pavadīja tieši Rokīmauntas augstskolā, no kuras viņu arī 2005. gada draftā paņēma Arizonas "Cardinals" komanda.

Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā Aringtons aizvadīja 16 spēles, visas reizes nākot uz maiņu. RB pozīcijā viņa kontā ir iegūti 78 jardi 26 mēģinājumos, jeb 3 jardi vidēji spēlē (gārākais skrējiens - 12 jardi). Savukārt spēlējot atgriešanas spēli viņa kontā ir 241 atgriezts jards ar 29 mēģinājumiem kā arī 1 piezemējums.

Pēdējās nedēļas laikā šis nebūt nav vienīgais gadījums, kad kāds no NFL spēlētājiem nokļūst konfliktā ar likumu - Tenesī "Titans" spēlētājs Brendons Džonss gribēja lidmašīnā ienest ieroci, Markuss Viks tika aizturēts par bēgšanu no policijas alkohola reibumā un nederīgas autovadītāja apliecības izmantošanu, bet Džavons Valkers tika apzagts un smagi piekauts pēc izklaidēšanās Lasvegasas naktsklubos.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

Izmantotie resursi:

  +1 [+] [-]

, 2008-06-19 23:44, pirms 16 gadiem
Saraksts turpinās

     [+] [-]

, 2008-06-20 00:20, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Saraksts turpinās


Turpinās gan... paskaties blakus ziņu