Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Heinsvorts nespēj vienoties ar "Titans"

Juris Miņins
Juris Miņins

Heinsvorts nespēj vienoties ar "Titans"
Alberts Heinsvorts
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) spēlētāja Alberta Heinsvorta aģents paziņojis, ka sarunas ar Tenesī "Titans" vienību ir nonākušas strupceļā un līgums līdz 15. jūlijam netiks pagarināts.

"Līdz šim "Titans" vadība mums nav piedāvājusi nekādu vērā ņemamu ilgtermiņa līguma projektu", sacīja spēlētāja aģents, "mēs esam tādā pašā situācijā kādā bijām februārī un es nedomāju, ka kaut kas mainīsies līdz 15. jūlijam."

Spēlētājs, kopā ar savu aģentu vēlas panākt, lai komanda šosezon nepiemēro Heinsvortam "komandas spēlētāja" ("franchise tag") statusu, kas nozīmē, ka spēlētājs nedrīkst veikt līguma pārrunas ar citām NFL komandām, kā arī tas ir "aizsargātā spēlētāja" statuss komandā, kas nosaka konkrētu līguma summu (to nosaka NFL vadība) par kuru mazāk komandas nedrīkst maksāt.
Ja līgums netiek pagarināts līdz 15. jūlijam, tad vienība "komandas spēlētāju" vairs nedrīkst nolīgt uz vairāk kā vienu sezonu.

Jāpiebilst, ka katra NFL vienība "komandas spēlētāja" statusu var piešķirt tikai vienam spēlētājam un šāds statuss ir tādiem spēlētājiem kā Šonam Aleksandram (Sietlas "Seahawks"), Karlosam Dansbijam (Arizonas "Cardinals"), Kenam Hamlinam (Dalasas "Cowboys") un citiem.

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Heinsvorts tika gan iebalsots Pro-Bowl spēles sastāvā, gan iekļauts All-Pro izlasē.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-19 15:56, pirms 16 gadiem
Nē nu vnk idiotisms no Titans puses! Labākais DT komandā un praktiski visas aizsardzības balsts, bet viņam pat nepiedāvā vērā ņemamu līgumu. Ja viņš tiks zaudēts, labāk, lai Titans meklē tikpat labu aizvietotāju!

     [+] [-]

, 2008-06-19 19:11, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Nē nu vnk idiotisms no Titans puses! Labākais DT komandā un praktiski visas aizsardzības balsts, bet viņam pat nepiedāvā vērā ņemamu līgumu. Ja viņš tiks zaudēts, labāk, lai Titans meklē tikpat labu aizvietotāju!


Viņam jau itkā kko piedāvā, bet galvenais "klupšanas akmens" ir tieši "franchise tag", jo viņš grib izskatīt arī citu komandu piedāvājumus.