Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Džonsons gulsies zem skalpeļa

Juris Miņins
Juris Miņins

Džonsons gulsies zem skalpeļa
Čads Džonsons
Foto: AP

Vienam no labākajiem Nacionālās Futbola Līgas (NFL) malējiem uzbrucējiem (WR) Čadam Džonsonam jau tuvākajā laikā tiks veikta potītes operācija.

Sinsinati "Bengals" malējais uzbrucējs Čads Džonsons šo operāciju, kuras rezultātā viņam no potītes tiks izņemts atlūzis kaula gabaliņš, ir plānojis veikt jau šodien.

Pēc tā kā Džonsons sestdien bija veicis pilnu treniņu dienu, spēlētājs sāka sūdzēties par sāpēm labajā potītē. Pēc šīs operācijas Džonsonam būs nepieciešamas vairākas dienas, lai atgūtos, taču ir paredzēts, ka viņš pievienosies komandai jau 28. jūlijā, kad "Bengals" Džordžtaunā sāks savu pirmssezonas treniņnometni.

Atgādināsim, ka Džonsons ir viens no "Bengals" visu laiku labākajiem malējiem uzbrucējiem, jo viņam pieder komandas rekordi pēc visvairāk atgrieztajiem jardiem gan sezonā, gan karjerā, gan vienā spēlē. Tāpat viņa kontā ir visvairāk ķērienu un visvairāk sezonu ar vismaz 1000 atgrieztajiem jardiem un vēl Džonsons ir piedalījies piecās Pro-Bowl spēlēs.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:00, pirms 16 gadiem
Nu cerams, ka viņš spēs atkopties un rādīs labu sniegumu. Palmeram gan arī ir jāsaņemas, iepriekšējā sezona tomēr Bengals pass play bija ļoti vāja.

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:19, pirms 16 gadiem
Atkopsies, atkopsies, kur gan šie liksies...
Palmers... nu itkā jau varēja pielikt vēl, taču domāju, ka viņš nospēlēja diezgan normāli. Vienīgais kas tā krīt acīs, tad tās ir pārķertās bumbas... bet ja to viņš "savāks", tad viss būs o.k.

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:32, pirms 16 gadiem
Dažas spēles Palmers nospēlēja līmenī, bet par dažām es biju šokā. Katrā ziņā, izskatījās, ka Bengals regresēja, jo pirms 2 sezonām tā bija viena no play-off komandām. Bengals rāda ļoti skaistu futbolu, un ceru, ka šosezon viss būs kārtībā.