Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Dolphins" pussargs Gors šosezon vairs nespēlēs, "Eagles" turpinās ar Foulsu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Dolphins" pussargs Gors šosezon vairs nespēlēs, "Eagles" turpinās ar Foulsu
Frenks Gors (centrā) pamet laukumu
Foto: AFP/Scanpix

Pēc vakardien gūtā potītes savainojuma, Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Maiami "Dolphins" spēlētājs Frenks Gors, visdrīzāk, šosezon vairs laukumā neparādīsies.

Maiami "Dolphins" pussargs, 35 gadus vecais Frenks Gors vakardienas spēlē pret Minesotas "Vikings" guva potītes savainojumu un, kā neoficiāli ir izteikušies komandas pārstāvji pēc pirmajiem ārstu izmeklējumiem, visdrīzāk, viņam sezona ir beigusies.

Jāpiebilst, ka Gors komandai pievienojās vien šajā sezonā, turklāt viņam tā bija atgriešanās pilsētā, kurā viņš spēlēja koledžu futbolu, jo Frenks ir Maiami "Hurricanes" futbola programmas audzēknis. Tāpat ir jāpiebilst, ka viņš ir produktīvākais pussargs starp visiem pašlaik līgā spēlējošajiem, jo kopš 2006. gada kopumā ir guvis 14 748 jardus, kas arī ir ceturtais visu laiku labākais rādītājs NFL vēsturē.

Tiesa, bez šī fakta Frenks Gors arī ir zināms kā futbolists, kurš līgas rīkotajos pirmsdrafta intelekta testos ir uzrādījis vienu no visu laiku zemākajiem rezultātiem, jo Vanderlika testu noslēdza ar sešiem punktiem. Jāpiebilst, ka maksimālais punktu skaits, ko šajā testā var iegūt ir 50, vidējais testa pildītāju rezultāts ir ap 20 punktiem, bet par analfabētiem uzskata tos, kas šajā testā nav spējīgi iegūt vismaz 10 punktus.

Šis apstāklis gan viņam nekā nav traucējis turpmākajā karjerā un arī pašā draftā, jo pussargs tika izvēlēts ar kopējo 65. numuru. Karjeras laikā viņš ir spēlējis Sanfrancisko "49ers", Indianapolisas "Colts" un nu arī Maiami "Dolphins" komandās, piecas reizes tiekot iebalsots dalībai "Pro Bowl" mačā.

Jāpiebilst, ka pati Maiami "Dolphins" komanda vakardien atzina Minesotas "Vikings" pārākumu ar 17:41.

Kā arī...

- Interesantas ziņas ir saņemtas no Filadelfijas "Eagles" nometnes. Iepriekšējās sezonas čempioni ir paziņojuši, ka arī 16. nedēļas maču viņi plāno aizvadīt ar Niku Foulsu zem centra, tajā pašā laikā komandas pirmais saspēlnieks Kārsons Ventzs nav ievietot savainoto spēlētāju sarakstā.

Iepriekš tika ziņots, ka Ventzam ir muguras savainojumus, kura sadziedēšanai būs nepieciešami aptuveni trīs mēneši.

- Tāpat sezona ir beigusies Tenesī "Titans" ārējam aizsargam Loganam Raienem, kurš ir lauzis kāju.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-12-17 20:57, pirms 6 gadiem
Dienasgrāmatas ieraksts - Ventzam zemapziņā sēžot doma, ka viņam Niks esot liels traucēklis topošajai spožajai karjerai NFL, izlēmis ar sāpošu muguru atgiesties laukumā! Komanda gan viņu noliek pie vietas sakot - MĒS ticam NIKAM! Tev būs arī otrs gredzens nespēlējot playoff!