Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Seahawks" un "Broncos" piedzīvo neveiksmes

Juris Miņins
Juris Miņins

"Seahawks" un "Broncos" piedzīvo neveiksmes
Džonass Grejs
Foto: AFP/Scanpix

Turpinoties Nacionālās futbola līgas (NFL) sezonai, ir aizvadīta lielākā daļa no 11. spēļu kārtas mačiem. Šī nedēļa iezīmējās ar to, ka savu kārtējo zaudējumu piedzīvoja Sietlas “Seahawks”, taču neveiksmes vajāja arī Denveras “Broncos”.

Šīs sezonas NFL 11. spēļu nedēļa nebija veiksmīga iepriekšējā gada “Super Bowl” finālistēm, jo kā Sietlas “Seahawks”, tā Denveras “Broncos” piedzīvoja zaudējumus. Sietlas vienībai tas jau bija ceturtais zaudējums desmit mačos, šoreiz viņi piekāpās Kanzassitijas “Chiefs” ar 20:24.

Sietlas komanda vadībā izvirzījās vien trešās ceturtdaļas izskaņā, taču šī vadība bija īslaicīga, jo Kanzassitijas komanda jau pēdējā mača cēliena sākumā atgrieza sev vadību un to arī noturēja. Par cīņas galvenajiem varoņiem var saukt abu komandu pirmos pussargus, jo Džamals Čārlzs guva 159 jardus un divus piezemējumus, kamēr Maršavns Linčs 124, taču palika bez rezultatīviem uzbrukuma noslēgumiem.

Interesanti, ka ne Alekss Smits, ne Rasels Vilsons šajā cīņā neguva pat 200 jardus ar piespēlēm, jo uzvarētāju saspēlnieks apstājās pie 108 jardiem, bet Vilsons bija mazliet veiksmīgāks, jo guva 178 jardus un divas rezultatīvas piespēles.

Pēc šī zaudējuma pašreizējie “Super Bowl” ieguvēji atrodas dalītā otajā vietā savā divīzijā, jo arī Sanfrancisko “49ers” vienībai 10 spēlēs ir sešas uzvaras un četri zaudējumi. Izslēgšanas spēļu kontekstā gan jāsaka, ka abas divas vienības NFC konferencē ieņem septīto un astoto pozīciju, t.i., ir divas pirmās komandas aiz strīpas.

Savukārt iepriekšējās sezonas galvenās spēles neveiksminiece, Denveras “Broncos” šajā nedēļā piekāpās jau pieminētās NFC rietumu divīzijas vājākajai komandai, Sentluisas “Rams”. Sentluisieši šajā sezonā, lai arī spēlē ļoti nestabili dēļ tā, ka viņu pamatsastāva saspēles vadītājs Sems Bredfords nevar vienībai palīdzēt, jau var teikt, ka ir iemantojusi visai interesantu reputāciju, proti, trīs no komandas četrām uzvarām šajā sezonā ir izcīnītas pret šīs pirmssezonas favorītiem, jo faktiski kopš sestās nedēļas komanda spēlē pēc sistēmas uzvara-zaudējums-uzvara-zaudējums, turklāt uzvarētas tika Sietlas, Sanfrancisko un nu jau arī Denveras komandas.

Šajā cīņā zem centra bija Šons Hils, kurš atgrieza sev pirmā saspēlnieka pozīciju pēc tam kā iepriekšējais pirmais numurs Ostins Deiviss iepriekšējos mačos pieļāva daudz kļūdu. Tāpat labu spēli aizvadīja Kenijs Brits, kurš guva 128 jardus un vienīgo piezemējumu uzvarētāju rindās, kā arī pussargs Tre Meisons, kurš tika pie 113 jardiem, kas ir šīs sezonas rekords spēlējot pret Denveras komandu.

Jāpiebilst, ka “Broncos” šajā spēlē savainoti bija vairāki vadošie uzbrucēji, kas arī krietni apgrūtināja Peitona Meninga darbu, kuram arī bija vēl viens iemesls saskumt – tika pārtraukta viņa 15 maču sērija, kurā saspēlnieks bija guvis visamz divas rezultatīvas piespēles.

No citām spēlēm jāizceļ Arizonas “Cardinals” uzvara pār Detroitas “Lions”. Līgas līdervienība tika pie savas devītās uzvaras desmit mačos par spīti tam, ka viņi atkal spēlē bez sava uzbrukuma līdera Kārsona Palmera. “Cardinals” turpināja spēlēt tādā pat garā kā līdz šim, proti, ar uzsvaru uz lielisku aizsardzību, kas arī atmaksājās, jo “Lions” tā arī nespēja gūt piezemējumu, tikai vienu reizi bija tiešā ieskaites zonas tuvumā, bet viņu līderis Kelvins Džonsons, spēja noķert vien piecas no divpadsmit piespēlēm un guva vien 59 jardus.

Interesanti, ka spēles beigu rezultāts, 14:6 par labu Arizonai, tika uzstādīts jau pirmajā puslaikā, savukārt Arizona visu savu uzbrukuma potenciālu bija realizējusi pirmajā ceturtdaļā, kad Drū Stentons ar piespēlēm atrada Maiklu Floidu un Džonu Braunu.

Tāpat ir jāpiemin Grīnbejas “Packers” ļoti pārliecinošā uzvara pār Filadelfijas “Eagles” ar 53:20, kā arī Jaunanglijas “Patriots” panākums pret Indianapolisas “Colts” ar 42:20. Interesanti, ka otrajā cīņā “Patriots” pussargs Džonass Grejs guva 199 jardus, kas ir viņa karjeras labākais rādītājs, kā arī četrus piezemējumus, kas ir Jaunanglijas komandas visu laiku labākais rādītājs.

NFL regulārā sezona, 11. nedēļas spēles

ViesiMājniekiRezultāts
BillsDolphins9:22
LionsCardinals6:14
RaidersChargers6:13
VikingsBears13:21
TexansBrowns23:7
SeahawksChiefs20:24
FalconsPanthers19:17
BengalsSaints27:10
BuccaneersRedskins27:7
BroncosRams7:22
49ersGiants16:10
EaglesPackers20:53
PatriotsColts42:20
SteelersTitans

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-11-17 12:06, pirms 10 gadiem
Ideali, Seahawks neveiksmes dod iespeju 49niners un taa kaa zinama lokacija Superbowl finalam - San Jose jaunais Levi's stadions, nineriem vel lielaka motivacija sogad tikt lidz finalam.

  -1 [+] [-]

, 2014-11-17 12:30, pirms 10 gadiem
Ēzeļi parādīja savu patieso seju, kā jau es teicu, nekas tur nebūs
Best team in NFL

Par Packers, kliuba rekords, 2 spēles pēc kārtas 50+ punkti!

     [+] [-]

, 2014-11-17 12:33, pirms 10 gadiem
tuk_tuk_te_lohs rakstīja: Ideali, Seahawks neveiksmes dod iespeju 49niners un taa kaa zinama lokacija Superbowl finalam - San Jose jaunais Levi's stadions, nineriem vel lielaka motivacija sogad tikt lidz finalam.
whaaat? SB šogad notiek Arizonā...

     [+] [-]

, 2014-11-17 13:01, pirms 10 gadiem
Royal rakstīja: whaaat? SB šogad notiek Arizonā...
tev taisniba, San jose ir 2016.g.

     [+] [-]

, 2014-11-17 14:16, pirms 10 gadiem
Nav cerību 49ers šogad tikt līdz SB, būšu pārsteigts, ja beigās tiks izslēgšanas spēlēs.

Par Broncos zāģi prieks kaut vai tāpēc, ka reāli uzskatu, ka Chiefs var to divīziju paņemt, kas būtu ārkārtīgi liels prieks. Baigo antipātiju pret Broncos nav, tāpat uzskatu, ka viņi ir SB contenderi.

Un, protams, pārsteigums par maniem Bengals - piecēlās no nokdauna tīri sakarīgi un negaidīti. Browns bandwagon fani var nolaisties uz zemes. Laba komanda, bet noteikti šī vēl nav viņu sezona.
Smieklīgi, ka Bucs joprojām nav nemaz tik nereālas cerības paņemt divīziju

  -1 [+] [-]

, 2014-11-17 14:45, pirms 10 gadiem
Skatoties ARI spēles pirmo ceturtdaļu bija tāda neliela neticības sajūta - TAS TIEŠĀM IR STENTONS? Vēlāk viss nostājās savās sliedēs, bet spēli aizvadīja tāpat ļoti pieklājīgā līmenī.

Atlikušajās spēlēs vajag tikt vēl pie 2 uzvarām un tad, visdrīzāk, vieta PO būs garantēta. Nākamās nedēļas spēle gan būs ļoti interesanta, tb, ja SEA domā par PO, viņiem ta ka būtu pēdējais laiks sākt uzvarēt.

  +1 [+] [-]

, 2014-11-17 14:46, pirms 10 gadiem
M8archa rakstīja: Ēzeļi parādīja savu patieso seju, kā jau es teicu, nekas tur nebūs
Best team in NFL

Par Packers, kliuba rekords, 2 spēles pēc kārtas 50+ punkti!
7-3 un Meninga MVP līmeņa stati ir nepatiesā seja? Ir kāda cita komanda, kurai nav bijusi slikta diena?

Kuras komandas tad ir labākas? AFC Var minēt tikai Patriots, NFC Packers sāk izskatīties labi, Cards ir labākā bilance, bet viens no vieglākajiem kalendāriem... Vari heitot, cik uziet, bet Broncos ir un paliek top 3 komanda līgā.

     [+] [-]

, 2014-11-17 15:40, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: 7-3 un Meninga MVP līmeņa stati ir nepatiesā seja? Ir kāda cita komanda, kurai nav bijusi slikta diena?

Kuras komandas tad ir labākas? AFC Var minēt tikai Patriots, NFC Packers sāk izskatīties labi, Cards ir labākā bilance, bet viens no vieglākajiem kalendāriem... Vari heitot, cik uziet, bet Broncos ir un paliek top 3 komanda līgā.
Nesmīdini, ar tādu spēli, un bez run game, Denvera būs 1 and done.
Protams, ja skatās tikai pēc statiem, un piespēļu yardiem, tad tā varētu spriest, bet ja paskatās spēli, tad kāds tur vēl top 3... nākamnedēļ Miami parādīs lietu īsto būtību.

Protams, pat ja viņi zaudētu visas atlikušās spēles, un pabeigtu 7-9, tāpat būtu labākā komanda NFL, faneļu acīs

     [+] [-]

, 2014-11-17 15:45, pirms 10 gadiem
M8archa rakstīja: Nesmīdini, ar tādu spēli, un bez run game, Denvera būs 1 and done.
Protams, ja skatās tikai pēc statiem, un piespēļu yardiem, tad tā varētu spriest, bet ja paskatās spēli, tad kāds tur vēl top 3... nākamnedēļ Miami parādīs lietu īsto būtību.

Protams, pat ja viņi zaudētu visas atlikušās spēles, un pabeigtu 7-9, tāpat būtu labākā komanda NFL, faneļu acīs
Kam tad viņi zaudēs to pirmo spēli? Problēmas tu vari atrast jebkurai komandai un tā pamatot one and done. Pagaidām izskatās pēc stabila Pats un Broncos konferences fināla.

     [+] [-]

, 2014-11-17 19:31, pirms 10 gadiem
Varbuut kaads jau rakstiija - naakam sezon M. Lincs nespeelees Seahawks komandaa

     [+] [-]

, 2014-11-17 23:25, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Kam tad viņi zaudēs to pirmo spēli? Problēmas tu vari atrast jebkurai komandai un tā pamatot one and done. Pagaidām izskatās pēc stabila Pats un Broncos konferences fināla.
Ok, varbūt ne one and done, bet any given sunday... Vismaz 6-8 komandas ir spējīgas uzvarēt Denveru, pārāk daudz viņiem to slikto dienu pēdējā laikā, turklāt Sandersa un JT injury ir ļoti nozīmīgs faktors, ņemot vērā, ka ar run game ir tā, ka tās nav.

     [+] [-]

, 2014-11-18 00:40, pirms 10 gadiem
M8archa rakstīja: Ok, varbūt ne one and done, bet any given sunday... Vismaz 6-8 komandas ir spējīgas uzvarēt Denveru, pārāk daudz viņiem to slikto dienu pēdējā laikā, turklāt Sandersa un JT injury ir ļoti nozīmīgs faktors, ņemot vērā, ka ar run game ir tā, ka tās nav.
NFL gandrīz jebkurš var uzvarēt jebkuru, tas nav rādītājs. Turklāt tu runāji par patieso seju - traumas nav patiesā seja, tās tieši izkropļo visu ainu, tāpēc tagad varam runāt par novājinātu komandu.