Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

R.Bušs atbalstot Pītersonu: "Mēs visi tikām pērti"

Juris Miņins
Juris Miņins

R.Bušs atbalstot Pītersonu: "Mēs visi tikām pērti"
Redžijs Bušs
Foto: AP/Scanpix

Lai arī vēl pirms dažām dienām tika ziņots, ka Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Minesotas "Vikings" savam pussargam Adrienam Pītersonam, kurš ir apsūdzēts vardarbībā pret savu dēlu, ļaus piedalīties komandas treniņos un spēlēs, jaunākā informācija liecina, ka lēmums ir mainīts.

Kā ziņo Ziemeļamerikas mediji, Pītersons ir ievietots tā sauktajā izņēmuma gadījumu sarakstā, kas nozīmē, ka spēlētājs nedrīkstēs piedalīties jebkādās Minesotas komandas aktivitātēs līdz tam laikam kā atrisināsies lieta, kurā futbolists figurē kā apsūdzētais sava bērna fiziskā iespaidošanā, proti, Pītersons, kā tiek ziņots, esot savu dēlu pēris ar žagariem.

Atgādināsim, ka iepriekš, lai arī situācija šajā lietā ir neskaidra, Minesotas "Vikings" vienības īpašnieki paziņoja, ka, pēc vienas spēles izlaišanas, viņi ir nolēmuši atgriezt aktīvo spēlētāju sarakstā savu vadošo futbolistu un komandas seju pēdējās sezonās. Tajā pašā laikā arī tika norādīts, ka viņi ļoti nopietni uztver apsūdzības, kas izvirzītas Pītersonam un nekādā gadījumā neatbalsta vardarbību pret bērniem.
Šāds lēmums, kā norāda daudzi eksperti, bija saistīts ar komandas vājo spēli bez Adriena, jo otrās nedēļas mačs pret Jaunanglijas "Patriots" bija visai vājš no "Vikings" puses, jo komandas uzbrukumā nebija nopietna pienesuma no pussargiem, kas nozīmēja lielāku uzsvaru uz piespēļu uzbrukumu. Tas savukārt nevarēja nedod par sevi zināt un komandas saspēles vadītāja raidījumi tika pārtverti četras reizes, kas bija nedēļas rekords.

Interesanti, ka pirms Minesotas komandas paziņojuma, cits līgas pussargs, Redžijs Bušs, kurš pārstāv Detroitas "Lions" intervijā kāda vietējam radio raidījumam izteica atbalstu Pītersonam: "Es pazīstu Adrienu jau sen. Protams, ka es nezinu visas notikušā detaļas, taču es zinu sevi un citus 80tajos gados dzimušos. Mūsu laikos pēršana bija normāla audzināšanas sastāvdaļa. Arī es tiku pērts ar siksnu un tādām lietām. Es nekādā gadījumā tagad nemēģinu situāciju padarīt par ikdienišķu un nenozīmīgu, taču esmu pārliecināts, ka Adrienam nebija nekādu slimu nolūku, kad viņš tā darīja."
Tāpat Bušs izteicās, ka, audzinot savu meitu, iespējams, pie noteiktiem apstākļiem arī apdomātu pēršanas iespējamību.

Savukārt, vērtējot pēdējā laika notikumus Nacionālajā futbola līgā, tās viens no lielākajiem sponsoriem, alus darītava "Anheuser-Busch" ir izplatījusi publisku paziņojumu, kurā norādīts, ka kompānija ir ļoti satraukusies par to kā pēdējā laika notikumi ietekmē līgas un viņu produktu tēlu, kā arī norāda, ka NFL vadība, iespējams, neizvēlas labākos risinājumus, lai dažādas krīzes situācijas, tai skaitā Pītersona lieta, tiktu atrisinātas pēc iespējas efektīvāk.

Jāpiebilst, ka pēc šiem notikumiem no Minesotas "Vikings" sponsorēšanas atteikusies viesnīcu ķēde "Radisson".

Kā arī...

- Cits šīs starpsezonas skandālists Rejs Raiss un viņa advokātu komanda ir iesnieguši apelāciju par spēlētāja piespriesto nenoteiktā laika diskvalifikāciju. Jau zināms, ka Raisu tiesas procesā pārstāvēs NFL spēlētāju asociācija.
- NFL ir publicējusi sarakstu ar pretendentiem uz uzņemšanu Slavas zālē 2015. gadā. Starp pretendentiem ir tādi spēlētāji kā Heršels Vokers, Kurts Vorners, Džuniors Seu, Edžerins Džeimss, kā arī visu laiku rezultatīvākais NFL spēlētājs, dānis Mortens Andersons.
- Arizonas "Cardininals" lainbekeris Džons Eibrahams, kurš pirmajā sezonas spēlē guva smadzeņu satricinājumu un apsvēra iespēju beigt karjeru, tomēr, atgriezīsies komandā līdz ko saņems pozitīvu ārsta atzinumu.
- Sietlas "Seahawks" īpašnieks Pols Alens ir ziedojis deviņus miljonus ASV dolāru Ebola vīrusa izpētei un ārstēšanai.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-09-17 15:55, pirms 10 gadiem
cerams , ka Jerrome Bettis beidzot būs HOF. Favre gan jau 2016.

     [+] [-]

, 2014-09-17 16:00, pirms 10 gadiem
Šaubos vai būs šogad, bet man nebūtu nekas pret Heršela Vokera uzņemšanu HoF. Tomēr, diezgan unikāls cilvēks.

     [+] [-]

, 2014-09-17 16:26, pirms 10 gadiem
var jau būt , ka unikāls (slims, bobsleists, utt, kam nekāda sakara ar nfl), bet nfl statos , balvās reizes 2 atpaliek no Autobusa. Džeromē tomēr ir 6 all time RB. skat viņa tā paša laika spēlētājs Marshall Faulk ( viens ellīgi labs NFL network komentētājs) 10 tais, un jau no 11 gada ar dzelteno žaketi.