Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Hopkinss izvēlas kantrimūzikas štatu un iespēju tikt pie 32 miljonu līguma

Emils Ozerinskis

Hopkinss izvēlas kantrimūzikas štatu un iespēju tikt pie 32 miljonu līguma
Deandrē Hopkinss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Tenesī "Titans" panākusi vienošanos ar malējo uzbrucēju Deandrē Hopkinsu, kurš brīvo aģentu tirgū nonāca pēc līguma laušanas ar Arizonas "Cardinals".

2020. gadā Dandrē Hopkinss pagarināja līgumu ar Arizonas "Cardinals", kas tobrīd padarīja bumbas ķērāju par līgas vislabāk atmaksāto spēlētāju malējā uzbrucēja pozīcijā. Taču pagājušajā sezonā "Cardinals" attīstības kurss pārāk daudz atšķīrās no Hopkinsa karjeras trajektorijas un pusēm nācās atrast kopsaucēju, lai pārtrauktu sadarbību.

Pērnā sezona trīskārtējam All-pro pirmās izlases dalībniekam bija viena no statistiski pieticīgākajām karjerā, piedaloties vien deviņās spēlēs, kurās malējais uzbrucējs veica trīs piezemējumus un sakrāja 717 jardus. Karjeras pirmās septiņas sezonas Hopkinss aizvadīja Hjūstonas "Texans" rindās.

Tenesī "Titans" izdevās piesaistīt 31 gadu veco Hopkinsu ar divu gadu līgumu, kura kopējā vērtība, izpildot nosacījumus, var sasniegt 32 miljonus. Garantētā līguma daļa ir 26 miljoni dolāru. Tādējādi Nešvilas komandā Hopkinss kļūst par galveno bumbas ķeršanas ieroci, kamēr vienības galvenais spēks vēl joprojām būs skriešanas spēle ar Deriku Henriju priekšgalā. Šis ir arī pēdējais līguma gads saspēles vadītājam Raienam Tenehilam, kurš centīsies nosargāt pirmā kvoterbeka statusu cīņā ar otrā drafta raunda sākumā izvēlēto Vilu Levisu.

Tikmēr Džeksonvillas "Jaguars" pagarinājusi līgumu ar savu balsta uzbrucēju Evanu Ingermu. 28 gadus vecais amerikāņu futbolists nākamajās trīs sezonās nopelnīs nedaudz vairāk par 41 miljonu dolāru. Pagājušajā sezonā Ingrems piedalījās 17 regulārās sezonas spēlēs, sakrājot 766 jardus un veicot četrus tačdaunus.