Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Čārlza 5 piezemējumi nodrošina "Chiefs" izslēgšanas spēles

Juris Miņins
Juris Miņins

Čārlza 5 piezemējumi nodrošina "Chiefs" izslēgšanas spēles
Džamals Čārlzs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) vienības Kanzassitijas "Chiefs" pussargs Džamals Čārlzs guva piecus piezemējumus, ne tikai nodrošinot savai komandai pārliecinošu uzvaru pār Oklendas "Raiders" (56:31), bet arī ievedot šīssezonas visvairāk progresējušo komandu izslēgšanas spēlēs.

Džamals Čārlzs NFL 15. nedēļā bija lielākā zvaigzne, jo izdarīja visu, lai "Chiefs" priekšlaicīgi iekļūtu izslēgšanas mačos. "Šajā komandā, pie šīs spēles sistēmas man ir liela nozīmē," pēc mača sacīja pats Čārlzs, "ja man nav nekādu savainojumu, esmu gatavs vilkt komandu cik vien tālu tas ir iespējams."

Lai arī kopumā, pa ceturtdaļām ņemot, Oklendas komanda daudz neatpalika no Kanzassitijas, taču spēles sākumā pieļautās kļūdas (kopumā "Raiders" septiņas reizes zaudēja bumbu) liedza viņiem turēt līdzi "Chiefs" un tādējādi jau 11 sezonu pēc kārtas kādreiz spēcīgā un ļoti respektētā "Uzlidotāju" komanda nespēj sezonu noslēgt ar pozitīvu uzvaru-zaudējumu bilanci.

Jāpiebilst, ka bez Čārlza piezemējumus uzvarētāju labā guva Eriks Berijs, kurš atgrieza pārtverto bumbu (47 jardi), Šons Makgrats (6 jardu piespēle) un Knīls Deividss (17 jardu skrējiens). Savukārt zaudētāju rindās sešu punktu uzbrukumus savai komandai atnesa Rašards Dženingss (divas reizes – ar 1 jardu skrējieniem), Andre Holmss un Maikls Rivera, kuri, saņēma, attiecīgi 6 un 14 jardu tālas piespēles no Meta Makglonai, kurš dalīja spēles laiku ar Terelu Praioru.

Ja runā par saspēles vadītājiem, kā var noprast, tas "Raiders" vienībai šī nebija spēle, ko viņu QB vēlētos atcerēties, taču Alekss Smits, kurš Kanzassitijā ieradās vien pirms šīs sezonas, bija lielisks – 5 rezultatīvas piespēles, 287 jardi (17-20) un nopelnīja perfektu QB reitingu – 158.3.

Pēc šīs uzvaras Kanzassitijas "Chiefs" ar 11 uzvarām 14 mačos atrodas otrajā vietā AFC rietumu divīzijā, piekāpjoties vien Denveras "Borncos", turklāt tikai pēc savstarpējo spēļu rezultātiem.

Citās spēlēs

Dalasas "Cowboys", kuriem pašlaik notiek (nu jau - notika) aktīva pakaļdzīšanās pēc vietas izslēgšanas mačos, "pakāsa" (citādāk to nosaukt nevar) 23 punktus mačā pret Grīnbejas "Packers", kuri vēl aizvien spēlē bez Ārona Rodžersa (kā runā, viņš atgriezīsies nākamajā spēlē).
Sietlas "Seahawks" neatstāja nekādas cerības Ņujorkas "Giants" un nodrošināja ņujorkiešiem "baranku" gūto punktu ailē – 23:0 "Seahawks" labā.

Savukārt nedēļas pirmajā spēlē, t.i., ceturtdien Peitona Meninga Denveras "Broncos", kuri ir šīs sezonas favorītu grupas dalībnieki, zaudēja Sandjego "Chargers".

Vašingtonas "Redskins", kuri līdz nākamās sezonas sākuma uz rezervistu soliņa, pret paša spēlētāja gribu, ir nosēdinājuši Robertu Grifinu, neskatoties uz viņa aizstājēja Kirka Kazinsa atzīstamo spēli, piekāpās Atlantas "Falcons", kas viņiem bija jau sestais zaudējums pēc kārtas.

NFL 15. nedēļā ir palikusi vēl viena spēle, kas notiks naktī no pirmdienas uz otrdienu un tajā tiksies Baltimoras "Ravens" un Detroitas "Lions", t.i., starp divām komandām, kas savās konferencēs atrodas tiešā izslēgšanas spēļu zonas tuvumā, kas sola skatītājiem bezkompromisa cīņu laukumā.

NFL 15. nedēļas rezultāti

ViesiMājniekiRezultāts
ChargersBroncos27:20
PatriotsDolphins20:24
CardinalsTitans37:34
RedskinsFalcons26:27
BearsBrowns38:31
TexansColts3:25
EaglesVikings30:48
GiantsSeahawks0:23
49ersBuccaneers33:14
BillsJaguars27:20
ChiefsRaiders56:31
JetsPanthers20:30
PackersCowboys37:36
SaintsRams16:27
BengalsSteelers20:30
RavensLions18:16

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2013-12-16 11:52, pirms 11 gadiem
Labs apskats! Japiemin ka Colti izbaza divizijas pretinieci Texans un.... Es aizgaju gulet,jo domaju ka Cowboys parliecinosi vinnes! Ka pakas Pakeriem tas man nav skaidrs! Bus japaskatas gamepass ka vini to paveica!
Kazins isteniba pat nav ne arko sliktaks par RG3
To jau vins pagajusa gada kad rg3bija traumets paradija

     [+] [-]

, 2013-12-16 12:10, pirms 11 gadiem
Manning rakstīja: Labs apskats! Japiemin ka Colti izbaza divizijas pretinieci Texans un.... Es aizgaju gulet,jo domaju ka Cowboys parliecinosi vinnes! Ka pakas Pakeriem tas man nav skaidrs! Bus japaskatas gamepass ka vini to paveica!
Kazins isteniba pat nav ne arko sliktaks par RG3
To jau vins pagajusa gada kad rg3bija traumets paradija
Lendrijs labi atkal noplosījies. Par viņu atsevišķs prieks.

Kazinss, neaizmirsīsim, spēlējot Mičiganas štata univ. komandā bija TOP QB. Jā, īstermiņā viņš zaudēja Robčikam, taču ilgtermiņā, iespējams, vinnēs. Cita lieta, ka tad viņš būs jau citā komandā. Pagaidām gan RGIII ir neslikts QB, kuram vēl daudz jāmācās... jo vairāk viņš sevī ieguldīs, jo labāk... jaunajiem un pārhaipotajiem QB pēdējā laikā kaut kā ne pārāk iet ar to ienākšanu un nostiprināšanos NFL. Daži drafti izrādās pilnīgi tukšie!

     [+] [-]

, 2013-12-16 12:56, pirms 11 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Lendrijs labi atkal noplosījies. Par viņu atsevišķs prieks.

Kazinss, neaizmirsīsim, spēlējot Mičiganas štata univ. komandā bija TOP QB. Jā, īstermiņā viņš zaudēja Robčikam, taču ilgtermiņā, iespējams, vinnēs. Cita lieta, ka tad viņš būs jau citā komandā. Pagaidām gan RGIII ir neslikts QB, kuram vēl daudz jāmācās... jo vairāk viņš sevī ieguldīs, jo labāk... jaunajiem un pārhaipotajiem QB pēdējā laikā kaut kā ne pārāk iet ar to ienākšanu un nostiprināšanos NFL. Daži drafti izrādās pilnīgi tukšie!
nez vai var pēc tik maz spēlēm pateikt vai QB ir patiešām labs kā pamatsastāva QB vai tikai der kā QB2, it sevišķi ņemot vērā to, ka Kazinss tomēr pieļāva dažas diezgan būtiskas kļūdas šajā spēlē. Starp citu labs raksts pirms šīs spēles par viņu bija šeit: Is Kirk Cousins the Answer in Washington? - The...

     [+] [-]

, 2013-12-16 13:06, pirms 11 gadiem
Royal rakstīja: nez vai var pēc tik maz spēlēm pateikt vai QB ir patiešām labs kā pamatsastāva QB vai tikai der kā QB2, it sevišķi ņemot vērā to, ka Kazinss tomēr pieļāva dažas diezgan būtiskas kļūdas šajā spēlē. Starp citu labs raksts pirms šīs spēles par viņu bija šeit: http://www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/85461/is-kirk-cousins-the-answer-in-washington
Kolba gadījums parāda ko var pēc maz spēlēm teikt un kādus līgumus parakstīt...

Nē, nav jau tā, ka šamo es tagad kā 1. lieku vai kā, vienkārši, saku, ka ilgtermiņā no viņa var kkas arī sanākt un, iespējams, ka labāks nekā no RG.

     [+] [-]

, 2013-12-16 13:34, pirms 11 gadiem
Kāreiz vakar skatījos Atlanta vs Washington.
Kazinsa tālās piespēles bija ļoti labas un,ja nebūtu partneri vairākas reizes muļķīgi zaudējuši bumbu pie Atlantas piezemējuma laukuma,rezultāts būtu citāds+beigās Vašingtona riskēja un pēc piezemējuma centās izraut uzvaru ar 2 punktu izspēli,bet nesanāca.Ja sistu realizāciju,tad būtu OT.
Kazinsam 1.ais TD un šo bumbu ar kuru tas tika veikts čalis uzreiz pievāca sev par piemiņu.

     [+] [-]

, 2013-12-16 14:00, pirms 11 gadiem
Jā, Čārlzs smuki noārdījas, liels prieks par Chiefs. Baigi žēl, ka liela iespējamība ir Chiefs:Bengals Wild card spēlei un manējie paši vainīgi, Patriots deva iespēju pakāpties augstāk - neizmantoja.

Rēka nāk par Cowboys un Dezu. Atkal Dezs izstormoja pēdējās minūtēs no laukuma, kad saprata, ka zāģis. Bet nu viņu jau gluži nevar vainot.

     [+] [-]

, 2013-12-16 15:02, pirms 11 gadiem
Cowboys vēl ir šances, jau norakstīt nav pareizi. Bet tie ir Cowboys - accident waiting to happen... Tipiska decembra spēle.