Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Breidijs izcietīs četru spēļu diskvalifikāciju

Juris Miņins
Juris Miņins

Breidijs izcietīs četru spēļu diskvalifikāciju
Toms Breidijs
Foto: AFP/Scanpix

Viens no mūsdienu amerikāņu futbola spilgtākajiem spēlētājiem, Nacionālās futbola līgas (NFL) Jaunanglijas “Patriors” saspēles vadītājs Toms Breidijs ir paziņojis, ka nepārsūdzēs tiesas lēmumu tā sauktajā “Defleitgeitā” un izcietīs četru maču sodu.

Toms Breidijs četru maču diskvalifikāciju no NFL saņēma pēc tam, kā atklājās, ka viņš ir viens no tā sauktās “Defleitgeitas” galvenajiem personāžiem. Par “Defleitgeitu” sauc incidentu, kas notika 2015. gada AFC konferences finālspēlē, kurā tikās “Patriots” un Indianapolisas “Colts”. Pirms spēles, kā atklājās izmeklēšanā, Jauanglijas komandas pārstāvji samazināja spiedienu mača bumbās, kas beigu beigās viņiem arī palīdzēja izcīnīt pārliecinošu uzvaru ar 45:7, bet vēlāk arī “Patriots” izcīnīja uzvaru “Super Bowl” spēlē.

Lai arī izmeklēšanā nebija atrasts neviens tiešs Breidija vainu apstiprinošs pierādījums, NFL viņam piešķīra četru maču diskvalifikāciju. Sākumā spēlētājs ar savu komandu apstrīdēja šo lēmumu, bet vakardien, pēc tam, kā arī otrās instances tiesa atteicās atcelt NFL lēmumu, viņš nolēma neturpināt tiesvedību un nepārsūdzēt šo lēmumu ASV Augstākajā tiesā.
NFLPA, jeb spēlētāju arodbiedrība, gan solīja šo lietu virzīt tālāk.

Līdz ar to, Jaunanglijas komandai bez Breidija nāksies iztikt pirmos četrus regulārās sezonas mačus (pret “Cardinals”, “Dolphins”, “Texans”, “Bills”), kas vienlaicīgi ir arī ceturtā daļa no visas sezonas.

Kā arī…

- Vons Millers ir piekritis Denveras “Broncos” piedāvājumam un parakstījis 114 miljonu vērto līgumu, kas viņam dos darbu nākamās sešas sezonas. Interesants šajā gadījumā nav ne līguma termiņš, nedz arī kopējā summa, bet gan garantētā līguma summa, kas ir 70 miljoni ASV dolāru.

- Savukārt Ņujorkas “Jets” noslēdza jaunu līgumu ar veterānu Muhamedu Vilkinsonu. Līgums paredzēts uz piecām sezonām un var nodrošināt aizsardzības līnijas spēlētājam 86 miljinus ASV dolāru.

- Vakardien bija arī pēdējā diena, kad līgumi bija jānoslēdz spēlētājiem, kuriem ir piemērota tā sauktā “franšīzes birka”, taču četriem no šiem spēlētājiem jaunu līgumu neizdevās dabūt. Tie ir Vasingtonas “Redskins” saspēlnieks Kirks Kazinss, Kanzassitijas “Chiefs” aizsargs Eriks Berijs, Losandželosas “Rams” malējais aizsargs Trumeins Džonsons, kā arī Alšons Džefrijs no Čikāgas “Bears”.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2016-07-16 11:56, pirms 8 gadiem
Breidijs tomēr padevās, bet nu viņa vainu apšaubīja laikam tikai viņa fanāti. Nav jau arī tā, ka tās 4 spēles ir pret baigajiem grandiem (Cards stiprākie, bet varbūt Palmers beidzot atcerēsies, ka ir vecs), zinot Patriots izcilo sistēmu, viņi var vēsi 4-0 sākt sezonu tāpat.

     [+] [-]

, 2016-07-16 12:16, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: Breidijs tomēr padevās, bet nu viņa vainu apšaubīja laikam tikai viņa fanāti. Nav jau arī tā, ka tās 4 spēles ir pret baigajiem grandiem (Cards stiprākie, bet varbūt Palmers beidzot atcerēsies, ka ir vecs), zinot Patriots izcilo sistēmu, viņi var vēsi 4-0 sākt sezonu tāpat.
Ir ļoti maldīgi domāt, ka Cardinals ir tikai Palmera komanda. Protams, ka ar Palmeru tā ir reāli SB kandidāte, taču arī ar jebkuru citu NFL līmeņa pirmo QB, šī komanda ir ĻOTI draudīga un stabila PO kandidāte.

     [+] [-]

, 2016-07-16 12:57, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ir ļoti maldīgi domāt, ka Cardinals ir tikai Palmera komanda. Protams, ka ar Palmeru tā ir reāli SB kandidāte, taču arī ar jebkuru citu NFL līmeņa pirmo QB, šī komanda ir ĻOTI draudīga un stabila PO kandidāte.
Un ar Palmeru tā ir spēcīgs pretinieks Patriots, bet bez viņa (vai ar Palmeru, kādu mēs viņu bijām pieraduši redzēt pirms pēdējās lieliskās sezonas) jau cita līmeņa komanda tomēr.