Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Par spēlēšanu totalizatorā sodītais Ridlijs tiek pie 92 miljoniem dolāru

Emils Ozerinskis

Par spēlēšanu totalizatorā sodītais Ridlijs tiek pie 92 miljoniem dolāru
Kalvins Ridlijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā futbola līgā (NFL) turpinās brīvās aģentūras darījumi. Pie pamatīgas peļņas dienas ticis malējais uzbrucējs Kalvins Ridlijs, kurš aizpērno sezonu bija spiests pilnībā izlaist diskvalifikācijas dēļ, kas tika piešķirta par likmes veikšanu totalizatorā.

29 gadus vecais Kalvins Ridlijs pagājušajā sezonā atgriezās laukumā pēc gada diskvalifikācijas izciešanas. 2021. gadā, Ridlijam atrodoties traumēto spēlētāju sarakstā, spēlētājs veica totalizatora likmi uz savu komandu. Tas, pašsaprotami, ir ļoti liels ētikas pārkāpums. Atlantas "Falcons" aizmainīja uzbrucēju uz Džeksonvillas "Jaguars", kuras rindās pagājušajā sezonā Ridlijs atgriezās laukumā ar astoņiem piezemējumiem un nedaudz vairāk kā tūkstots notverto piespēļu jardiem.

Ridlijs šobrīd kļuvis par līdz šim visbagātīgāk atalgoto malējo uzbrucēju šajā brīvās aģentūras periodā. Tenesī "Titans" nolikusi uzbrucējam priekšā līgumu uz četriem gadiem par 92 miljoniem ASV dolāru. Iespējams, ka piespēles Ridlijam šajā sezonā adresēs saspēles vadītājs Meisons Rudolfs, kurš cīnīsies par spēles laiku Nešvilas komandā.

Pagājušajā sezonā par sezonas atgriešanās spēlētāju kļuvušais veterāns Džo Flako nepaliks Klīvlendas "Browns" vienībā. 2013. gadā par Super Bowl ieguvēju un spēles vērtīgāko spēlētāju atzītais Flako savu 17. profesionālās karjeras sezonu aizvadīs Indianapolisas "Colts" rindās. 39 gadus vecais futbolists būs kā apdrošināšana "Colts" kvoterbeku pozīcijā, kur visas cerības tiek liktas uz pagājušajā gadā draftēto Entoniju Ričardsonu.

33 gadus vecais Bobijs Vagners pieņēmis ASV galvaspilsētas komandas Vašingtonas "Commanders" piedāvājumu. 11 no karjeras līdzšinējām 12 sezonām centra aizsargs pavadījis Sietlas "Seahawks" rindās, tikai vienu sezonu izmēģinot spēkus ar tā brīža čemoiontitula krēslā sēdošo Losandželosas "Rams". Vašingtonā Vagnera līguma apjoms sasniegs 8,5 miljonus.

Skaļus darījumus pirmajās brīvās aģentūras dienās veikusī Filadelfijas "Eagles" atalgojusi savu drošo spērēju Džeiku Eliotu ar četru gadu līgumu 24 miljonu apmērā. 29 gadus vecais kikers tādējādi ar sešu miljonu algu sezonā padarīts par līgā vislabāk atmaksāto spērēju kopā ar izcilo "Ravens" vārtu realizētāju Džastinu Takeru.