Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Viktoram Kruzam sezona beigusies

Juris Miņins
Juris Miņins

Viktoram Kruzam sezona beigusies
Viktors Kruzs pamet laukumu
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Ņujorkas "Giants" ir paziņojusi, ka viņu malējais uzbrucējs Viktors Kruzs šajā sezonā vairs nevarēs iziet laukumā, jo viņam ir konstatēts ceļgala saišu plīsums.

Viktors Kruzs smago ceļgala savainojumu guva spēlē pret Filadelfijas "Eagles", kad, mēģinot notvert potenciāli rezultatīvu piespēli, neveiksmīgi piezemējās. Sportists uzreiz tika nogādāts slimnīcā un tur tika fiksēts saites plīsums.

Pašlaik, kā jau komanda paspēja ziņot, Kruzu gaida operācija un ilgs atlabšanas process, kas, visdrīzāk, ilgs līdz nākamā gada vasarai. Tas savukārt nozīmē to, ka sezonas turpinājumā Ņujorkas komandai būs jāmēģina iztikt bez sava vadošā malējā uzbrucēja, bet Rubenam Randlam un Odelam Bekhemam būs jāmēģina kompensēt sava kolēģa zaudēšana.

Viktors Kruzs šajā sezonā bija komandas produktīvākais uzbrucējs, gūstot 337 jardus un vienu piezemējumu. Tāpat, kopš 2011. gada tieši Kruzam ir visvairāk piezemējumu visā līgā spēlējot no "slot" pozīcijas (19).

Jāpiebilst, ka Ņujorkas "Giants" piekāpās Filadelfijas "Eagles" ar 0:27, bet šīs sezonas sešos mačos ņujorkieši ir izcīnījuši trīs uzvaras un trīsreiz cietuši zaudējumus.

Kā arī...

- Pēc veiksmīgā sezonas sākuma Dalasas "Cowboys" īpašnieks Džerijs Džonss paziņoja, ka viņa komandai ir "Super bowl talants", t.i., viņa komanda šosezon varētu tikt līdz čempionāta finālspēlei.
- Ceļgala saišu savainojums ir arī Klīvlendas "Browns" aizsardzības līnijas endam Antonio Braientam. Arī viņam, protams, pēc šāda savainojuma sezona ir beigusies.
- Bijušie NFL spēlētāji, kuri ir iesnieguši tiesā prasību pret līgu par viņiem karjeras laikā nodarīto veselības kaitējumu, visdrīzāk pieņems līgas piedāvāto izlīguma piedāvājumu, taču daži no viņiem, kā tiek ziņots nav mierā ar tādu lietu kārtību un plāno turpināt tiesāšanos.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports