Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Harisons noliedz apsūdzības dopinga lietošanā

Juris Miņins
Juris Miņins

Harisons noliedz apsūdzības dopinga lietošanā
Džeimss Harisons
Foto:AFP/Scanpix

Viens no pēdējās desmitgades labākajiem Nacionālās futbola līgā (NFL), Džeimss Harisons, ir nosūtījis vēstuli, kurā pilnībā un kategoriski noliedz savā virzienā raidītās apsūdzības par dopinga lietošanu.

Sākums visām apsūdzībām dopinga lietošanā ir jāmeklē iepriekšējā gada beigās telekompānijas "Al Jazeera" veidotajā sižetā, kurā tika apgalvots, ka vairāki ASV profesionālie atlēti, viņu vidū arī Džeimss Harisons, ir bijuši kādas privātās klīnikas klienti un viņiem ir piegādātas aizliegtās vielas. Skaļākais uzvārds, kas tika minēts šīs klīnikas klientu sakarā bija cits NFL spēlētājs Peitons Menings, kurš nu jau ir beidzis savu karjeru.

Tikuši galā ar sākotnējo sašutuma vilni, NFL turpināja situācijas izmeklēšanu, aicinot pie sevis pārējos sportistus, kuru vārdi ir minēti ziņojumā. Viņu vidū bija gan Harisons, gan Grīnbejas "Packers" aizsargi Klejs Metjūzs un Džuliuss Pepers, kā arī citi futbolisti.

Džeimss Harisons, izmantojot savu vārdu un ietekmi līgā, uzreiz paziņoja, ka netaisās doties uz NFL ofisu, lai runātu par šiem jautājumiem. Ja NFL tiešām ir interesants viņa komentārs, tad Harisons bija gatavs uzņemt ciemiņus savās mājās, turklāt paziņoja, ka runās tikai ar līgas komisāru Rodžeru Gūdelu. Vēl viens būtisks noteikums bija tāds, ka tikties futbolists ir gatavs līdz NFL pirmssezonas sākumam.

Protams, ka šāda attieksme saniknoja NFL vadību, taču spēlētāju arodbiedrība uzreiz un arī šajā, jaunajā Harisona paziņojumā, kurā viņš noliedz jebkādu aizliegto vielu lietošanu, norādīja, ka NFL vadība nav uzrādījusi nekādus ticamus pierādījumus kamdēļ spēlētājs būtu jāizsauc uz pārrunām.

Tāpat Harisons savā vēstulē, kas NFL vadībai tika nogādāta ar NFLPA starpniecību, izteicās, ka ne tikai nekad nav lietojis dopingu, bet arī nekad nav ticies ar Čārliju Sleju, kurš "Al Jazeera" ziņojumā tiek minēts kā galvenais dopinga piegādātājs atlētiem.

Kā arī…

- Denveras "Broncos" un Vons Millers vēl aizvien nevar ienoties par jaunā līguma nosacījumiem. Galvenais klupšanas akmens – paredzētā garantētā summa. Lai arī denverieši to ir paaugstinājuši, salīdzinot ar sākotnējo piedāvājumu, aizsargu tā neapmierina.
- Klīvlendas "Browns" komandai, kura pēdējā laikā līgā ir ieguvusi stabilu neveiksminieku reputāciju, problēmas ar sastāvu ir sākušās jau pirms sezonas, jo viņu spēlētājs Desmonds Braients ir saplēsis krūts muskuli, tādēļ nevarēs palīdzēt komandai, kā minimums, četrus mēnešus.
- Savukārt Aiša Krovels, pēc tam kā izpelnījās milzīgu sašutuma vilni par "Instagram" profilā izlikto attēlu, kurā redzams kā policistam tiek nogriezta galva (ziņojums tika saistīts ar iepriekšējās nedēļās notikušajām masu nekārtībām ASV pēc tam kā policisti nošāva divus melnādainus pilsoņus), ir ziedojis naudu Dalasas policijas nodaļai.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2016-07-13 15:02, pirms 8 gadiem
Ticēsim uz vārda!

     [+] [-]

, 2016-07-14 12:20, pirms 8 gadiem
Esmu nesen atkal sācis intresēties par NFL. Veči vai jums ,tiem kas intresējas par šo sporta veidu ir kādi domu biedru grupa kur jūs pārunājat šo sporta veidu?

     [+] [-]

, 2016-07-16 14:38, pirms 8 gadiem
Draugos bija kaut kāda grupa, bet tur nekādu diskusiju nenotiek.

Kas attiecas uz HArisonu, tad lol, protams, protams, tīrs kā eņģelis, tāpat kā visi pārējie.