Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Hils un Viljamss nodrošina BYU uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Hils un Viljamss nodrošina BYU uzvaru
Taisoms Hils (ar bumbu)
Foto: AP/Scanpix

Ar Brigamjangas universitātes uzvaru noslēdzās pirmā Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) trešās nedēļas spēle, kurā piedalās kāda no izsētajām komandām. "Cougars" ar 33:25 pieveica Hjūstonas universitātes komandu ar tādu pašu nosaukumu.

BYU komanda, kas noslēdz TOP 25 rangu, jau spēles sākumā izvirzījās vadībā ar 23:0, taču ejot pārtraukumā spēles tablo rādīja mazāk patīkamo 23:15, turklāt viens no piezemējumiem tika gūts pēc 45 jardu tālas Džona O'Korna piespēles malējam uzbrucējam Danielam Spenseram līdz ar puslaika beigu sirēnu. Interesanti, ka abos pirmā puslaika papildpunkta sitiena mēģinājumos hjūstonieši bija neveiksmīgi.

Savukārt mača otrajā pusē neviena no komandām nespēja noorganizēt izrāvienu, abas vienības guva pa desmit punktiem ar piezemējumu un precīzu tiešo brīvsitienu, tāpēc rezultāta starpība palika tāda pati kā pēc pirmā puslaika – 33:25 BYU labā.

Par mača pirmo zvaigzni noteikti ir jānosauc Brigamjangas universitātes saspēles vadītāju Taisomu Hilu, kurš realizēja 21 no 34 piespēlēm, guva 200 jardus un vienu reizi rezultatīvi asistēja, bet uzbrūkot pa zemi viņa kontā 160 jardi un viens piezemējums. Tāpat labi uzbrukumā darbojās pussargs Džamāls Viljamss, kurš izcēlās ar 139 gūtiem jardiem un diviem piezemējumiem.

Zaudētāju komandas saspēles vadītājs Džons O'Konors spēli noslēdza ar 307 gūtiem jardiem (30/52) un trim rezultatīvām piespēlēm, kuras tika atdotas jau pieminētajam Danielam Spenseram un Denotejam Grīnberijam (divas).

Citā aizvadītās nakts FBS apakšdivīzijas spēlē Luiziānas tehniskā universitāte ar 42:21 pieveica Ziemeļteksasas koledžas studentus.

Izmantotie resursi:
NCAA.com – The Official Website of NCAA...
NCAA.com – The Official Website of NCAA...