Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Maknebam algas pielikums, Grosmans - uz Teksasu

Juris Miņins
Juris Miņins

Maknebam algas pielikums, Grosmans - uz Teksasu
Donovans Maknebs
Foto: AP

Nacionālās Futbola līgas (NFL) komandas turpina ierasto starpsezonas darbu un mēģini nokomplektēt pēc eispējas labāku vienību. Tā Hjūstonas "Texans" nolīga saspēles vadītāju Reksu Grosmanu, bet Filadelfijas "Eagles" piedāvāja saspēles vadītājam Donovanam Maknebam labākaus līguma nosacījumus.

Donovanam Maknebam un viņa pārstāvētajai vienībai Filadelfijas "Eagles" ir izdevies panākt kopsaucēju sarunās par līguma pārskatīšanu un nākmajās divās sezonās Maknaba alga pieaugs par 5.3 miljoniem ASV dolāru, sasniedzot 24.5 miljonus, kurus futbolists saņems divās sezonās. Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Maknebs bija viens no atslēgas spēlētājiem "Eagles", pat neskatoties uz to, ka sezonas vidū, spēlē pret Baltimoras "Ravens" viņš tika "nosēdināts uz soliņa" un tāpat 33 gadus vecais veterāns bija komandas "vilcējs" izslēgšanas spēlēs, kurās gan nācās apstāties konferences finālā, atzīstot Arizonas "Cardinals" pārākumu.

Savukārt Hjūstonas "Texans" nolīga bijušo Čikāgas "Bears" saspēles vadītāju Reksu Grosmanu uz vienu sezonu, taču līguma finansiālā puse netiek izpausta. Jāpiebilst, ka pagājušsezon Grosmans aizvadīja tikai 4 spēles (vienā no tām izgāja sākumsastāvā), 51.6% no visām viņa izpildītajām piespēlām bija precīzas, kā arī 2 piespēles tika pārvērstas rezultatīvos uzbrukumos. Paredzams, ka Grosmanam būs jācīnās par otrā saspēles vadītājā vietu aiz Meta Šauba ar Denu Orlovski un Aleksu Brinku.

Tāpat turpinās runas par iespējamo Breta Fāvra pievienošanos Minesotas "Vikings" vienībai. Lai arī pašlaik Brets nav neko paziņojis par savas karjeras turpināšanu, iespējamība, ka viņš turpinās profesionāla karjeru ir 50:50, tāpēc minesotieši gaida, kāds būs Fāvra lēmums, lai kā pirmie varētu izteikt viņam piedāvājumu.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com