Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Maikls Viks varētu spēlēt UFL

Juris Miņins
Juris Miņins

Maikls Viks varētu spēlēt UFL
Maikls Viks
Foto: AP

Amerikāņu futbola superzvaigzne Maikls Viks, kurš nesen tika atbrīvots no apcietinājuma, iespējams, savu karjeru varētu turpināt kādā no Apvienotās Futbola līgas (UFL) komandām.

Apvienotās Futbola līgas (UFL) dibinātājs Bils Hambrekts Ziemeļamerikas medijiem ir pavēstījis, ka, ja Vikam neatradīsies vieta kādā no Nacionālās Futbola līgas (NFL) komandām, tad viņa vadītajā organizācijā Viks tiks uzņemts ar atplestām rokām. "Savu sodu viņš ir saņēmis", sacīja Hambrekts, "mūsu galvenais mērķis ir sadarboties ar līdzjutējiem un viņi, kā rāda mūsu mājaslapas aptaujas, grib redzēt Viku spēlējam UFL."

Atgādināsim, ka Maikls Viks tika notiesāts uz 23 mēnešiem par nelikumīgu suņu cīņu organizēšanu savās mājās, kā arī vairākiem citiem likuma pārkāpumiem. Jāatzīmē, ka tas ne tuvu nebija pirmais Vika konflikts ar likumu, jau iepriekš futbolists vairākas reizes bija nonācis likumsargu redzeslokā par dažādiem citiem likuma pārkāpumiem.

Savu futbolista karjeru Viks sāka Virdzīnijas tehniskajā universitātē, bet 2001. gada Draftā spēlētāju izvēlējās Atlantas "Falcons" vienība, kurā Viks arī nospēlēja visu savu NFL karjeras laiku. Tāpat nevar nepieminēt, ka brīdī, kad Maiklam Vikam tika uzrādītas apsūdzības, viņš bija viens no vislabāk pelnošajiem sportistiem pasaulē, ik gadus saņemot 23 miljonus ASV dolāru, taču pēc šiem incidentiem, protams, komanda lauza līgumu.

Jāpiebilst, ka Apvienotā Futbola līga ir jauns projekts un savu pirmo izmēģinājuma sezonu turnīrs aizvadīs tikai šajā rudenī - regulārā sezona sāksies oktobrī, bet finālspēle paredzēta Pateicības dienas brīvdienās. Taču jau no rītdienas sāksies speciāli uzaicināto spēlētāju-kandidātu uz vietu kādā no komandām treniņi, bet pašas komandas tiks prezentētas jūlija vidū.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com
ufl-football.com