Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Brauns saņem sodu par ātruma pārsniegšanu un atvadās no Pitsburgas

Juris Miņins
Juris Miņins

Brauns saņem sodu par ātruma pārsniegšanu un atvadās no Pitsburgas
Antonio Brauns (Nr.84)
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) viens no pēdējo gadu labākajiem malējiem uzbrucējiem Antonio Brauns, kurš līdz šim ir pārstāvējis Pitsburgas "Steelers" komandu, ir saņēmis sodu par ātruma pārsniegšanu, kā arī nu jau oficiāli atvadījies no komandas līdzjutējiem.

Pitsburgas "Steelers" malējais uzbrucējs Antonio Brauns ir atzīts par vainīgu ātruma pārsniegšanā. Incidents notika pagājušā gada 8. novembrī, kad viņš pa ceļu traucies ar 160 km/h lielu ātrumu. Policisti tajā dienā rīkoja reidus, lai notvertu kādas bankas aplaupītājus, tāpēc, protams, auto, kurš pārsniedzis ātrumu viņiem likās aizdomīgs un tika apturēts.

Tiesa, sods par šo pārkāpumu nav pārāk bargs, jo sportistam ir jāsamaksā vien nedaudz vairāk kā 400 dolāri. Viņam arī ir tiesības 30 dienu laikā šo spriedumu pārsūdzēt. Jāsaka arī, ka Brauns ir ticis sveikā ļoti vienkārši, jo Pensilvānijas štata likumi par šāda veida pārkāpumiem paredz kā naudassodu, tā autovadītāja apliecības atņemšanu un pat cietumsodu līdz pat 90 dienām.

Interesanti, ka 8. novembrī Pitsburgas komanda ar 52:21 pārspēja Karolīnas "Panthers" vienību, bet pats Brauns šajā mačā bija guvis piezemējumu.

Jāsaka, ka šī ir tikai viena no epizodēm Antonio Brauna pēdējā laika neveiksmēs. Iepriekš viņš izraisīja pamatīgu skandālu ar Pirsburgas "Steelers" komandas vadību, kā arī galveno treneri Maiku Tomlinu un saspēles vadītāju Benu Rotlisbergeru, beigu beigās neierodoties arī uz komandas sapulci pirms regulārās sezonas 17. nedēļas mača.

Protams, ka pēc šādiem izgājieniem "Steelers" vadība sāka meklēt iespējas skandālistu aizmainīt prom. Pagaidām gan nav zināms uz kurieni spēlētājs tiks mainīts prom, taču Brauns jau savos sociālo tīklu kontos ir atvadījies no Pitsburgas komandas līdzjutējiem.

Savukārt ārpus laukuma Brauns vairākas reizes ir figurējis policijas atskaitēs. Visi gadījumi ir saistīti ar viņa un viņa bijušās draudzenes un meitas mātes konfliktiem, kuros Brauna izpildījumā ir bijusi gan kliegšana, gan grūstīšanās, gan arī mantu mešana no balkona.

Atgādināsim, ka 2018. gada sezonā 30 gadus vecais Antonio Brauns piedalījās 15 mačos, kuros kopā guva 1297 jardus un veica 15 piezemējumus.

Kā arī...

- Hjūstonas "Texans", visdrīzāk, sastāvā nākamajai sezonai nepaturēs malējo uzbrucēju Demairiusu Tomasu. Sezonas laikā viņš tika iemainīts no Denveras "Broncos", taču vēlāk guva Ahileja cīpslas savainojumu un nevarēja palīdzēt komandai. Nākamajā sezonā Tomasa alga var sasniegt līdz pat 14 miljoniem ASV dolāru.

- Tampabejas "Buccaneers" ir atlaiduši aizsardzības līnijas malējo aizsargu Viniju Kariju tikai pēc vienas kopējās sadarbības sezonas. Pirms gada viņi parakstīja līgumu uz trim sezonām, taču jau pirmajā gadā Karijs zaudēja vietu sākumsastāvā.

- Nelāgas ziņas ir pienākušas no Misisipi štata universitātes, kuras futbola komandas nu jau bijušais spēlētājs Džefrijs Simonss, kuram paredzēja vietu šī gada drafta pirmajā kārtā, treniņā ir guvis ceļgala krustenisko saišu savainojumu.

- Savukārt Arizonas "Cardinals" šodien jau ir paspējusi noliegt vakar izskanējušās baumas par to, ka viņi vēlas šī gada draftā savās rindās vēlētos paņemt Heismana balvas ieguvēju Kaileru Mareju.

Par pamatu šīm baumām kalpoja fakts, ka Arizona, kas iepriekšējā sezonā bija NFL vājākā komanda, draftā spēlētājus izvēlēsies kā pirmā. Savukārt tieši vakar ilgi un dikti apspriestais Kailers Marejs, kurš bija 2018. gada NCAA futbola sezonas sensācija un, iespējams, galvenā zvaigzne, paziņoja, ka plāno visu savu uzmanību veltīt futbolam (iepriekš viņš bija parakstījis līgumu ar MLB komandu Oklendas "Athletics"). Tāpat daudziem likās tikai loģiski, ka Klifs Kingsberijs, kurš ir jaunais "Cardinals" galvenais treneris, varētu vēlēties strādāt ar talantīgo saspēles vadītāju.

Atgādināsim, ka pagājušā gada draftā Arizonas "Cardinals" pirmajā kārtā izvēlējās Džošu Rouzenu, kurš jau sezonas laikā arī tika iespēlēts kā pirmais numurs.

Pēc esošajām prognozēm Arizonas komanda ar pirmo numuru varētu izvēlēties Ohaio štata universitātes "Buckeyes" aizsardzības līnijas spēlētāju Niku Bosu, kurš ir Losandželosas "Chargers" aizsarga Džoija Bosas brālis.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports