Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Longhorns" šokē "Sooners"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Longhorns" šokē "Sooners"
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī tika izspēlētas kārtējās NCAA koledžu futbola turnīra spēles un par vienu no lielākajiem pārsteigumiem parūpējās Teksasas "Longhorns", kuri 24:17 pārspēja Oklahomas "Sooners".

Teksasas komandai šī sezona sākās un arī turpinājās nepavisam ne tā kā viņi bija cerējuši, jo pirmajās piecās spēlēs tika piedzīvoti četri zaudējumi. Tika runāts par komandas galvenā trenera, Čārlija Stronga, atlaišanu un nopietnām pārmaiņām komandas vadībā, jo, kā uzskatīja daudzi, Teksasas komanda ir daudz labāka nekā to parādītais sniegums.

Šīsnedēļas mačs pret Oklahomu parādīja, ka tā patiešām arī ir. Ja mača sākumā "Longhorns" ieguva 14 punktu pārsvaru un to pamazām arī palielināja, tādējādi "Sooners" nebija nekādu iespēju atspēlēties, turklāt abus savus piezemējumus komanda guva jau mača otrajā pusē, kad jau teksasieši bija sasnieguši 17 punktu atzīmi.

Šī Čārlija Stronga komandai bija ļoti nozīmīga uzvara, jo tā ne tikai bija īstajā laikā un vietā, bet arī tika pārspēta Oklahomas komanda, kura ir teksasiešu niknākie sāncenši, turklāt "Sooners" šajā nedēļā ieņēma 10. vietu AP rangā.

Visas ranga līdervienības šajā nedēļā tika pie uzvarām. Tāpat var piebilst, ka savu dominanto spēli turpina demonstrēt Leonards Furnets no LSU, kurš uzvarā pār Dienvidkarolīnas komandu guva 158 jardus un vienu piezemējumu, kas, lai arī cik dīvaini ne liktos, ir viņa sliktākais sniegums šajā sezonā. LSU mačā uzvarēja ar 45:24.

Savukārt Beiloras "Bears" ar 66:7 pārspēja Kanzasas komandu. Pats rezultāts nav nekāds pārsteigums, daudz interesantāks ir tas apstāklis, ka piezemējumu šajā mačā guva Lakvans Makgovans, kurš ir 186 kg smags balsta uzbrucējs (TE).

Savu kārtējo maču NCAA otrajā divīzijā aizvadīja arī Misūrī rietumu štata "Griffons" ar Latvijas atlētu Jāni Matuli ierindā. Šajā cīņā ar 26:21 tika svinēta uzvara pār Forthejas štata universitātes komandu. Mūsu spēlētājs izcēlās ar diviem spēka paņēmieniem.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports
gogriffons.com

     [+] [-]

, 2015-10-11 10:53, pirms 9 gadiem
186kg! No way!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-11 11:03, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: 186kg! No way!
Viņu jau sen gatavoja šai pozīcijai, tāpēc nav nekāds brīnums, ka beidzot arī TD dabūja. 18 jardu TD.

     [+] [-]

, 2015-10-11 13:17, pirms 9 gadiem
ja ranga līdervienības ir top 25 komandas, tad divas tādas šonedēļ zaudēja.
un leonardam noteikti tik "slikts" sniegums šonedēļ tāpēc, ka ar blakus lietām aizņemts bija jeb jācīnās ar ncaa

     [+] [-]

, 2015-10-11 16:39, pirms 9 gadiem
ffwrd rakstīja: ja ranga līdervienības ir top 25 komandas, tad divas tādas šonedēļ zaudēja.
un leonardam noteikti tik "slikts" sniegums šonedēļ tāpēc, ka ar blakus lietām aizņemts bija jeb jācīnās ar ncaa
Līdervienības - TOP 10. Nosacīti tas viss, protams, jo arī ārpus TOP25 ir ļoti nešvakas komandas, kuras par ne-līderiem saukt ar nevar.