Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Komandas biedrs salauž "Jets" līderim žokli

Juris Miņins
Juris Miņins

Komandas biedrs salauž "Jets" līderim žokli
Dženo Smits
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Ņujorkas "Jets" ģērbtuvē šodien ir noticis incidents, kura rezultātā komandas nomināli pirmajam saspēles vadītājam Dženo Smitam ir salauzts žoklis.

Tiek ziņots, ka "Jets" treniņnometnes laikā komandas ģērbtuvē izcēlās konflikts starp Dženo Smitu un rezervistu, lainbekeri Ikemefunu Enemkpali, kura noslēgumā aizsargs iesita saspēles vadītājam pa žokli. Komandas galvenais treneris Tods Boulss izteicās, ka konflikta iemesls bija "ļoti bērnišķīgs, par tādām lietām strīdās sestajā klasē", sīkāku komentāru sniegšanu atstājot pašu spēlētāju ziņā.

Visa incidenta beigās "sausais atlikums" bija sekojošs – Dženo Smitam bez futbola būs jāiztiek vismaz sešas nedēļas, bet Enemkpali, kuru Ņujorkas komanda izvēlējās vien pagājušā gada draftā, uzreiz tika atlaists no komandas.

Jāpiebilst, ka agresoram Enemkpali šī nebūt nav pirmā reize, kad viņš nesavaldās, jo pirms dažiem gadiem, kādā Luiziānas štata bārā, viņš iesaistījās kautiņā ar vietējo policistu, kurš tobrīd pildīja bāra apsarga funkcijas.

Ņujorkas komandai pašlaik gan ir jāmeklē jauns saspēles vadītājs, jo tieši Smitam bija paredzēta pirmā numura vieta sezonas sākumā. Iespējams, ka viņi savu glābēju atradīs no vienības rīcībā esošajiem Raiena Fitzpatrika, Braisa Petija vai Džeimsa Hīpsa, bet iespējams viņiem nāksies meklēt papildspēkus no malas.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2015-08-11 22:41, pirms 9 gadiem
Te jau var iesūdzēt tiesā un pieprasīt kompensāciju! Par nesavaldību ir jāmaksā!!!

     [+] [-]

, 2015-08-11 23:05, pirms 9 gadiem
Uz skolu, uz latviešu valodu.

     [+] [-]

, 2015-08-12 07:36, pirms 9 gadiem
Atkal kauslīgie nigas

     [+] [-]

, 2015-08-12 08:23, pirms 9 gadiem
Gan jau saspeles vaditajs pats uzbrauca rezervistam, un jaunais gurkjis vinju parmacija

     [+] [-]

, 2015-08-12 21:10, pirms 9 gadiem
daži joko, ka tas ir labākais kas ar Jets varēja notikt.
p.s. interesanti , ko komandas līderi neiesaistījās jau sākumā. laikam jau smits bija pelnijis