Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

EUROBOWL XXIII - Amerikāņu futbols eiropiešu gaumē

Šodien Austrijas pilsētā Insbrukā notiks ikgadējais amerikāņu futbola Eiropas klubu turnīra fināls - Eurobowl XXIII. Finālā tiksies mājinieki - Tirol Raiders un Parīzes Flash komandas.

Šodien Austrijas pilsētā Insbrukā notiks ikgadējais amerikāņu futbola Eiropas klubu turnīra fināls - Eurobowl XXIII. Finālā tiksies mājinieki - Tiroles "Raiders" un Parīzes "Flash" komandas. Turnīru pavisam iesāka 12 Eiropas valstu labākās komandas. No sākuma četrās apakšgrupās viena apļa turnīrā noskaidrojās katras grupas divas labākās vienības, kas cīņu turpināja ceturtdaļfinālā un pusfinālā. Pusfinālā tikās jau pieminētie "Flash", kas pieveica Grācas "Giants" (Austrija) ar 35:33, bet Raiders uzvarēja "Porvoo Butchers" (Somija) ar rezultātu 31:13. Pagājušajā gadā uzvarēja "Raiders", uzvarot savus sīvākos konkurentus no Vīnes "Vikings" ar 28:24, kas savukārt Eurobowl pirms tam bija pamanījušies triumfēt četrus gadus pēc kārtas.

Pirmais "Eurobowl" fināls notika tālajā 1986.gadā Amsterdamā un toreiz Somijas "Vantaa TAFT" uzveica Itālijas "Bologna Doves" ar rezultātu 16 pret 2.

Eurobowl katras komandas sastāvā reizē uz laukuma var atrasties tikai trīs ASV, Kanādas vai Japānas izcelsmes spēlētāji.

Izmantotie resursi:
efaf.info
eurobowl.info
raiders.at