Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Viesturs Lācis

Ar "Pro Bowl" spēli noslēdzas NFL sezona

Ar "Pro Bowl" spēli noslēdzas NFL sezona
Adrians Pītersons - "Pro Bowl" MVP.
Foto - AP

Havaju salās notikusi ikgadējā NFL "Pro Bowl" jeb Zvaigžņu spēle, kurā tikās Amerikas (AFC) un Nacionālās futbola konferences (NFC) spēlētāju sastādītās komandas. Ar 42:30 uzvarēja NFC komanda, bet Adrians Pītersons ("Vikings") tika atzīts par spēles vērtīgāko spēlētāju.

Pašā spēlē netrūka interesantu un riskantu izspēļu, kas kalpoja kā Zvaigžņu spēlēm raksturīgie šova elementi skatītāju izklaidēšanai. Pie teikšanas laukumā, protams, tika visi spēlei izvēlētie futbolisti, starp kuriem visvairāk izcēlās Terels Ovenss ("Cowboys", NFC), Adrians Pītersons ("Vikings", NFC), Tīdžejs Hušmendzade ("Bengals", AFC), Tonijs Gonzaless ("Chiefs", AFC). Abas komandas rādīja rezultatīvu un skatāmu spēli. Pirmajā puslaikā kopā gūtie 48 punkti ir atkārtots "Pro Bowl" rekords. Tradicionāli uz uzbrukumu orientētajā Zvaigžņu spēlē šoreiz "uzspīdēja" arī aizsargs - Antonio Kromārtijs no Sandjego "Chargers" (AFC) kļuva par pirmo spēlētāju, kurš "Pro Bowl" pārtvēris divas pretinieku piespēles.

Par vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Minesotas "Vikings" pussargs Adrians Pītersons, kurš savas īsās karjeras laikā (debijas sezona NFL) jau paspējis uzspīdēt ļoti daudzās statistikas kategorijās, kā arī atzīts par vērtīgāko līgas debitantu. Pītersons par savu sniegumu "Pro Bowl" (divi piezemējumi) saņēma arī jaunu "Cadillac" automašīnu.

Var uzskatīt, ka ar "Pro Bowl" spēli ir noslēgusies 2007. gada NFL līgas sezona. Turpmākie līgas notikumi - februāra beigās notiekošais "NFL Combine" jeb pirmsdrafta treniņnometne talantīgākajiem augstskolu spēlētājiem un NFL jauno spēlētāju aizrunāšana divus mēnešus vēlāk - jau būs daļa no nākamās sezonas.

Izmantotie resursi:

www.nfl.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-02-11 23:15, pirms 16 gadiem
Redzēju gandrīz visu 1. puslaiku, bet tad visi linki uz video izzuda. Patiesībā nekas ļoti interesants Pro Bowl nav, jo sevišķi aizsardzība spēlē ar pusi no normālās atdeves un vispār nav nekādas spriedzes.

Interesanti, ka Brady un Moss laikam tā bija sašūmējušies par zaudējumu SB, ka atteicās no dalības Pro Bowl un no SB varoņiem Giants bija tikai 1 pārstāvis, kāmēr no Cowboys bija veseli 13.
Džastins Džefersons. Foto: AFP/Scanpix

"Vikings" bumbas ķērājs Džefersons saņem 140 miljonu līguma pagarinājumu

Līdz Nacionālās futbola līgas (NFL) sezonas sākumam vēl ir 91 diena, taču amerikāņu futbola ziņu lentes uzkarsējušas vēstis par iespaidīgiem līgumu pagarinājumiem malējā uzbrucēja un pussarga pozīcijas spožākajiem spēlētājiem.
Džereds Gofs. Foto: AFP/Scanpix

Lauvu saspēles vadītājs tiek pie trešās lielākās algas NFL

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Detroitas "Lions", kas aizvadītajā sezonā pirmo reizi kopš 1991. gada sezonas uzvarēja play-off spēli, atalgojusi savu saspēles vadītāju Džeredu Gofu ar līgumu, kas padarījis spēlētāju par trešo visaugstāk atmaksāto amerikāņu futbolistu.
Treviss Kelsī. Foto: Zumapress/Scanpix

"Chiefs" vēl uz diviem gadiem pietur Kelsī, Eliots atgriežas Dalasā

Nacionālās futbola līgas (NFL) čempionvienība Kanzassitijas "Chiefs" pagarinājusi līgumu ar balsta uzbrucēju Trevisu Kelsī, pagarinot līgumu ar savu bumbas ķeršanas zvaigzni uz divām sezonām par 34 miljoniem ASV dolāru.