Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Čempioni "Broncos" sezonu sāk ar uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Čempioni "Broncos" sezonu sāk ar uzvaru
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt sākās Nacionālās futbola līgas (NFL) sezona un jau pirmajā spēlē tikās abi iepriekšējās sezonas finālisti, Denveras "Broncos" un Karolīnas "Panthers". Tāpat kā februārī, arī šoreiz uzvaru svinēja "Broncos" ar 21:20.

Denveras komandu šajā starpsezonā skāra ļoti nopietnas sastāva izmaiņas, precīzāk, par savu aiziešanu no NFL paziņoja viens no pēdējo divu desmitgažu labākajiem saspēles vadītājiem Peitons Menings, bet Kriss Osveilers, kam bija jāmaina Peitons pagājušajā sezonā un kuram paredzēja pirmā numura vieto šosezon, izvēlējās aiziet no vienības, atstājot "Broncos" faktiski bez variantiem. Pēc ilgiem meklējumiem, čempionvienība gan atrada kādu, kas viņiem vadīs saspēli, taču īstas pārliecības par Trevora Sīmiena varējumu nebija.

Arī sezonas pirmajā spēlē, lai arī ir izcīnīta uzvara, nevar teikt, ka Sīmiens pārliecināja, jo pirmsviņa noorganizētās atspēlēšanās, sākumā bija divas pārtvertas bumbas.

Pievēršoties pašam mačam, jāsaka, ka to labāk sāka Karolīna un faktiski arī līdz pēdējai ceturtdaļai savu vadību arī noturēja, jo sākumā Kelvins Bendžamins saņēma Kema Ņūtona piespēli ieskaites zonā, bet vēlāk arī pats iepriekšējās sezonas MVP nogādāja bumbu aiz gala līnijas uz ko Denvera spēja atbildēt vien ar debitanta, balsta pussarga, Endija Janoviča piezemējumu.

Viss gan mainījās pēdējā ceturtdaļā, kad Sīdžejs Andersons, kurš jau līdz tam sagādāja problēmas Karolīnai, guva divus piezemējumus pēc kārtas un panāca 21:17 savas komandas labā. Kikeris Greiems Gano vispirms kļuva par "Panthers" varoni, jo samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, bet mirkli vēlāk, kad bija jārealizē izšķirošais sitiens, Gano bumbu raidīja garām vārtiem, ļaujot Denveras "Broncos" svinēt uzvaru.

Protams, ir jāatzīmē, ka šajā spēlē lieliski darbojās Denveras aizsardzība, kas arī pēdējā ceturtdaļā neļāva Karolīnas komandai pārāk izvērsties uzbrukumā.

Kems Ņūtons spēli beidza ar 18 precīzām piespēlēm (no 33), 194 jardiem, vienu rezultatīvu piespēli un vienu pārtvertu bumbu, kā arī, protams, vienu piezemējumu savā izipildījumā.
Trevors Sīmiens savukārt atdeva divas neprecīzas piespēles, arī vienreiz rezultatīvi asistēja un spēli noslēdza ar 178 jardiem, kas gūti realizējot 18 no 26 piespēlēm.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2016-09-09 08:38, pirms 8 gadiem
Beidzot futbols ir atpakaļ! Karolīnai noteikti vajadzēja uzvarēt, bet nelietderīgi izmantotie taimauti neļāva tikt tuvāk Denveras aizsardzības zonai. Viens no retajiem čempioniem, kas pēc kausa iegūšanas spējis uzvarēt pirmo sezonas spēli.

     [+] [-]

, 2016-09-09 08:58, pirms 8 gadiem
Jā labs. Centos beigas tiešraidē noskatīties,bet raustijās man nets.

     [+] [-]

, 2016-09-09 09:17, pirms 8 gadiem
To modi himnas laikā uz ceļa stāvēt reiz izbeigs? Kā Maršals

  -1 [+] [-]

, 2016-09-09 09:26, pirms 8 gadiem
PrinC1t rakstīja: Beidzot futbols ir atpakaļ! Karolīnai noteikti vajadzēja uzvarēt, bet nelietderīgi izmantotie taimauti neļāva tikt tuvāk Denveras aizsardzības zonai. Viens no retajiem čempioniem, kas pēc kausa iegūšanas spējis uzvarēt pirmo sezonas spēli.
Kopš kura laika Karolīna ir pagājušā gada čempioni?

     [+] [-]

, 2016-09-09 09:35, pirms 8 gadiem
Prieks par Denveru, bet bedigi, ka tiesnesi ta lauj dauzit Cam. Pret Rogers un Brady ta spelet neviens nelautu.

     [+] [-]

, 2016-09-09 09:40, pirms 8 gadiem
Ooopiits rakstīja: Kopš kura laika Karolīna ir pagājušā gada čempioni?
Kopš kura laika Karolīnas komandu sauc Broncos?

     [+] [-]

, 2016-09-09 10:08, pirms 8 gadiem
Spēle skatāma, vienīgais darvas piliens - tiesnešu darbība. Pārāk brīvi ļāva Denveras aizsardzībai izvērsties pret Ņūtonu, iespējams sekos sodi gan tiesnešu, gan spēlētāju virzienā. Tāpat kā pret Laku. Būtu viņu vietā Breidijs vai Rodžers, būtu cita runāšana. Katrā ziņā ja šitā turpinās komandas spēlēt, tad neredzu ne Denveru ne Karolīnu SuperBowl spēlē.

     [+] [-]

, 2016-09-09 11:07, pirms 8 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: To modi himnas laikā uz ceļa stāvēt reiz izbeigs? Kā Maršals
Domāju, ka tas beigsies tikai tad, kad Gūdels par to sāks dalīt diskvalifikācijas un, ja būs vairāk sekotāju, tad tas notiks pavisam drīz.

Turklāt, lielākā pirmās nedēļas maču daļa iekrīt 11/09, kas, tomēr, nav parasta atceres diena amerikāņiem. Vai tad kāds arī ignorēs himnu?

     [+] [-]

, 2016-09-09 11:27, pirms 8 gadiem
Neticu, ka līga uzdrošināsies sodīt. Tā būtu nenormāla pr katastrofa.
Sietla kaut ko gatavojot uz Svētdienu.
Gan jau NBA arī būs jautri ar šo.

     [+] [-]

, 2016-09-09 11:38, pirms 8 gadiem
modests rakstīja: Neticu, ka līga uzdrošināsies sodīt. Tā būtu nenormāla pr katastrofa.
Sietla kaut ko gatavojot uz Svētdienu.
Gan jau NBA arī būs jautri ar šo.
Pašlaik situācija ir tāda, ka spēlētājiem ir ieteikts, bet nav obligāti stāvēt kājās, kad skan himna. Tāpēc pašlaik nevienu tā īsti sodīt nevar.

Kādā brīdī NFL ieviesīs šo noteikumu kā obligātu un viss. Tad varēs sodīt.

     [+] [-]

, 2016-09-09 13:33, pirms 8 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Kopš kura laika Karolīnas komandu sauc Broncos?
My mistake, pārlasījos iepriekšējā komentārā.

     [+] [-]

, 2016-09-09 20:37, pirms 8 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: To modi himnas laikā uz ceļa stāvēt reiz izbeigs? Kā Maršals
Da labi tā kā amērikāņi dzied to savu himnu varētu pat cepuri neņemt nost

     [+] [-]

, 2016-09-09 22:19, pirms 8 gadiem
tas spēles sākums (ceremonija)lika asarām sariesties acīs (tur kur millers lombardi iedeva peitonam),tik īsa,bet tik laba!

     [+] [-]

, 2016-09-11 16:31, pirms 8 gadiem
modests rakstīja: Prieks par Denveru, bet bedigi, ka tiesnesi ta lauj dauzit Cam. Pret Rogers un Brady ta spelet neviens nelautu.
modest, bet Ņūtons nav tevis pieminētie. patika trenera un apskatnieka Brian Billick teiktais - ok , izskatās varbūt slikti , bet aizsardzības spēlētājiem nav jāprasa , kas izspēlē ir Ņūtons - QB vai RB. izvēlējies kā spēlēt , nes krustu. bet skriet Ņūtons māk .
p.s. re kā kaperniks, skrēja , kamēr spēja izvairīties. kā biežāk dabūja pa sāniem, ne QB , ne RB.