Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Voless atkal spēlēs pie Holmgrēna

Juris Miņins
Juris Miņins

Voless atkal spēlēs pie Holmgrēna
Seneka Voless
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Klīvlendas "Browns" no Sietlas "Seahawks" ir iemainījuši saspēles vadītāju Seneku Volesu, kas nozīmē, ka Maiks Holmgrēns, "Browns" prezidents, Klīvlendā aizvien lielākā mērā centīsies ieviest to pašu sistēmu, ko bija izveidojis Sietlā.

Seneka Voless Maika Holmgrēna vadībā jau ir spēlējis, kad 2003. gadā viņš tika draftēts Sietlas "Seahawks" vienībā, tāpēc, lai Klīvlendas komandai būtu vieglāk ieviest Holmgrēna spēles sistēmu, kopā ar savu treneri, pie kura saspēles vadītājs spēlēja piecas sezonas, uz "Browns" vienību devās arī Voless. Pretī Sietlas vienība dabūja 2011. gada drafta pēdējo kārtu izvēles tiesības.

Šāds pavērsiens ir interesants tajā plānā, ka līdz šim līgas aizkulisēs pastāvēja runas, ka "Browns" komandas vadība varētu mēģināt aizmainīt kādu no pašreizējiem komandas saspēles vadītājiem – Dereku Andersonu vai Breidiju Kvinu. Pašlaik šīs runas, paredzams, tikai pastiprināsies. Tāpat vakar jau ziņojām, ka Klīvlendas "Browns" jau bija pastiprinājusies ar Toniju Pasošu un Skotu Fudžitu.

Visai aizņemta aizvadītā diena bija arī Pitsburgas "Steelers" komandai, kuri noslēdza jaunu līgumu ar pēdējo aizsargu Raienu Klārku, kā arī nolīga vēl četrus spēlētājus, tai skaitā Pitsburgā atgriezās Vašingtonas "Redskins" nevajadzīgais malējais uzbrucējs Antvāns Rendels Els.
Arī Detroitas "Lions" mēģina pastiprināt sastāvu, lai uzlabotu pēdējo divu sezonu ne visai iepriecinošo bilanci. Tā komanda nolīga vienu malējo uzbrucēju (Braienu Klārku) un ieguva divus mālējos aizsargus (Džonatanu Veidu un Krisu Hjūstonu). Lai arī šie spēlētāji nav ar "skaļiem" uzvārdiem, Detroitas komandai tie ļoti noderēs, sevišķi Kriss Hjūstons, par kuru Atlantas "Falcons" tika atdotas šī gada drafta piektās un sestās kārtas izvēles tiesības.

Ja runā par citu komandu līgumu pagarinājumiem, tad tāpat nevar nepieminēt, ka Kanzassitijas "Chiefs" ir pagarinājuši līgumu ar malējo uzbrucēju Krisu Čembersu, Filadelfijas "Eagles" ir vienojušies par sadarbības turpināšanu ar malējo Džeisonu Avantu, bet Sinsinati "Bengals" parakstīja jaunu līgumu ar aizsardzības līnijas spēlētāju Tanku Džonsonu.

Visbeidzot, dažas komandas spēlētājus envis iegādājās, bet gluži otrādi – atlaida. Atlaisto sarakstā bija arī daži zināmāki spēlētāji. Tā no Oklenas "Raiders" rindām tika atskaitīts skandalozu slavu ieguvušais malējais uzbrucējs Džavons Vokers, Indianapolisas "Colts" ir atlaiduši uzbrukuma līnijas aizsargu Raienu Lilju.

Izmantotie resursi:
espn.go.com
espn.go.com
xmlteam.com

Vai Klīvlendas "Browns" būtu jāatlaiž kāds no esošajiem saspēles vadītājiem?

  • 7

  • 1

  • 0

  • 6


     [+] [-]

, 2010-03-09 14:32, pirms 14 gadiem
Iteresanti

     [+] [-]

, 2010-03-09 14:48, pirms 14 gadiem
Voless, manuprāt, nav labs QB! Spēlē vienā divīzijā ar Bengals - tātad nothing special, vismaz uzbrukumā, spēlē pa gaisu.

     [+] [-]

, 2010-03-09 15:04, pirms 14 gadiem
Ocho cincho rakstīja: Voless, manuprāt, nav labs QB! Spēlē vienā divīzijā ar Bengals - tātad nothing special, vismaz uzbrukumā, spēlē pa gaisu.
Labs QB ir kas?
Voless visu laiku ir bijis Haselbeka dublieris (izdarījs ~8 reizes mazāk piespēļu mēģinājumus, aizvadījis kādas ~5 reizes mazāk spēļu), līdz ar to arī spēle tāda.
Salīdzinot Volesu un Haselbeku pēc vidējiem rādītājiem, Haselbeks nekur baigi priekšā nav.
Protams, spēlējot pret "Bengals", "Ravens" un "Steelers", būs kā būs, taču viņam ir baigais pluss pret Kvinu un Andersonu - viņš pilnībā zin Holmgrēna spēles sistēmu.

     [+] [-]

, 2010-03-09 15:23, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Labs QB ir kas?
Voless visu laiku ir bijis Haselbeka dublieris (izdarījs ~8 reizes mazāk piespēļu mēģinājumus, aizvadījis kādas ~5 reizes mazāk spēļu), līdz ar to arī spēle tāda.
Salīdzinot Volesu un Haselbeku pēc vidējiem rādītājiem, Haselbeks nekur baigi priekšā nav.
Protams, spēlējot pret "Bengals", "Ravens" un "Steelers", būs kā būs, taču viņam ir baigais pluss pret Kvinu un Andersonu - viņš pilnībā zin Holmgrēna spēles sistēmu.
Pēc manām domām vienkārši nav labs! Arī tad, kad būs starter, nekas no viņa nebūs! Varbūt kļūdīšos, varbūt nē. Īstenībā nav jau arī kārtīgu WR Browns, kas varētu tās piespēles regulāri ķert! Ir uzplaiksnījumi kā iepriekšējā sezonā, dažreiz, bet nav stabilitātes. Man liekas viņiem vairāk jāspēlē pa zemi ar Harisonu.

     [+] [-]

, 2010-03-09 16:18, pirms 14 gadiem
Ņemot vērā, ka Andersons ir lūzers ar vnk nožēlojamu pēdējo sezonu, kamēr Kvins ir ļoti nestabils un spēlē ciešami tikai pret vājām komandām, tad Voless pat varētu būt starta QB. Jāskatās, kas notiks ar pirmajiem diviem, ja nebūs būtisku uzlabojumu QB pozīcijā, tad Volesam ir labas šances tikt pie dziesmas.

     [+] [-]

, 2010-03-09 18:11, pirms 14 gadiem
Ocho cincho rakstīja: Pēc manām domām vienkārši nav labs! Arī tad, kad būs starter, nekas no viņa nebūs! Varbūt kļūdīšos, varbūt nē. Īstenībā nav jau arī kārtīgu WR Browns, kas varētu tās piespēles regulāri ķert! Ir uzplaiksnījumi kā iepriekšējā sezonā, dažreiz, bet nav stabilitātes. Man liekas viņiem vairāk jāspēlē pa zemi ar Harisonu.
Klīvlendai vispār daudz kā nav, taču Voless, kā jau minēju, noderīgs var būt ne tik kā super-QB (kaut gan galīgi slikts viņš tāpat nav), bet kā QB, kurš izprot Holmgrēna sistēmu.

     [+] [-]

, 2010-03-09 18:22, pirms 14 gadiem
Un, jā, ir parādījusies info, ka Andersona dienas Klīvlendā ir skaitītas.