Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Jets" vienojas ar veterānu Meisonu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Jets" vienojas ar veterānu Meisonu
Deriks Meisons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Ņujorkas "Jets" ir vienojusies par sadarbību ar veterānu malējo uzbrucēju Deriku Meisonu, kurš iepriekš pārstāvēja Baltimoras "Ravens" krāsas.

Ņujorkas "Jets" ir vienojušies par viena gada sadarbību ar Deriku Meisonu pēc tam kā viņi šķīrās no diviem pagājušās sezonas malējiem uzbrucējiem – Breilona Edvardsa un Džeriko Kočerija. Sīkākas līguma detaļas pašlaik netiek izpaustas, taču no Baltimoras "Ravens", kuru viņš pārstāvēja iepriekš, spēlētājs tika atlaists parāk lielās algas dēļ – 4.5 miljoni ASV dolāru sezonā.

Jāpiebilst, ka Meisons ir Baltimoras "Ravens" visu laiku labākais malējais uzbrucējs gan notverto piespēļu ziņā, gan arī veikto jardu ieskaitē.

Savukārt Oklendas "Raiders" ir vienojušies par sadarbības turpināšanu ar pussargu Maiklu Bušu. Līgums ir parakstīts uz vienu sezonu, kas paredz, ka spēlētājs saņems 2.6 miljonus ASV dolāru. Bušs pagājušsezon bija komandas otrs labākais pussargs, kopā veicot 655 jardus.

Tāpat vakardien parādījās divas ne tik pozitīvas ziņas, jo par aiziešanu no profesionālā sporta paziņoja bijušais Grīnbejas "Packers" pussargs Ahmans Grīns, kurš pēdējās sezonās mēģināja atrast darbu citās līgās – UFL un CFL. Tāpat par karjeras beigām paziņo balsta uzbrucējs Bens Patriks. Patriks visu savu līdzšinējo karjeru aizvadīja Arizonas "Cardinals" rindās, taču šovasar noslēdza līgumu ar Ņujorkas "Giants". Diemžēl, kā pats spēlētājs ir izteicies, ģimenes apstākļu dēļ, Ņujorkas komandā viņš tā arī nespēlēs.

Izmantotie resursi:
GridironFans.com

     [+] [-]

, 2011-08-07 16:17, pirms 13 gadiem
ESPN New York ziņo, ka Meisona līgums ir uz diviem gadiem.