Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Brīzs - gada labākais uzbrukumā

Juris Miņins
Juris Miņins

Brīzs - gada labākais uzbrukumā
Drū Brīzs
Foto: AP

Nacionālā Futbola Līga (NFL), sadarbībā ar "Associated Press", beidzot ir nosaukusi visus labākos šajā sezonā kā pēdējais pie balvas tika gada labākais spēlētājs uzbrukumā un šogad tas ir Ņūorleānas "Saints" saspēles vadītājs Drū Brīzs.

Brīzam šī bija lieliska sezona, jo viņš kļuva tikai par otro saspēles vadītāju visā NFL vēsturē, kuram vienas sezonas laikā ar piespēlēm ir izdevies pāsniegt 5000 jardu robežu (Brīza kontā 5069 jardi). Tāpat jāatzīmē, ka no leģendārā Dena Marino visu laiku labākā sasnieguma Brīzu šķīra vien 15 jardi. Jāpiebilst, ka arī rezultatīvo piespēļu ziņā Brīzs ir bijis labākais līgā, jo aizvadītās sezonas 16 spēlēs ir atdevis 34 rezultatīvas piespēles.

"Es nedomāju par cipariem", sacīja pats Drū Brīzs, "es pirms katras spēļu nedēļas nedomāju - tā šonedēl man vajag "izmest" 300 jardus, nākamnedēļ arī un tā tālāk. Es koncentrējos tikai uz savu spēli." Tāpat Brīzs atzīmēja savu lomu komandā: "Protams, šajās uzbrukuma shēmās saspēles vadītājs ir kā autovadītājs automašīnas šofera krēslā. Man bija jāvada šīs komandas uzbrukums, taču tāds ir mans darbs."

Jāpiebilst, ka, lai arī Drū Brīzs bija labākais saspēles vadītājs šosezon, viņa pārstāvētā Ņūorleānas "Saints" nespēja kvalificēties izslēgšanas spēlēm, jo uzvaras un zaudējumi viņiem dalījās uz pusēm (8-8) un savā divīzijā (Nacionālās Futbola konferences Dienvidu divīzijā) "svētie" palika pēdējā vietā.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2009-01-06 22:14, pirms 15 gadiem
Brīza cipari tiešām augsti, bet arī viņa kļudas bija diezgan sāpīgas. Neskatoties uz to, Saints uzbrukums ir viens no labākajiem līgā, tikai, diemžēl, aizsardzība tajā pašā laikā ir viena no vājākajām.

     [+] [-]

, 2009-01-06 23:00, pirms 15 gadiem
pelnīti!

ja komanda būtu play-off vai pārsistu rekordu, tad būtu, domāju, arī MVP