Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Zināmi NFL "play-off" pāri

Juris Miņins
Juris Miņins

Zināmi NFL "play-off" pāri
Eli Menings
Foti: AP

Pēc aizvadītajā nedēļas nogalē Nacionālās Futbola Līgas (NFL) izspēlētajām izslēgšanas turnīra "wild card" spēlēm ir noskaidrojušās tās astoņas komandas, kas turpinās cīņu par tiesībām spēlēt "Super Bowl" kā arī visas komandas ir sadalītas pa pāriem.

Amerikas Futbola Konferencē (AFC) dueļi būs visai spraigi. Vispirms tiksies regulārās sezonas labākā komanda Tenesī "Titans", kura 16 spēlēs piedzīvoja vien trīs zaudējumus, un viena no līgas labākajām aizsardzības vienībām Baltimoras "Ravens", kura izslēgšanas spēļu "wild card" kārtā pārspēja Maiami "Dolphins" ar 27:9. Savukārt otrā pārī ir Pitsburgas "Steelers", kurus NFL regulārās sezonas pirmspēdējā spēlē "bez variantiem", ar 31:14 pārspēja, jau pieminētie "Titans" un līdz šim lielākā izslēgšanas spēļu pārsteiguma autori Sandjego "Chargers", kuri pirms divām dienām no cīņas par Vinsa Lombardi kausu "izslēdza" NFL šīs sezonas vērtīgākā spēlētāja Peitona Meninga pārstāvētos Indianapolisas "Colts".

Nacionālās Futbola Konferences (NFC) divīziju izslēgšanas spēlēs būs šādi dueļi - aizvadītā gada "Super Bowl" ieguvēji un šīs sezonas viena no labākajām vienībām visā līgā Ņujorkas "Giants" tiksies ar Filadelfijas "Eagles", kuri pēdējās regulārās sezonas kārtās un arī pirmajā izslēgšanas spēļu turnīra cīņā jau ir sagādājuši ne vienu vien paŗsteigumu, bet otrajā spēlē savā starpā "attiecības skaidros" Karolīnas "Panthers", kuri regulārajā sezonā ir uzvarējuši 12 cīņās, un Arizonas "Cardinals". Jāpiebilst, ka šīs abas komandas savā starpā tikās jau regulārajā sezonā un tajā cīņā ar 27:23 pārāki bija "Panthers" futbolisti.

Atgādināsim, ka Divīziju izslēgšanas spēles risināsies 10. un 11. janvārī.

Izmantotie resursi:
nfl.com

     [+] [-]

, 2009-01-05 17:16, pirms 15 gadiem
njaa NY Jets, kolti un patrioti pietruuks.. bet buus interesanti

     [+] [-]

, 2009-01-05 17:36, pirms 15 gadiem
Betwayaa Tenesija tikai piektie, interesanti... man gan ssosezon izskatās viņa soli priekšā pārējām. Turklāt ir bez traumaam.

     [+] [-]

, 2009-01-05 18:37, pirms 15 gadiem
Titans tiešām ir nenovērtēti. Vienīgais, kas mani uztrauc, ir tas, cik labi Titans būs spējīgi uzbrukumā bumbu piespēlēt. Kolinsam ir bijušas labas un sliktas spēles, ar stabilitāti viņš neizceļas. Par aizsardzību esmu drošs, arī skriešanā Titans tomēr ir no top komandām. ''Smash and Dash'' ir jābūt uzdevumu augstumos, ir jākontolē laiks un jānoņem slogs no Kolinsa. Cerams, Titans būs spējīgi iedzīt Ravens uzbrukumu stūrī un izlausties cauri viņu aizsardzības mūrim.

Starp citu, Juri. Nevis Steelers ''bez variantiem'' pārspēja Titans, bet otrādāk

     [+] [-]

, 2009-01-05 18:44, pirms 15 gadiem
Uz Pitsburgas -6 uzvaru pret San Djego laikam būs jāuzliek kāds piecītis un uz Titans uzvaru Super Bowlaa.

     [+] [-]

, 2009-01-05 18:46, pirms 15 gadiem
Negribas ticēt, ka Chargers vēl uz kaut ko ir spējīgi. Tā jau divreiz augstāk par savu d i r s u uzlekuši. Pietam izbraukumā..

     [+] [-]

, 2009-01-05 18:48, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Starp citu, Juri. Nevis Steelers ''bez variantiem'' pārspēja Titans, bet otrādāk
Atvainojos, ātrumā rakstīju, nepiedomājot

     [+] [-]

, 2009-01-05 18:53, pirms 15 gadiem
tattaglia rakstīja: Negribas ticēt, ka Chargers vēl uz kaut ko ir spējīgi. Tā jau divreiz augstāk par savu d i r s u uzlekuši. Pietam izbraukumā..
Viņi, tiešām, varētu ''izdegt'', bet viņi varētu uzvarēt arī ''Steelers''. Pašlaik es liktu apmēram 65% iespēju par ''Steelers'' uzvaru.

     [+] [-]

, 2009-01-05 18:55, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Atvainojos, ātrumā rakstīju, nepiedomājot
Gandrīz vai apvainojos. Šitā kļūdaini apmelot manus ''titānus''...

     [+] [-]

, 2009-01-05 19:05, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Gandrīz vai apvainojos. Šitā kļūdaini apmelot manus ''titānus''...
Da ko tur apvainoties... tavējiem tāpat šosezon vairs tikai viena spēle atlikusi...

     [+] [-]

, 2009-01-05 19:06, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Da ko tur apvainoties... tavējiem tāpat šosezon vairs tikai viena spēle atlikusi...
Tagad es tiešām apvainojos! Šitā uzbraukt Cards vispār var nesapņot par tālākām cīņām

     [+] [-]

, 2009-01-05 19:13, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Tagad es tiešām apvainojos! Šitā uzbraukt Cards vispār var nesapņot par tālākām cīņām
A "Cards" vispār jebkura PO spēle ir kā dāvana... un ja viņi izkritīs tad tas būs tikai loģiski (kaut gan ja šamie rāda tāda pat līmeņa spēli kā pret Atlantu, tad viss var būt...), ko nevar teikt par Tenesī komandu - no viņiem gaida VISMAZ finālu...

     [+] [-]

, 2009-01-06 01:22, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: A "Cards" vispār jebkura PO spēle ir kā dāvana... un ja viņi izkritīs tad tas būs tikai loģiski (kaut gan ja šamie rāda tāda pat līmeņa spēli kā pret Atlantu, tad viss var būt...), ko nevar teikt par Tenesī komandu - no viņiem gaida VISMAZ finālu...
TEN fani, protams, gaida daudz. Bet daudzi citi vēl joprojām nenovērtē Titans, tāpēc ar tām ekspektācijām nav tik slikti. 5. iespejamākā SB uzvarētāja, būdama 1. pēc sezonas? Ja tas nav ''underestimation'' tad kad tad? Ļoti gribas, lai Titans aizver mutes neticētājiem, un, cerams, tas viņiem izdosies.