Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Seahawks" un "Packers" atklās 95. NFL sezonu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Seahawks" un "Packers" atklās 95. NFL sezonu
Sietlas "Seahawks"
Foto: AP/Scanpix

Ar Sietlas "Seahawks" un Grīnbejas "Packers" komandu maču šonakt tiks atklāta Nacionālās futbola līgas (NFL) 95. regulārā sezona. Ar kādām domām un ekspektācijām tiek sagaidīta šī sezona, kas ir galvenie favorīti un ko vispār gaidīt no šīs sezonas?

Kopš Sietlas "Seahawks" pārliecinošās uzvaras pār Denveras "Broncos", šķiet, ir pagājusi mūžība – ir aizvadīts NFL drafts, kurā izvēlēts līgas vēsturē pirmais homoseksuālais spēlētājs, daudzi spēlētāji nomainījuši klubus, gandrīz tikpat daudzi ir nokļuvuši tiesībsargājošo iestāžu redzeslokā, mūžībā ir aizgājuši vairāki līgas vēsturē nozīmīgi treneri un komandu īpašnieki, karsējmeitenes, sekojot futbolistu piemēram, ir iesūdzējušas NFL tiesā, bet atsevišķu interesentu grupa uzsāka aktīvu cīņu par Vašingtonas kluba nosaukuma maiņu.
Tomēr, arī tas viss nu jau šķiet mazsvarīgi, jo tūdaļ sāksies tas, ko gaida visa amerikāņu futbola sabiedrība – 95. Nacionālās futbola līgas sezona.

Kā jau pirms katras sezonas, ikviena komanda un tās līdzjutēji vismaz klusībā cer uz nelielu brīnumu – paveikt mazliet vairāk nekā no viņiem tiek gaidīts. Tikai vieniem tas nozīmē izcīnīt vai vismaz iesaistīties cīņā par titulu, citiem – izcīnīt par kādām pāris uzvarām vairāk. Šis gads, protams, nav izņēmums un visas NFL komandas var iedalīt 4 grupās – Super Bowl pretendenti, vienības, kuras cer iesaistīties šajā cīņā, komandas, kuras pašlaik risina lokālus uzdevumus un "bezcerīgās" vienības.

Protams, ka pirmajā grupā ir iekļaujamas Sietlas "Seahawks" un Denveras "Broncos", jo šajā starpsezonā vienības nav palikušas vājākas, tieši otrādāk, abas komandas ir strādājušas pie tā, lai nostiprinātu savu vadību vai, kā tas ir Denveras gadījumā, gāztu savus pagājušā gada oponentus no troņa (kaut vai ar Demarkusa Veira nolīgšanu). Turklāt, nevar nepieminēt, ka, pretēji, Sietlas komandai, denverieši spēlē AFC konferencē, kur šosezon konkurence par pirmo vietu būs jūtami mazāka, faktiski var teikt, ka, ja viss notiks kā prognozēts, AFC čempiona tituls tiks sadalīts divu komandu cīņā, kad "Broncos" pretī stāsies Jaunanglijas "Patriots", komanda, kurai, kā saka "statuss liek" būt starp vadošajām līgas vienībā katru sezonu. Protams, var arī cerēt, ka Indianapolisas "Colts" iesaistīsies šajā cīņā, taču vispirms ir jāredz ko viņi piedāvās regulārajā sezonā, kā uzbrukuma līnija sargās Endrjū Laku un vai vienība spēs pirmajās četrās spēlēs aizstāt diskvalificēto Robertu Matisu.

Rasela Vilsona un Ričarda Šermana "Seahawks" komandai, lai arī viņi, kā atzīst daudzi NFL apskatnieki, sper platus soļus, lai izveidotu īstu NFL dinastiju, būs jāpacīnās ar krietnu bariņu pretendentu. Vispirms jau tā būs Sanfrancisko "49ers" vienība, kura pakutinās nervus Sietlai. Tiesa, lielākā problēma ir Navaro Boumena un Aldona Smita nespēlēšana, kas sezonas pirmajā pusē var sagādāt lielas galvassāpes Džimam Harbo, taču, ja izdosies šo laika posmu pārdzīvot, tad, kā norāda daži eksperti, "49ers" izslēgšanas mačos var aizkļūt tālu.

Sanfrancisko ir tuvākie pretinieki, ja tā var teikt, taču nopietnākie ir divi citi, kas vēl nesenā vēsturē paši bija NFL virsotnē un pašlaik ir vēlas tur atgriezties – Ņūorleānas "Saints" un Grīnbejas "Packers". Luiziānas komanda šajā starpsezonā atviegloja darbu Drū Brīzam, tiekot pie lieliskā debitanta Brandina Kuka, kurš, ja izveidosies laba sadarbība abu starpā, var kļūt par gada uzbrukuma debitanta balvas kandidātu. Kopumā, lai arī tikai dažās pozīcijās "Saints" ir elites līmenī, vienības kopējais vidējais līmenis ir ļoti augsts un tādu īsto vājo punktu vienībai nav, kas regulārajā sezonā, kur jāaizvada vairāki mači, ir ļoti svarīgi. Grīnbejas vienībai gan ir vājie punkti, kas vairāk saistīti ar vadošo spēlētāju traumām, taču, no otras puses, viņu rindās ir Ārons Rodžerss, kurš, apkopojot lielāko NFL atspoguļojošo mediju prognozes, ir galvenais kandidāts uz līgas MVP balvu. Šis vienkārši ir pārāk nozīmīgs faktors, lai to neņemtu vērā.

Elites komandas ir iezīmētas, bet kuras vienības ir tuvu vai par ļoti tuvu tam, lai, ja vien kāda no iepriekšminētajām vienībām paklūp sezonas laikā, tūdaļ ieņemtu viņu vietu? Var izcelt trīs – Filadelfijas "Eagles", kuru galvenais ierocis ir treneris Čips Kellijs, talantīgā Sinsinati "Bengals" un Baltimoras "Ravens", kuri, lai arī īsti nav atraduši savu spēli aizsardzībā, ir gana sīksti, lai "neatdotos".

Šīm vienībām seko virkne ar komandām, kuras īsti pašas vēl nenojauš vai pat nezina uz ko ir spējīgas un cik labi ir sagatavojušās. Šajā grupā ietilpst Kanzassitijas "Chiefs", Čikāgas "Bears", Pitsburgas "Steelers", Arizonas "Cardinals", Sandjego "Chargers", Karolīnas "Panthers", arī Detroitas "Lions" un Ņujorkas "Jets". Respektīvi, šīm komandām ir zināmas problēmas, tāpat ir arī zināmas stiprās puses. Ja izdosies atrast balansu un vājos punktus mazināt, tad šīs vienības var pacīnīties par vietu izslēgšanas mačos.

Visām pārējām komandām, vērtējot tās pēc esošās situācijas, izredžu spēlēt izslēgšanas mačos nav. Kādas no vienībām ir pārbūves procesā, kādas – lejupslīdes posmā, citas – dziļā bedrē. Piemēram, Minesotas "Vikings", Džeksonvilas "Jaguars", Klīvlendas "Browns" pašlaik, tikuši pie jauniem nākotnes saspēlniekiem, tikai veido savu, teiksim tā, identitāti. Šis ir laiks, kad viņi ļauj attīstīties jaunajiem un pārgrupēt sastāvu, lai pēc pāris sezonām pārlēktu divas klases augstāk. Nosacīti pie šīs grupas var pieskaitīt arī Vašingtonas "Redskins", taču ar piebildi, ka šī būs noteicošā sezona Robertam Grifinam, kuram, pēc savainojuma, būs jānokalibrē sava spēle un balstoties uz to vienība varēs virzīties tālāk.

Dalasas "Cowboys", Ņujorkas "Giants", Atlantas "Falcons" izskatās, ka pamazām virzās pa lejupejošu līkni. Iespējams, ka par kādu komandu šis apzīmējums ir kļūdains, taču visas trīs vienības vēl nesen bija NFL elitē vai tuvu tai, bet tagad, paredzams, cīnīsies par to, lai būtu vismaz neitrāla sezonas maču bilance.
Maiami "Dolphins", Sentluisa "Rams" un Tampabejas "Buccaneers", Tenesī "Titans" – šīs komandas noteikti neko daudz šosezon neizcīnīs, bet risinās savas problēmas, lai pēc kāda laika atgrieztos vismaz kā pretendenti uz izslēgšanas mačiem. Pašlaik komandas nav savos zemākajos punktos, taču šosezon tas var notikt. Vai tas ir slikti? Ja tiks izdarīti pareizie secinājumi – tas ir dabisks komandas attīstības ceļš, kas jāpieņem.

Visbeidzot Hjūstonas "Texans" un Oklendas "Raiders"... jau uzreiz par abām komandām sākt rakstīt kaut ko sliktu, negribas, taču tā lielos vilcienos labo ziņu nav nemaz tik daudz. Uz divām komandām sanāca atrast vienu – Oklenda nolēma dot iespēju šī gada draftā izvēlētajam saspēlniekam Derekam Karam. Starp citu, neviens QB, kurš izvēlēts augstāk nav nominēts kā pirmais saspēlnieks savās komandās. Tas, droši vien, tikai parāda to, cik ļoti Kalifornijas komandā vēlas pārmaiņas. Hjūstona? Pirms gada šī komanda tika ierindota ja ne elites grupā, tad ļoti tuvu tai, sezona tika sākta ar divām uzvarām un... sekoja 14 spēļu zaudējumu sērija. "Texans" ir dziļā bedrē un, godīgi sakot, nav redzams, kad viņi no tās izrāpsies. Oklenda? Viņi šādā bedrē ir jau sen un neizskatās, ka tas viņus ļoti uztrauktu.

Pievēršoties individuālajiem sasniegumiem, var diezgan droši prognozēt, ka līgas MVP tituls tiks sadalīts trīs saspēlnieku starpā un par to cīnīsies Ārons Rodžerss, Peitons Menings un Drū Brīzs. Visdrīzāk, arī kāds no viņiem saņems labākā uzbrucēja balvu, lai gan NFL ne vienmēr MVP atzīst par labāko uzbrucēju, ļaujot par balvām papriecāties kādam citam, tāpēc šajā nominācijā konkurenci var sastādīt arī, piemēram, "Lions" pārstāvis Kelvins Džonsons vai "Vikings" nezūdošā vērtība Adrians Pītersons. Katrā gadījumā, šeit viss ir atkarīgs no tā cik iespaidīgu statistiku būs savācis kāds no viņiem (vai kāds cits), ja tas būs kāds rekords vai tuvu tam, saspēlnieki tiks pabīdīti malā.

Par sezonas labākā aizsarga balvu gan cīnīsies ļoti daudzi, jo, lai arī pašlaik NFL ir uzbrukuma futbola ēra, labi aizsargi ir zelta vērtē. To pierādīja arī Hjūstonas kluba un Dž.Dž. Vata noslēgtais 100 miljonu līgums. Futbolists tūdaļ izteicās, ka ir gatavs pierādīt, ka ir katra centa vērts, mums atliek tik gaidīt, jo ja viņš pierādīs, tad balva nonāks viņa rokās. Cits aizsargs, kurš tika pie laba līgums, Patriks Pītersons no Arizonas, arī var pretendēt uz šo balvu, turklāt tāpēc, ka "Cardinals" treneri ir apsolījuši vairāk netraucēt viņu ar dalību uzbrukuma izspēlēs. Taču tie ir tikai divi no patiesi gara saraksta. Cīņa par labākā aizsarga balvu nav tikai atsevišķa klubiņa izklaide (pretēji uzbrucējiem).

Ar labāko debitantu noteikšanu pirmssezonas prognozēs gan problēmu nebija faktiski nevienā gadījumā, jo ar lielu balsu pārsvaru labākā uzbrucēja balvu paredz "Saints" malējam uzbrucējam Brendinam Kukam, bet par labāko aizsargu visi grib redzēt drafta pirmo nomuru no Hjūstonas – Džadevonu Klauniju.

Rezumējot par gaidāmo sezonu – no vienas puses ir ļoti maza iespējamība, ka šajā sezonā notiks kādi globāli brīnumi un cīņā par titulu iesaistīsies kāda iepriekš neidentificēta komanda, no otras puses, šajā sezonā pretendentu sablīvējums ir tik liels, ka cīņa par vietu NFL avangardā būs ārkārtīgi spraiga. Līdz ar to, līdzjutējus gaida pieci mēneši fantastisku iknedēļas šovu, fantastisku izspēļu, arī skandālu, uzvaru, sāpīgu zaudējumu utt., katrā gadījumā – šī sezona atnesīs tikpat spilgtas emocijas, kā iepriekšējās.

Kura komanda izcīnīs Super Bowl?

  • 8

  • 9

  • 2

  • 1

  • 7

  • 8


1 2 56 komentāri

     [+] [-]

, 2014-09-04 19:17, pirms 10 gadiem
Kā vienmēr par Steelers, taču reāli draud pagājušā gada scenārijs, kas Seahawks pretinieku nebūs. Cerēsim gan, ka kāds izaicinātājs tomēr uzradīsies.

     [+] [-]

, 2014-09-04 19:23, pirms 10 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Kā vienmēr par Steelers, taču reāli draud pagājušā gada scenārijs, kas Seahawks pretinieku nebūs. Cerēsim gan, ka kāds izaicinātājs tomēr uzradīsies.
Nu izaicinātāji ir diezgan daudz un viņi jebkurā gadījumā var būt arī pretinieki.

Pat divīzijā Sietlai, lai arī liekas, ka stabila pirmā vieta - Sanfrancisko var mierīgi viņiem kādu uzvaru atņemt, Airzona pirms gada, sezonas izskaņā, tieši to arī izdarīja.

Jā, Sietla ir favorīti, taču viņi ir "team to beat" un tāpēc viņiem ne tikai jāspēlē visu laiku vienlīdz labi, bet šosezon tas būs jādara vēl augstākā līmenī kā pirms gada.

     [+] [-]

, 2014-09-04 19:37, pirms 10 gadiem
Klausoties Grantland podkāstus šķiet Saints būs labi. Tad par viņiem šajā sezonā, jo favorītkomandas man nav NFL, lai tik interesantas spēles

     [+] [-]

, 2014-09-04 19:38, pirms 10 gadiem
Jā, nu tas noteikti ir lielākais mīnuss - grūtāk titulu ir aizstāvēt kā izcīnīt.

     [+] [-]

, 2014-09-04 20:39, pirms 10 gadiem
Packers - siera galvas

     [+] [-]

, 2014-09-04 20:53, pirms 10 gadiem
Seahawks noteikti ar starp galvenajiem favorītiem, bet nedomāju, ka viņiem būs tik viegli, kā pērn. Labākajā gadījumā komanda ir palikusi tajā pašā līmenī, visdrīzāk, vairs nav tik laba. Turpretī Broncos izskatās varbūt pat biedējošāk, turklāt stipri šaubos, ka, ja abas komandas atkal tiksies SB, Broncos otrreiz salūzīs.

Turpat, kā vienmēr, arī Patriots grozās, tāpat Saints ar krietni uzlaboto aizsardzību ir galvenie pretendenti uz Seahawks gāšanu no NFC troņa. 49ers es norakstu jau tagad.

     [+] [-]

, 2014-09-04 21:06, pirms 10 gadiem
Beidzot taču broncos jātiek līdz galam.

     [+] [-]

, 2014-09-04 21:25, pirms 10 gadiem
Es teikšu tā - viena no pagājušās sezonas SB dalībniecēm, spēlēs SB arī šogad. Kura tā būs, tas jau ir cits jautājums. Ja man tagad TOTO būtu jāliek nauda, tad es vēl ilgi padomātu vai par likt uz šīm divām, vai kādu Grīnbeju vai Jaunangliju, teiksim (beigās gan jau tāpat neliktu, jo toto mani nesaista ).

Es vairāk pārdzīvoju par ARI neveiksmīgo ģeogrāfisko novietojumu, teiksim tā... ar 10-6, kas bija viena no visu laiku labākajām bilancēm komandas vēsturē, viņi netika PO. Šogad, ar novājinātu D (bez DSQ Vašingtona, savainotā Doketa un uz CLE aizgājušā Densbija) viņiem to atkārtot būs ĻOTI grūti.

     [+] [-]

, 2014-09-04 22:29, pirms 10 gadiem
SF un Karolīnai arī būs grūti
domāju, ka ar 10-6 šogad simpunkti pietiks

     [+] [-]

, 2014-09-04 22:43, pirms 10 gadiem
modests rakstīja: SF un Karolīnai arī būs grūti
domāju, ka ar 10-6 šogad simpunkti pietiks
Tik šogad tos 10-6 vēl jādabū.

Savas pastāvēšanas laikā (kopš 1920. gada) Cards tikai 7 reizes ir izcīnījusi 10 vai vairāk uzvaras. Visu laiku labākais rādītājs... 11 uzvaras.

Kopš 1978. gadā NFL ir pārgājusi uz 16 spēļu formātu, Arizona tikai 2 reizes ir izcīnījusi 10 uzvaras, kas arī ir labākais rādītājs šai laika posmā - 2009. gadā un pagājušsezon.

Līdz ar to, viņiem, ar novājinātu sastāvu, ir jāspēj parādīt viens no labākajiem sniegumiem kluba pastāvēšanas vēsturē... nav jau tā, ka es neatbalstītu viņus vai neticētu viņiem, taču... objektīvi vērtējot, mani māc šaubas, ka tā notiks.

Par 3 pamatsastāva aizsargu zaudējuma nopietnību liecina arī tas, ka no pēdējām 4 sezonām, t.i., pēc Vornera ēras, 3 sezonās tieši Dokets (divereiz), Vašingtons un Densbijs bija komandas līderi pēc AV.

     [+] [-]

, 2014-09-04 22:51, pirms 10 gadiem
Cik labi kad sāksies sezona.
Būs interesanti skatīties kā veiksies Atlantai pēc Hard Knocks- viena komanda kam pievērst pastiprinātu uzmanību.
Domājams Bears tiks PO.
Nepiekrītu autoram un domāju ka Texans tomēr vajadzētu tik PO, lai vai kādā bedrē viņi bija pagājušā gadā.

     [+] [-]

, 2014-09-04 22:55, pirms 10 gadiem
All-In-One* rakstīja: Nepiekrītu autoram un domāju ka Texans tomēr vajadzētu tik PO, lai vai kādā bedrē viņi bija pagājušā gadā.
Colts vajadzētu paņemt divīziju, tātad Texans jācīnās par Wild Card. Šaubos, ka ar pliku aizsardzību to var izdarīt, jo uzbrukums ar Ficpatriku, regresējošu Fosteru pārliecību galīgi neviešs. Uz Wild Card reālāki pretendenti izskatās Chargers un Dolphins, vai pat Ravens, Steelers, Chiefs. Manuprāt, Texans ir tāda .500 komanda.

     [+] [-]

, 2014-09-04 22:58, pirms 10 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Es vairāk pārdzīvoju par ARI neveiksmīgo ģeogrāfisko novietojumu, teiksim tā... ar 10-6, kas bija viena no visu laiku labākajām bilancēm komandas vēsturē, viņi netika PO. Šogad, ar novājinātu D (bez DSQ Vašingtona, savainotā Doketa un uz CLE aizgājušā Densbija) viņiem to atkārtot būs ĻOTI grūti.
oo jā Palmers manuprāt ir vēl nelaimīgāks par ģeogrāfisko novietojumu - sešas spēles pret Seahawks, Rams un 9ers aizsardzības līnijām Šosezon jābaidās par viņa dzīvību

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:03, pirms 10 gadiem
Varētu piekrist, ka Colts ir favorīti, vismaz šogad, šajā divīzijā, bet es domāju, viss var notikt. Samērā parocīgs kalendārs ir Texans un izskatās daudz labāk nekā pagājušogad tiešām. Neiespējami jau paņemt divīziju nav.

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:06, pirms 10 gadiem
All-In-One* rakstīja: Cik labi kad sāksies sezona.
Būs interesanti skatīties kā veiksies Atlantai pēc Hard Knocks- viena komanda kam pievērst pastiprinātu uzmanību.
Domājams Bears tiks PO.
Nepiekrītu autoram un domāju ka Texans tomēr vajadzētu tik PO, lai vai kādā bedrē viņi bija pagājušā gadā.
Ja runā par Texans... izvērstā formā runā, tad komanda bez QB un ar uzbrukumu, kurā pamatsastāvā spēlē vidēja rezervistu līmeņa futbolisti, ir grūti vispār kaut ko uzvarēt.

Aizsardzībā ir tikai nedaudz labāk - Vats, Klaunijs un Kašings ir, protams, stāri, tik viņiem apkārt ar ir bars ar spēlētājiem, kas pamatsastāvā drīzāk ir komandas bezizejas, nevis viņu snieguma, dēļ.

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:09, pirms 10 gadiem
Itkā jau taisnība vien tev ir, bet tomēr sajūta, ka viņi tiks tomēr vismaz uz Wild Card nepamet.

Kura komanda ir Jūsu "pārsteigums" šogad, kas izšaus?

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:13, pirms 10 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ja runā par Texans... izvērstā formā runā, tad komanda bez QB un ar uzbrukumu, kurā pamatsastāvā spēlē vidēja rezervistu līmeņa futbolisti, ir grūti vispār kaut ko uzvarēt.

Aizsardzībā ir tikai nedaudz labāk - Vats, Klaunijs un Kašings ir, protams, stāri, tik viņiem apkārt ar ir bars ar spēlētājiem, kas pamatsastāvā drīzāk ir komandas bezizejas, nevis viņu snieguma, dēļ.
Bet Colts jau arī bez Laka tas sastāvs ir diezgan švaks, pie tam Hjūstonas uzbrukums ar Ficpatriku (Maletu), Džonsonu, Hopkinsu, Fosteru (ja būs vesels) neizskatās nemaz tik slikti, katrā ziņā pietiekoši kompetenti, lai ar, kā izskatās, diezgan monstrīgu pass rush jj un klaunija izskatā varētu uzvarēt nebūt ne spēcīgo AFC South.

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:13, pirms 10 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tik šogad tos 10-6 vēl jādabū.

Savas pastāvēšanas laikā (kopš 1920. gada) Cards tikai 7 reizes ir izcīnījusi 10 vai vairāk uzvaras. Visu laiku labākais rādītājs... 11 uzvaras.

Kopš 1978. gadā NFL ir pārgājusi uz 16 spēļu formātu, Arizona tikai 2 reizes ir izcīnījusi 10 uzvaras, kas arī ir labākais rādītājs šai laika posmā - 2009. gadā un pagājušsezon.

Līdz ar to, viņiem, ar novājinātu sastāvu, ir jāspēj parādīt viens no labākajiem sniegumiem kluba pastāvēšanas vēsturē... nav jau tā, ka es neatbalstītu viņus vai neticētu viņiem, taču... objektīvi vērtējot, mani māc šaubas, ka tā notiks.

Par 3 pamatsastāva aizsargu zaudējuma nopietnību liecina arī tas, ka no pēdējām 4 sezonām, t.i., pēc Vornera ēras, 3 sezonās tieši Dokets (divereiz), Vašingtons un Densbijs bija komandas līderi pēc AV.
nu labi. 9 uzvaras un vienalga vieta p/o

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:15, pirms 10 gadiem
All-In-One* rakstīja: Itkā jau taisnība vien tev ir, bet tomēr sajūta, ka viņi tiks tomēr vismaz uz Wild Card nepamet.

Kura komanda ir Jūsu "pārsteigums" šogad, kas izšaus?
Nevaru spriest, cik tālu "izšaus", bet Jaguars varētu krietni uzlabot savu iepriekšēju sezonu sniegumu. Nepamet sajūta, ka arī Giants var pēkšņi pamosties, it sevišķi tik viduvējā divīzijā.

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:16, pirms 10 gadiem
All-In-One* rakstīja: Itkā jau taisnība vien tev ir, bet tomēr sajūta, ka viņi tiks tomēr vismaz uz Wild Card nepamet.

Kura komanda ir Jūsu "pārsteigums" šogad, kas izšaus?
browns

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:17, pirms 10 gadiem
Royal rakstīja: Bet Colts jau arī bez Laka tas sastāvs ir diezgan švaks, pie tam Hjūstonas uzbrukums ar Ficpatriku (Maletu), Džonsonu, Hopkinsu, Fosteru (ja būs vesels) neizskatās nemaz tik slikti, katrā ziņā pietiekoši kompetenti, lai ar, kā izskatās, diezgan monstrīgu pass rush jj un klaunija izskatā varētu uzvarēt nebūt ne spēcīgo AFC South.
Es būtu gatavs derēt diezgan sulīgi, ka Colts būs augstāk par Texans. Laks tomēr ir brīnumdaris, kurš izvelk uzvaras no visādām auzām. Tikmēr Texans neizvilks neko, ne jau viņu uzbrukums.

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:17, pirms 10 gadiem
vai tampa

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:18, pirms 10 gadiem
All-In-One* rakstīja: Kura komanda ir Jūsu "pārsteigums" šogad, kas izšaus?
Tampa varētu izšaut. Lovijs ir ļoti labs aizsardzības speciālists un sastāvs Tampai tajā galā arī ir pieklājīgs. Uzbrukumā gan ir daudz jautājumi, sevišķi QB pozīcijā, arī uzbrukuma līnija švaka. Bet jā McCowns atcerēsies pagājušo gadu un ar Džeksonu un Evansu veidos tādu pašu sadarbību kā ar Māršalu un Džefriju un, ja darījums ar Patriotiem uzlabos Tampas uzbrukuma līniju, tad viņi var kā wild card komanda tikt play-offos (Divīziju kā jau vairums domāju ka paņems Saints)

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:20, pirms 10 gadiem
Royal rakstīja: Bet Colts jau arī bez Laka tas sastāvs ir diezgan švaks, pie tam Hjūstonas uzbrukums ar Ficpatriku (Maletu), Džonsonu, Hopkinsu, Fosteru (ja būs vesels) neizskatās nemaz tik slikti, katrā ziņā pietiekoši kompetenti, lai ar, kā izskatās, diezgan monstrīgu pass rush jj un klaunija izskatā varētu uzvarēt nebūt ne spēcīgo AFC South.
Lai HOU no sākuma savu OL sakārto un Fosters jau iet deklainā, Hopkinss vēl ne tuvu nav gatavs WR, viņš drīzāk ir ļoti pat konkrētas lomas un vidējo jardu WR.

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:21, pirms 10 gadiem
modests rakstīja: browns
Pirmās četras (?) spēles viņiem būs ļoti grūtas, labi pretinieki nāk pretīm, bet nu ja izdodas kaut vai 1,2 paņemt, tad var cerēt uz labu turpinājumu.

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:23, pirms 10 gadiem
manuprāt ir 6 divīzijas, kurās uzvarētājs ir viegli prognozējams. pats, broncos, colts, eagles, saints un hawks visticamāk uzvarēs savas divīzijas.

par pārējo - visādi var būt.

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:23, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Es būtu gatavs derēt diezgan sulīgi, ka Colts būs augstāk par Texans. Laks tomēr ir brīnumdaris, kurš izvelk uzvaras no visādām auzām. Tikmēr Texans neizvilks neko, ne jau viņu uzbrukums.
Nesen bija interesanta rakstu sērija par Laku grantland.com un viena no tēmām tieši bija Laka brīnumdara spējas izvilkt maču galotnes, (man liekas divās sezonās viņam bija 16 spēles, kas beigušās ar starpību, kas ir mazāk kā 7 punkti un viņš bija uzvarējis 14 no tām) bet ir diezgan maz ticams ka viņš kaut ko tādu spēs atkārtot šogad, jo tā vienkārši nenotiek un visa veida šāda statistika ilgtermiņā ir tendēta virzīties uz 50%

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:23, pirms 10 gadiem
Tampas izšaušana atkarīga no viena cilvēka - Makauna. Ja viņš spēs parādīt vismaz kaut ko uz to pusi, ko rādīja pagājušsezon, tad Buccaneers spēs kādu pārsteigt, ja nē, tad nekā.

Ne Džeksonvila, ne Klīvlenda ar nepārsteigs, viņiem vēl ir šādi tādi iekšējie jautājumi jāsaorganizē, tb nav viņiem izšaušanas materiāla.

Kas reāli var izšaut, turklāt pavisam labā līmenī, nevis 2 uzvaru vietā dabūt 4, ir Sandjego. Uz viņiem arī lieku.

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:24, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Es būtu gatavs derēt diezgan sulīgi, ka Colts būs augstāk par Texans. Laks tomēr ir brīnumdaris, kurš izvelk uzvaras no visādām auzām. Tikmēr Texans neizvilks neko, ne jau viņu uzbrukums.
Nemaz nepiemini..
Viņam tas ir vienkārši unikāls talants

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:26, pirms 10 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tampas izšaušana atkarīga no viena cilvēka - Makauna. Ja viņš spēs parādīt vismaz kaut ko uz to pusi, ko rādīja pagājušsezon, tad Buccaneers spēs kādu pārsteigt, ja nē, tad nekā.

Ne Džeksonvila, ne Klīvlenda ar nepārsteigs, viņiem vēl ir šādi tādi iekšējie jautājumi jāsaorganizē, tb nav viņiem izšaušanas materiāla.

Kas reāli var izšaut, turklāt pavisam labā līmenī, nevis 2 uzvaru vietā dabūt 4, ir Sandjego. Uz viņiem arī lieku.
Sandjego jau pagājušogad bija samērā laba komanda, ar labāku nekā vidējo aizsardzību, tāpēc diez vai tā ir "odziņa". Lai gan piks ir ļoti sakarīgs, un visdrīzāk viņi paliks labā līmenī.

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:28, pirms 10 gadiem
Tampa var šaut, cik grib, bet tādā divīzijā tur kā īstiem pirātiem tad ir jābliež tikai un vienīgi lielgabali. Saints šķiet locks uz uzvaru divīzijā, Falcons pēc freak accident sezonas būs KRIETNI labāki, un Panthers sevi nostabilizējuši kā pastāvīgus play-off pretendentus. Un es nemaz vēl nerunāju par NFC konferenci, kurā plēšanās par wild cardiem būs mežonīga. Ja kāds izšaus, tad drīzāk AFC.

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:29, pirms 10 gadiem
Runājot par šodienas spēli, daudzi cilvēki saka ka Seahawks 100% paņems, es nebūtu tik pārliecināts. Pre-Season siera galvas, kā jau gandrīz katru gadu, izskatījās labi, un paskatoties uz viņu sastāvu, nerodas šaubas, ka Seahawks, nāksies pielikt daudz pūļu, lai uzvarētu. Es nemaz nebrīnītos, ja spēle beigsies ar Packers uzvaru.

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:32, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Tampa var šaut, cik grib, bet tādā divīzijā tur kā īstiem pirātiem tad ir jābliež tikai un vienīgi lielgabali. Saints šķiet locks uz uzvaru divīzijā, Falcons pēc freak accident sezonas būs KRIETNI labāki, un Panthers sevi nostabilizējuši kā pastāvīgus play-off pretendentus. Un es nemaz vēl nerunāju par NFC konferenci, kurā plēšanās par wild cardiem būs mežonīga. Ja kāds izšaus, tad drīzāk AFC.
Te nu jāpiekrīt, ka Falcons ir dusmīgi, un skatoties pēc Hard Knocks, viņi nesamierināsies ar tādu sniegumu kā last season.
Panthers ir jāpierāda stabilitāte, bet es arī neredzu viņus viegli krītam. Tampai būs ļoti grūti.

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:32, pirms 10 gadiem
All-In-One* rakstīja: Runājot par šodienas spēli, daudzi cilvēki saka ka Seahawks 100% paņems, es nebūtu tik pārliecināts. Pre-Season siera galvas, kā jau gandrīz katru gadu, izskatījās labi, un paskatoties uz viņu sastāvu, nerodas šaubas, ka Seahawks, nāksies pielikt daudz pūļu, lai uzvarētu. Es nemaz nebrīnītos, ja spēle beigsies ar Packers uzvaru.
Sezonas atklāšana Seahawks mājās... Nevaru pat iedomāties to atmosfēru, ar ko būs siera galvām jācīnās. Es tomēr liktu uz minimālu Seahawks uzvaru.

     [+] [-]

, 2014-09-04 23:33, pirms 10 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tampas izšaušana atkarīga no viena cilvēka - Makauna. Ja viņš spēs parādīt vismaz kaut ko uz to pusi, ko rādīja pagājušsezon, tad Buccaneers spēs kādu pārsteigt, ja nē, tad nekā.

Ne Džeksonvila, ne Klīvlenda ar nepārsteigs, viņiem vēl ir šādi tādi iekšējie jautājumi jāsaorganizē, tb nav viņiem izšaušanas materiāla.

Kas reāli var izšaut, turklāt pavisam labā līmenī, nevis 2 uzvaru vietā dabūt 4, ir Sandjego. Uz viņiem arī lieku.
neviens nezina, ko gaidīt no Manziela. un Lebrons ir atpakaļ. es nebūtu tik drošs par Klīvlendu.
1 2 56 komentāri