Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rodžerss un Leisijs nodrošina "Packers" uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Rodžerss un Leisijs nodrošina "Packers" uzvaru
Edijs Leisijs
Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz piektdienu Nacionālās futbola līgas (NFL) regulārajā sezonā tika izspēlēta pirmā piektās spēļu kārtas cīņa, kurā tikās Grīnbejas "Packers" un Minesotas "Vikings" . Mača beigās rezultāta tablo vēstīja 42:10 par labu "Packers".

Grīnbejas komanda šajā spēlē īpašas problēmas neizjuta ne aizsardzībā, ne uzbrukumā, jo viņi pārliecinoši guva pa 14 punktiem pirmajās trijās ceturtdaļās un atstāja "Vikings" ar 10 punktiem.
Jau spēles pirmajā ceturtdaļā Ārons Rodžerss ar piespēlēm atrada vispirms Rendalu Kobu, bet vēlāk arī Džordiju Nelsonu, kas arī uzdeva toni visai spēlei. Nākamajā ceturtdaļā piezemējumu guva pat aizsardzības līnijas ends Džuliuss Pepers, kurš pērtvēra Kristiana Pondera piespēli un bumbu ieskaites zonā nogādāja pēc tam kā bija pārskrējis pār pus laukumu.

Mača turpinājumā vēl vienu Rodžersa piespēli notvēra Devonte Adamss, bet trešajā ceturtdaļā savu vārdu teica pussargs Edijs Leisijs, kurš veica 11 un 10 jardus tālus skrējienus un ienesa bumbu gala zonā. Kopumā Leisija kontā šajā spēlē 105 jardi nesot bumbu un vēl 27 – tverot piespēles.

Tikai tad, kad Grīnbejas komanda bija sasniegusi 42 punktu atzīmi savu pirmo piezemējumu, pēc jau pieminētā Pondera skrējiena guva "Vikings". Savukārt rezultatīvajiem uzbrukumiem punktu pielika Bleira Volša precīzais tiešais brīvsitiens.

Ārons Rodžerss spēli noslēdza ar 12 precīzām piespēlēm no 17, 156 jardiem un trim rezultatīvām piespēlēm, bet viņu nomainījušais Mets Flins precīzi atdeva 3 no 5 piespēlēm, guva 22 jardus, taču vienu reizi tika pārtverts.
Kristians Ponders, kuram bija jāaizstāj traumas guvušie Mets Kasels un Tedijs Bridžvaters, realizēja precīzi pusi no 44 izdarītajām piespēlēm, guva 222 jardus un divas reizes tika pārtverts. Minesotiešu pussargs Mets Asiata guva 72 jardus nesot bumbu, bet Adams Tilens bija labākais "Vikings" piespēļu ķērājs – notvertas četras no piecām piespēlēm un gūti 57 jardi.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports