Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Pēc Laka aiziešanas "Colts" saspēles vadītājos iztērē 42 miljonus dolāru

Juris Miņins
Juris Miņins

Pēc Laka aiziešanas "Colts" saspēles vadītājos iztērē 42 miljonus dolāru
Džeikobijs Brisets
Foto: AFP/Scanpix

Pēc tam kā par karjeras beigām paziņoja Endrjū Laks, Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Indianapolisas "Colts" ir iztērējusi 42 miljonus ASV dolāru šīs pozīcijas nostiprināšanai.

Endrjū Laks, kurš pēdējā laikā mocījās ar dažādiem savainojumiem, kā arī izlaida visu 2017. gada sezonu, par karjeras beigām paziņoja īsi pirms 2019. gada sezonas sākuma, nostādot Indianapolisas "Colts" vienību ne pārāk izdevīgā situācijā, tā kā, iespējams, svarīgākajā komandas pozīcijā viņi palika ar diezgan mazpieredzējušu un ilgtermiņā sevi nepierādījušu spēlētāju rotāciju.

Šajās dienās Indianapolisas komanda ir izdarījusi maksimumu, kas vien bija iespējams, lai nostabilizētu situāciju.

Par no Jaunanglijas "Patriots" atlaistā veterāna Braiena Hojera nolīgšanu uz trim gadiem par 12 miljoniem jau ziņojām, bet šodien ir kļuvis zināms, ka "Colts" kā ilgtermiņa pirmo numuru, vismaz šobrīd, redz līdzšinējo rezervistu Džeikobiju Brisetu, kurš, kas interesanti, savulaik uz Indianapolisu arī atnāca no "Patriots" vienības. Līgums ir noslēgts uz divām sezonām, bet kopējā tā summa ir 30 miljoni ASV dolāru.

Tiesa, gaidāmo sezonu Brisets aizvadīs vēl ar iepriekš noslēgto vienošanos, kas viņam dos iespēju nopelnīt divus miljonus ASV dolāru.

Savas NFL karjeras laikā Brisets ir aizvadījis 23 spēles, lielāko daļu cīņu (16) aizvadot 2017. gadā, kad viņš aizvietoja savainoto Laku un tā arī ir viņa vienīgā pieredze kā pirmajam saspēles vadītājam. Togad, piespēlējot ar 58.8% precizitāti viņš guva 3098 jardus un atdeva 13 rezultatīvas piespēles, taču septiņi viņa raidījumi tika pārtverti.

Kā arī...

- Lai arī Dalasas "Cowboys" nesokas ar savu galveno uzbrukuma zvaigžņu nolīgšanu, vienu svarīgu uzbrukuma spēlētāju, labās malas bloķētāju Līelu Kolinsu, viņi ir spējuši paturēt sastāvā. Jaunā vienošanās ir paredzēta uz sešiem gadiem, taču precīza līguma summa nav zināma, taču tā ir starp lielākajām šīs pozīcijas spēlētāju līgumu summām.

- Savukārt Ezekīls Eliots ir atgriezies Dalasā, lai steidzamības kārtā atrisinātu viņa līguma situāciju. Tiek ziņots, ka jaunā vienošanās tiks noslēgta tuvāko 24 stundu laikā.

- Sinsinati "Bengals" ir vienojusies par sadarbību uz vēl divām sezonām ar pussargu Džiovani Bernārdu.

- Visbeidzot, malējais uzbrucējs Terels Praiors, kuru Džeksonvilas "Jaguars" bija ievietojuši savainoto spēlētāju sarakstā, ir panācis vienošanos ar klubu par līguma laušanu, kas viņam nu ļauj pievienoties jebkurai citai komandai.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/