Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Favrs atgriežas

Juris Miņins
Juris Miņins

Favrs atgriežas
Brets Favrs
Foto: AP

Kā ziņo ASV mediji, tad Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komisārs Rodžers Gūdels atjaunojis aktīvā spēlētāja statusu vienam no visu laiku labākajiem saspēles vadītājiem Bretam Favram.

Nacionālās Futbola Līgas komisārs Rodžers Gūels ir atjaunojis aktīvā spēlētāja statusu trīskārtējam līgas vērtīgākajam spēlētājam Bretam Favram, ko arī apliecināja pats saspēles vadītājs, bet Favra bijusī komanda Grīnbejas "Packers" atgriešanos nav apstiprinājusi, jo aktīvā spēlētāja statusa atjaunošana notika sestdienā, kas nav biznesa diena. Paredzams, ka viņi to izdarīs rītdien.

Pašlaik Favrs ir devies uz Grīnbeju, kur arī tiks nolemts viņa tālākais liktenis, jo, balstoties uz NFL notiekumiem, ja spēlētājs tiek aktivizēts no profesionālo karjeru beigušo spēlētāju sarakta, tad, ja viņam ir spēkā esošs līgums, viņa līdzšinējai komandai tiek dotas 24 stundas, lai izlemtu vai spēlētāju paturēt, vai izlikt neaizsargāto spēlētāju sarakstā.

Atgādināsim, ka Favrs šī gada pavasarī beidza profesionālā futbolista karjeru, taču neilgi pirms jaunās sezonas sākuma viņš izlēma atgriezties, taču ne vairs Grīnbejas "Packers" rindās. Savukārt grīnbejieši negribēja atlaist Bretu uz citu komandu un piedāvāja viņam otrā saspēles vadītāja vietu aiz jaunā Ārona Rodžersa. Ar šādu piedāvājumu, protams, nopelniem bagātais sportists nebija mierā. Nesen izskanēja informācija, ka "Packers" piedāvā Favram līgumu, kas paredz, ka viņš neatgriežas profesionālajā sportā, bet NFL vienība par to viņam maksās divus miljonus ASV dolāru nākamo desmit gadu laikā, taču, acīmredzot, arī tas Favru neapmierināja.

Jāpiebilst, ka kopš parādījās ziņas par iespējamo visu laiku labākā saspēles vadītāja atgriešanos, kā galvenie pretendenti uz Favra pakalpojumiem tiek minēti Tampabejas "Buccaneers", Minesotas "Vikings", Baltimoras "Ravens", Čikāgas "Bears" un Ņujorkas "Jets" vienības.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-08-03 18:58, pirms 16 gadiem
normaals offers - maksaasim tev divus miljonus (par neko), bet Tu tikai neaiztiec futbola bumbu.

viirelis, protams, legendaars.

     [+] [-]

, 2008-08-03 19:01, pirms 16 gadiem
šis tur laikam kā klauns, lasīju ka džeks jau kuro reizi aiziet un atkal atgriežās .. vismaz 2 lielas konferences. tā ir?

     [+] [-]

, 2008-08-03 19:07, pirms 16 gadiem
zigiss rakstīja: šis tur laikam kā klauns, lasīju ka džeks jau kuro reizi aiziet un atkal atgriežās .. vismaz 2 lielas konferences. tā ir?


Jā, aiziešanas/atgriešānās sakarā viņš ir runājis ĻOTI daudz... iespējams, ka Maiklam jauns konkurents...

  -2 [+] [-]

, 2008-08-03 19:16, pirms 16 gadiem
Aizgāja viņš pirmoreiz, tagad atgriezies. Būs interesanti redzēt, kur tad beigās Favrs attapsies, bet, ja es būtu komandas treneris, es viņu noteikti kā sākumsastāva spēlētāju negribētu.

     [+] [-]

, 2008-08-03 19:19, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jā, aiziešanas/atgriešānās sakarā viņš ir runājis ĻOTI daudz... iespējams, ka Maiklam jauns konkurents...

Vikam? To jau ''kruķi'' paņēma pie dziesmas, bet gribētos viņu vēl redzēt NFL.

     [+] [-]

, 2008-08-03 19:26, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Vikam? To jau ''kruķi'' paņēma pie dziesmas, bet gribētos viņu vēl redzēt NFL.

maiklam Džordanam...

     [+] [-]

, 2008-08-03 19:28, pirms 16 gadiem
gretzky99 rakstīja: maiklam Džordanam...


Tieši tā...

Mixes

Jā, aizgāja viņš vienreiz, taču cik sezonas pirms tam viņš visiem "smadzenes pūderēja", ka "pēc sezonas varētu aiziet"?

     [+] [-]

, 2008-08-03 19:33, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tieši tā...

Mixes

Jā, aizgāja viņš vienreiz, taču cik sezonas pirms tam viņš visiem "smadzenes pūderēja", ka "pēc sezonas varētu aiziet"?

Tas gan arī saprotams, savā karjerā nebija izlaidis nevienu maču, vecums nāk virsū, un viņš izteica minējumus, ka varētu aiziet. Favrs sāk tiešām atgādināt NFL Džordanu.

     [+] [-]

, 2008-08-03 19:53, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Vikam? To jau ''kruķi'' paņēma pie dziesmas, bet gribētos viņu vēl redzēt NFL.


Ja viņš gribēs atgiezities NFL, tad tā komanda, kas viņu dabūs būs baigie ieguvēji, ja negribēs, bet "vajadzēs" (tb gribēs nevis spēlēlēt, bet pelnīt), tad kāds riktīgi iegrābsies...

     [+] [-]

, 2008-08-03 22:06, pirms 16 gadiem
ja atgrieztos pie Packers būtu labi,piet klubiem kuri nosaukti sarakstā man nesimpatizē neviens!

     [+] [-]

, 2008-08-03 22:09, pirms 16 gadiem
u, ja vins aziies un atgriezies kaa to izdarija jordans tad tik lai atgriezas

     [+] [-]

, 2008-08-03 22:14, pirms 16 gadiem
ugh, man jau liekas, ka viņam nevajadzētu atgriezties. tā jau leģendārs spēlētājs, bet greenbay'ā tomēr vairāk vēlētos redzēt jaunas ēras sākumu, nevis viņa norietu

     [+] [-]

, 2008-08-03 23:08, pirms 16 gadiem
Nui tad beidzot kaut kas ir skaidrs, cik tad varēja gaidīt un spriedelēt par šī spēlētāja atgriešanos/neatgriešanos. Bet Grīnbejā tomēr Āronam Rodžersam vajadzētu spēlēt, jo komandai vajadzīgas ajunas vēsmas.
Katrā ziņā būs intresanti redzēt uz kurieni Favrs aizies.