Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Katlers aizmainīts uz Čikāgu

Katlers aizmainīts uz Čikāgu
Džejs Katlers "Pro Bowl" spēlē.
Foto: AFP

Viens no pēdējā laika NFL skaļākajiem kāda spēlētāja un komandas konfliktiem beidzies - Denveras "Broncos" komanda panākusi vienošanos par saspēles vadītāja Džeja Katlera pāreju uz Čikāgas "Bears".

Aptuveni pirms mēneša Katlera un Denveras vienības attiecības strauji pasliktinājās pēc tam, kad jaunais komandas treneris Džošs Makdeniels intervijā ESPN izpļāpājās par iespējamu Katlera iekļaušanu trīspusējā darījumā ar Detroitas "Lions" un Tampabejas "Buccaneers". Lai arī "Broncos" pārstāvji noliedza, ka būtu ierosinājuši šādu darījumu, un pats treneris vēlāk sarunās ar medijiem praktiski izslēdza Katlera aizmainīšanas iespēju, saspēles vadītājs pavisam drīz paziņoja, ka vēlas komandu pamest, faktiski pieprasot maiņu. Marta beigās Denveras komandas īpašnieks Pets Boulens publiski apsolīja censties izpildīt Katlera lūgumu.

Pēc ASV žurnālistu un NFL pazinēju šo nedēļu laikā sniegtās informācijas, Katlera iegūšanā bijušas ieinteresētas līdz desmit vienībām, taču galīgā vienošanās panākta ar Čikāgas klubu, kas par jauno spēlētāju Denverai atdos savu sākumsastāva saspēles vadītāju Kailu Ortonu un vairākas drafta izvēles tiesības (tai skaitā šī gada drafta pirmajā kārtā), bet Denvera no savas puses pievienojusi vienu piektās kārtas izvēli.

Izmantotie resursi:
nfl.com