Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Džeimsam pēdējā spēle "Cards" rindās?

Juris Miņins
Juris Miņins

Džeimsam pēdējā spēle "Cards" rindās?
Edžerins Džeimss
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) vienības Arizonas "Cardinals", kurai jau šonakt ir paredzēta izslēgšanas turnīra spēle pret Atlantas "Falcons", vadošais pussargs Eddžerins Džeimss paziņoja, ka nevēlas palikt Arizonā arī nākamajā sezonā.

Džeimsa vēlme ir saistīta ar to, ka pēdējā laikā ir krasi samazinājušās izspēles, kas vērstas uz viņu un tāpēc kādreizējā NFL zvaigzne grib mainīt komandu. Paredzams, ka "Cards" vadība arī neliks nekādus šķēršļus šai vēlmei un jau starpsezonā atlaidīs spēlētāju.

"Man liekas, ka šāda vēlme ir abām pusēm, ne tikai man", sacīja pats Džeimss, "starpsezonā es strādāju cik labi vien varēju, taču man vienalga neuzticējās. To es negribu vairs piedzīvot." Taču tajā pašā laikā pussargs norādīja, ka izslēgšanas spēļu turnīrā visi apvainojumi tiks aizmirsti un viņš koncentrēsies palīdzēt komandai.

Pēkšņais spēles laika samazinājums ir saistīts ar to, ka komandā ieradās Tims Haitauers (iegūts 2008. gada draftā), kurš jau no sezonas sākuma rādīja labu spēli un "Cardinals" vadība vairāk uzticējās 22 gadus vecajam pussargam, nekā veterānam Džeimsam. Līdz ar to var sanākt, ka šovakar, ja Arizonas vienība piedzīvo zaudējumu izslēgšanas turnīra spēlē pret "Falcons", Džeimsam šī būs pēdējā spēle sarkanbaltajā "Cardinals" formā.

Aizvadītajā sezonā Eddžerins Džeimss piedalījās 13 spēlēs, septiņās no tām izgāja sākumsastāvā, 133 piegājienos "izsita" 514 jardus un veica trīs piezemējumus, bet izmantojot piespēles Džeimss tika pie 85 jardiem 12 izspēlēs.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

  -1 [+] [-]

, 2009-01-03 16:45, pirms 15 gadiem
Varbūt Haitauers nebija tik spīdošs kā citi RB pirmgadnieki, piemēram, Kriss Džonsons no TEN, Mets Forte no CHI, Makfadens no OAK, Sleitons no HOU u.c., bet tīri ilgtermiņā tas šķita pareizs solis vairāk uzticēties jaunajam, kurš nespēlēja sliktāk par ''Edgariņu'' Džeimsu.

     [+] [-]

, 2009-01-03 16:52, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Varbūt Haitauers nebija tik spīdošs kā citi RB pirmgadnieki, piemēram, Kriss Džonsons no TEN, Mets Forte no CHI, Makfadens no OAK, Sleitons no HOU u.c., bet tīri ilgtermiņā tas šķita pareizs solis vairāk uzticēties jaunajam, kurš nespēlēja sliktāk par ''Edgariņu'' Džeimsu.
Ilgermiņā, iespējams, bet pašlaik Eddžerins ir labāks - uz vidējiem jardiem par 1.1 jardu labāks un kopējiem jardiem par 115 labāks (pie mēģinājumu attiecības: Haitauers - 143, Džeimss - 133).

Katrā gadījumā uzskatu, ka Edgerins vēl var daudz palīdzēt "Cards", tikai tagad, kad viņš apts negrib spēlēt, turēt šamo komandā būtu muļķīģi.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-04 02:52, pirms 15 gadiem
nē!