Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Vairs tikai "Rams" un "Chiefs" spēlē bez zaudējumiem

Juris Miņins
Juris Miņins

Vairs tikai "Rams" un "Chiefs" spēlē bez zaudējumiem
Foto: USA Today/Scanpix

Šodien noslēdzās Nacionālās futbola līgas (NFL) regulārās sezonas ceturtā spēļu kārta, pēc kuras bez zaudējumiem turpina cīnīties vien divas komandas – Losandželosas "Rams" un Kanzassitijas "Chiefs".

Ceturtās spēļu kārtas ievadā, iepriekšējā ceturtdienā, Losandželosas "Rams" tikās ar Minesotas "Vikings". Jāsaka, ka šis mačs bija absolūta Dzareda Gofa zvaigžņu stunda, jo saspēles vadītājs atdeva piecas rezultatīvas piespēles un guva 465 jardus, tādējādi palīdzot savai komandai izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas – 38:31.

Svētdienas mačos arī neiztika bez spilgtas individuālās spēles. Mičs Trubiskī, Čikāgas "Bears" saspēles vadītājs, spēlē pret Tampabejas "Buccaneers" atdeva sešas rezultatīvas piespēles, kas ļāva viņa komandai sagraut vēl nesen tik "karsto" Floridas vienību – 48:10. Jāpiebilst, ka Tampabejas komanda šo spēli sāka ar Raienu Fitzpatriku saspēles vadītāja pozīcijā, taču pēc viduvēja snieguma pirmajā puslaikā, otrajā mača daļā viņš palika uz rezervistu soliņa, bet komandas stūrēšanu pārņēma Džeimiss Vinstons, kurš bija tikko kā atgriezies no diskvalifikācijas izciešanas.

Lielas cerības tika liktas arī uz Beikeru Meifīldu un Klīvlendas "Browns", kuriem bija jāspēlē pret Oklendas "Raiders" vienību. Oklendieši iepriekšējās trijās spēlēs bija piedzīvojuši zaudējumus, tāpēc daudzi cerēja, ka "Browns" spēs tikt pie otrā panākuma pēc kārtas. Spraigā un notikumiem bagātā spēlē, kur neiztika arī bez pagarinājuma, "Raiders" tomēr bija labāki – 45:42. Dereks Kars šajā cīņā atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Drāmas netrūka arī Sinsinati "Bengals" un Atlantas "Falcons" spēlē, jo komandas, teju aizmirstot par aizsardzību, laimi meklēja uzbrukumā. Pirmais puslaiks noslēdzās pēc septiņiem gūtiem piezemējumiem un ar rezultātu 28:24 par labu Sinsinati. Otrajā spēles cēlienā Atlantas vienība spēja atspēlēties un izvirzīties vadībā, taču pēdējo vārdu šajā spēlē teica Endijs Daltons un Eidžejs Grīns, kuri, septiņas sekundes pirms mača beigām, spēja noorganizēt piezemējumu, kas uzreiz dzēsa "Falcons" piecu punktu pārsvaru un atnesa uzvaru "Bengals".

Savukārt Dalasas "Cowboy", pateicoties mača pēdējās sekundēs realizētam tiešajam brīvsitienam no 38 jardu atzīmes, spēja pieveikt Detroitas "Lions". Šajā mačā un arī visā nedēļā par lielāko varoni kļuva Ezekīls Eliots, kurš kopumā guva 240 jardus un vienu piezemējumu.

Savukārt nedēļa noslēdzās ar kārtējo Patrika Mahomesa varoņdarbu. Šoreiz gan statistiski viņš neizcēlās tik ļoti, taču spēja savu komandu, kas ceturtās ceturtdaļas ievadā atradās iedzinējos ar desmit punktiem, aizvest līdz uzvarai, noorganizējot divus rezultatīvus uzbrukumus, vienā no kuriem viņš pats arī atdeva rezultatīvu piespēli.

Kopumā, kā jau minēts, vairs tikai divas komandas ir pratušas izvairīties no zaudējumiem – "Rams" un "Chiefs". Tiesa, ir arī viena komanda, kurai šajā sezonā vēl nav izdevies tikt pie panākuma un tā ir Arizonas "Cardinals", kuri šajā nedēļā mača pēdējās sekundēs ar 17:20 atzina Sietlas "Seahawks" pārākumu. Jāatzīmē, ka šī bija pirmā spēle, kuru zem centra sāka Džošs Rouzens.

Intersanti, ka šajā nedēļā zaudējumus piedzīvoja visas četras komandas, kuras cīņā devās ar saspēles vadītājiem-pirmgadniekiem.

NFL, Regulārā sezona, 4. kārta

ViesiMājniekiRezultāts
VikingsRams31:38
SeahawksCardinals20:17
BrownsRaiders42:45
BengalsFalcons37:36
BuccaneersBears10:48
LionsCowboys24:26
BillsPackers0:22
EaglesTitans23:26
TexansColts37:34
Dolphinspatriots7:38
JetsJaguars12:31
SaintsGiants33:18
49ersChargers27:29
RavensSteelers26:14
ChiefsBroncos27:23

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2018-10-03 10:29, pirms 6 gadiem
Tie jaunie noteikumi pret QB ir vienkārši kaut kāds sviests!
Piekrītu tiem, kuri saka, ka pēc jaunajiem noteikumiem gāžot QB traumas var gūt tieši vairāk. Tizli krīt, saķer utt. Matthews vispār vairs nezina kā spēlēt!
Baigi daudz šogad OT spēļu!
Browns varēja jau būt sezonā 4-0, bet.....
Colts treneris vispār unikums. Atdeva ot uzvaru texans.
Steelers šogad nevar nosegt pretspēlētājus. Ravens spēlē tā atkal bija problēma.
Es biju pārliecināts, ka delfīni uzvarēs patriotus vai vismaz zaudēs līdzīgā spēlē, bet čiks vien beigās sanāca.
Un GB atstāja uz 0 Bills. Patīkami, kaut gan Bills izskatījās briesmīgi un brīnos kā viņi uzvarēja vikingus. Bet tur arī traumētie viņiem laikam jau sagādā problēmas par kaut ko pacīnīties.
Spēles bija labas!!