Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Kautiņš "Panthers" treniņnometnē

Juris Miņins
Juris Miņins

Kautiņš "Panthers" treniņnometnē
Stīvs Smits
Foto: AP

Vakardien Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Karolīnas "Panthers" treniņnometnē notika kautiņš, kura iniciators bija viens no līgas labākajiem malējiem uzbrucējiem Stīvs Smits.

Kādā no treniņu epizodēm "Panthers" vidū izcēlās kautiņš, kura iniciators bija StīvS Smits. Malējais uzbrucējs iesita malējam aizsargam Kenam Lukasam un tikai pēc masīvā Džona Bīsona iejaukšanās abus kaušļus izdevās izšķirt.

Pēc incidenta Lukass devās uz komandas telti, kur viņam tika sniegta medicīniskā palīdzība, bet Smits, Mušina Muhamada pavadībā, devās pie komandas galvenā trenera uz pārrunām.

Pašlaik abi spēlētāji ir aizsūtīti prom no treniņnometnes un komandas vadība nekādus sīkākus paskaidrojumus šajā sakarā nesniedz. "Mēs vēlētos visu kas saistīts ar šo lietu paturēt komandas iekšienē", sacīja komandas ģenerālmenedžeris Mārtijs Hurnijs.

Pagājušajā sezonā Stīvs Smits piedalījās 15 spēlēs, kurās veica 87 ķērienus, atgrieza 1002 jardus un izdarīja septiņus piezemējumus. Savukārt Kens Lukass aizvadītajā sezonā piedalījās visās 16 spēlēs, veica 61 spēka paņēmienu, saķēra divas zaudētās bumbas no kurām vienu spēja arī piezemēt. Tāpat malējā aizsarga kontā divas pārķertās bumbas un viens piezemējums.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-08-02 19:31, pirms 16 gadiem
Nu, no tāda traka spēlētāja kā Smits to varēja gaidīt.

     [+] [-]

, 2008-08-03 15:34, pirms 16 gadiem
"Malējais uzbrucējs iesita malējam uzbrucējam Kenam Lukasam"
Kens Lūkas ir malējais aizsargs.



Nu Smitam kaut kas viņā nepatika,cerams, ka pateiks iemeslu.

     [+] [-]

, 2008-08-03 16:57, pirms 16 gadiem
pecha13 rakstīja: "Malējais uzbrucējs iesita malējam uzbrucējam Kenam Lukasam"
Kens Lūkas ir malējais aizsargs.



Nu Smitam kaut kas viņā nepatika,cerams, ka pateiks iemeslu.


Jap, izlaboju (pats saprot, ar tik daudz "malējiem" var netīšām viss sajukt [tālāk tekstā jau viss pareizi]).

Par to patikšanu un nepatikšanu.
Gan jau treniņa laikā šamais kko izdarīja ne tā (ņemot vērā, ka viņi laukumā ir tieši pretinieki) un Smits domāja "paskaidrot", ka tā nedrīkst darīt...