Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Policija izdevusi orderi NFL drafta potenciālās Top-5 izvēles arestēšanai

Emils Ozerinskis

Policija izdevusi orderi NFL drafta potenciālās Top-5 izvēles arestēšanai
Džeilens Kārters. Foto: AP/Scanpix

Divus mēnešus līdz Nacionālās futbola līgas (NFL) jauno spēlētāju draftam nepatikšanās nonākusi Džordžijas "Buldogs" zvaigzne Džeilens Kārters, kuram pārliecinoši tiek prognozēta Top-5 pozīcija draftā, dažiem ekspertiem saucot Kārteru pat par labāko šī gada drafta prospektu.

Pēdējās divās sezonās Džordžijas "Bulldogs" futbolist kļuva par NCAA čempionāta uzvarētājiem un aizsardzības līnijas iekšējais spēlētājs Džeilens Kārters bija viens no komandas līderiem. Kārters tiek uzskatīs par vienu no talantīgākajiem spēlētājiem šī gada draftā, kas norisināsies aprīļa izskaņā, tomēr viņa personības īpašības komandas dara bažīgas.

Kārters nu iekūlies pamatīgās problēmās. Policija izdevusi orderi par 21 gadu vecā futbolista arestu par bīstamu braukšanu un sacenšanos, kas novedusi pie komandas biedra nāves.

15. janvārī Džordžijas štata Atēnās, kur ir bāzēta Džordžijas Universitāte, notika ceļu satiksmes negadījums, kurā bojā gāja "Bulldogs" komandas centra aizsargs Devins Viloks un Džordžias "Bulldogs" spēlētāju piesaistes nodaļas pārstāve Čendlera Lekroja. Sākotnējajā policijas ziņojumā ticis norādīts, ka notikusi viena spēkrata avārija.

"Ford" automašīnu vadījušās Lekrojas ķermenī atrastas alkohola paliekas, kas divas reizes pārsniedz pieļaujamo reibuma normu. Pēc pierādījumu ievākšanas konstatēts, ka ir notikusi sacensība lielā ātrumā starp automašīnām, kas vairākkārt dinamiski mainījušas braukšanas joslas. Kā avārijas iemesls norādīta braukšana reibumā, vieglprātīga auto vadīšana, liels ārtums un sacenšanās.

ESPN drafta speciālista Mela Kaipera prognozēs Kārters izlikts ar pirmo numuru. Lai gan galvenie pretendenti uz pirmo numuru ir saspēles vadītāji Braiss Jangs (Alabama) un Sīdžejs Stauds (Ohaio) un piespēļu steidzinātājs Vilss Andersons (Alabama), tomēr bez ārpus laukuma problēmām Kārteram nebūtu bijis jānoslīd zemāk par pirmo piecinieku.

Pirmā drafta izvēlē 2023. gada NFL jauno spēlētāju ceremonijā pieder Čikāgas "Beras", kurai priekšā ir liela izšķiršanās - aizmanīt pirmo izvēli vai savu otro sezonu NFL aizvadījušo saspēles vadītāju Džastinu Fīldsu.

NFL drafta Top-10 izvēļu kārtība

VKomandaVKomanda
1.Čikāgas "Bears"6.Detroitas "Lions"
2.Hjūstonas "Texans"7.Lasvegasas "Raiders"
3.Arizonas "Cardinals"8.Atlantas "Falcons"
4.Indianapolisas "Colts"9.Karolinas "Panthers"
5.Sietlas "Seahawks"10.Filadelfijas "Eagles"

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...

  +3 [+] [-]

, 2023-03-01 18:20, pirms gada
Izlasīju pirmos 2 teikumus, atradu 5 kļūdas.

  +3 [+] [-]

, 2023-03-01 18:22, pirms gada
Pabeidzu lasīt, turpinājās tādā pašā stilā ar kļūdām gandrīz katrā teikumā

  +2 [+] [-]

, 2023-03-01 18:30, pirms gada
Par ko viņu arestēja?

  +2 [+] [-]

, 2023-03-01 18:44, pirms gada
Lol, Emīl, rakstu pats pārlaisīji? Es teiksim neatradu, par ko izdots "orderis"

  +4 [+] [-]

, 2023-03-01 18:47, pirms gada
Es, dzērumā aizmiegot uz telefona, esmu pamanijies "uzrakstīt" ziņu ar mazāk kļūdām nekā šajā rakstā.

     [+] [-]

, 2023-03-01 21:06, pirms gada
D-Mob augšāmcēlies rakstīja: Lol, Emīl, rakstu pats pārlaisīji? Es teiksim neatradu, par ko izdots "orderis"
Kustiniet smadzenes!
Orderis izdots par Arestu.
Kāpēc Arestēts - nav īsti zināms, bet tas noticis saistībā ar inicidentu!

  +1 [+] [-]

, 2023-03-01 21:56, pirms gada
laikam Rūjienas klonzas brandža, kārtejo reizi ,ozherinski apstrādajuši