Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

BBHL D līgā "Taurus" uzveic "Exigen"

BBHL D līgā "Taurus" uzveic "Exigen"
Kaspars Kvesko (BBHL foto)

26. janvāra vakarā uz kārtējo BBHL D līgas spēli tikās “Taurus” un “Exigen” komandas.

Pirmajā aplī izcīnītā pārliecinošā uzvara ar 6:2 lika domāt, ka spēle varētu būt ar “Taurus” pārsvaru, taču “Exigen” netaisījās favorītiem punktus atdot bez cīņas. Spēle iesākās visai līdzīgi, komandas apmainījās ar vairākiem bīstamiem uzbrukumiem, taču vārtsargi bija līmenī. Tikai spēles devītajā minūtē pēc lieliskas Aināra Sviķa piespēles vārtus guva Andrejs Berseņevs. Četras minūtes vēlāk Exigen pēdējo reizi spēlē panāca līdzsvaru.

Otrais periods iesākās ar lēnu un kļūdām bagātu spēli, pāris bīstamus uzbrukumus izdevās izdevās izveidot te vienai te otrai komandai, taču līdz spēles divdesimt ceturtajai minūtei rezulutāts nemainījās. Atkal precīzs bija Andrejs Berseņevs no Aināra Sviķa piespēles. vārtu guvums nedaudz sapurināja iemigušās komandas un spēle kļuva ātrāka. Bīstamāk uzbruka Taurus spēlētāji, bet Exigen vārtos lieliski darbojās Raimonds Blisiņš.

Trešā perioda sākumā Taurus vēlreiz atslēdza Blisiņa sargātos vārtos un atkal precīzs bija Andrejs Berseņevs. Šoreiz izgājienā viens pret vārtsargu, Blisiņš tika noguldīts un ripa raidīta jau tukšos vārtos. Neilgi pirms beigu sirēnas, pēc Taurus aizsarga kļūdas savā zonā Exigen guva otros vārtus spēlē un spēle noslēdzās ar rezultātu 3:2.

Ar šo uzvaru Taurus palielina savas izredzes cīņā par lēderpozīcijām savā līgā, jo vairākas komandas no tabulas augšgala ir pamanījušās atdot punktus pastarīšiem.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-27 18:48, pirms 15 gadiem
Uraa, atkal Taurus uzvareeja, esmu bijis uz visaam Taurus speeleem, iesaku aiziet!!!