Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

"Bulls" un "NoFear" pusfinālā

Andrejs Siliņš

Aizvadītajā sestdienā Mateja Basketbola līgā (MBL) sākās izslēgšanas spēles. Tajās noskaidrojās, ka pusfinālā pret ARX spēlēs "Bulls", bet "Stinger" tiksies ar "NoFear" basketbolistiem.

Regulārās sezonas trešās vietas ieguvēji "NoFear" ceturtdaļfinālā tikās ar sestās vietas ieguvējiem "Barons". Šaubas par uzvarētāju mačā tā arī neradās ne mirkli - "NoFear" pretiniekus sagrāva ar rezultātu 104:52. Iemestie 104 punkti ir līgas labākais rādītājs šajā sezonā kādai komandai mačā gūto punktu ziņā.

"NoFear" rindās ar 21 punktu un četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Renārs Šiškins, Artūrs Līmanis pievienoja 18 punktus un astoņas atlēkušās bumbas, bet Māris Āriņš guva 17 punktus. "Barons" rindās Kaspars Ceļmalnieks guva 23 punktus un izcīnīja sešas bumbas zem groziem, bet Kārlis Lazda aizvadīja savu rezultatīvāko spēli sezonā, gūstot 19 punktus.

Otrā ceturtdaļfināla pārī regulārās sezonas ceturtās vietas ieguvēji "Bulls", kuru sastāvā pēc savainojuma izārstēšanas atgriezās Rolands Freimanis, tikās ar piektās vietas ieguvējiem "Amikus". Šis mačs, salīdzinot ar pirmo ceturtdaļfinālu, bija krietni sīvāks, tomēr "Bulls" tik un tā izcīnīja diezgan pārliecinošu uzvaru - 80:65.

Rezultatīvākais "buļļiem" bija Ģirts Strikauskis, kuram 20 punkti, kā arī astoņas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles. Rolands Freimanis izcēlās ar 16 punktiem un četrām bumbām zem groziem, kā arī diviem bloķētiem metieniem. Zaudētājiem Gints Skroderis guva 21 puktu un izcīnīja četras bumbas zem groziem, bet Andris Siļūtins pievienoja 19 punktus un sešas bumbas zem groziem.

Jau sestdien, 3. maijā risināsies MBL pusfināli. Regulārās sezonas uzvarētāji ARX tiksies ar "Bulls" vienību, bet otrās vietas ieguvējiem "Stinger" pretī stāsies "NoFear" basketbolisti.

MBL ceturtdaļfināli.
26. aprīlis.

Barons - No Fear 52:104
Amikus - Bulls 65:80

Informācija par MBL pusfinālu laikiem jau tuvākajā laikā būs atrodama MBL mājaslapā - sports.matejs.lv

Informāciju sagatavoja
MBL Preses dienests

  +1 [+] [-]

, 2008-04-27 19:19, pirms 16 gadiem
Vai tik zem nosaukuma Stinger vispopularakas nav iznicinoshas kara raketes/mashinas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-28 09:48, pirms 16 gadiem
Shujmashinas bija Singer