Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Jūnija sākumā sāksies Liepājas "Ghetto Basket" čempionāts

Jānis Pārums

Jau 2. jūnijā, pie Liepājas Olimpiskā centra tiks dots starts 2010. gada "Ghetto Basket" turnīram Liepājā. Kopumā tiks aizvadīti seši posmi, tādējādi, noskaidrojot jaunos pilsētas čempionus ielu basketbolā. Šogad tas solās būt divtik interesants, jo tas tiks aizvadīts nedaudz savādāk kā iepriekš.

Informācijai visiem basketbola cienītājiem par šā gada vasaras ielu basketbolu – pirmkārt tas ir ticis pie jauna visā Latvijā pazīstama vārda – "Ghetto Basket", kas tieši atspoguļo ielu basketbola būtību un to, ka spēles tiesā paši dalībnieki.

Otrkārt, tiks izmainīts ierastais sacensību laiks. Līdz šim ierastās sestdienas vietā, sacensības norisināsies trešdienas vakaros no pulksten 18:00. Turklāt, norises vieta būs vienuviet – Liepājas Olimpiskā centra stāvlaukums.

Būtiska izmaiņa šajā sakarā būs arī izspēles kārtībā. Spēles norisināsies bez tiesnešiem, kas nozīmē to, ka visi mači norisināsies uz spēlētāju godprātību. Šāda veida sacensības mūsu galvaspilsētā notiek jau otro gadu un ir pazīstams kā "Ghetto Basket" projekts, un šajā vasarā šis projekts tiks realizēts arī Liepājā.

Nelielas izmaiņas ir arī vecuma grupu iedalījumos, jo šogad kopumā skaita ziņā būs mazāks skaits vecuma grupu. Meitenēm sacensības norisināsies divās vecuma grupās – U-16 un U-99, savukārt, zēniem U-13, U-16 un U-99. Kā arī spēles norisināsies ierastajā MIX grupā, kuras vienmēr ir bijušas vienas no saistošākajām.

Turklāt, pieteikšanās šogad būs iespējama ne tikai tieši pirms sacensību sākuma, bet arī savlaicīgi Liepājas Olimpiskā centra info centrā. Turklāt, pieteikšanās LOC info centrā būs nedaudz lētāk – dalības maksa no personas būs 1 Ls, bet piesakoties sacensību norises vietā no pulksten 16:30-17:00 cena būs 1,5 Ls no personas. Komandā drīkst pieteikt četrus spēlētājus.

Čempionāta pirmais posms norisināsies jau pašā vasaras sākumā, 2. jūnijā, un kopumā šajā vasarā tiks aizvadīti seši posmi, kas ir par diviem vairāk nekā iepriekšējā sezonā. Svarīgs būs arī kopvērtējums, kur tiks summēti visi punkti un kopvērtējuma uzvarētājiem būs iespējas tikt pie vērtīgām balvām, kuras būs sarūpējuši vairāki labi pazīstami uzņēmumi.

Sacensībām ir iespējams pieteikties jau no 26. maija, Liepājas Olimpiskā centra info centrā katru darba dienu no pulksten 9:00-18:00.

"Ghetto Basket" čempionāts 2010 Liepājā:

PosmsDatums
1.posms2. jūnijs
2. posms16. jūnijs
3. posms7. jūlijs
4. posms28. jūlijs
5. posms11. augusts
6. posms25. augusts.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis, LOC sporta projektu vadītājs

     [+] [-]

, 2010-05-26 12:25, pirms 14 gadiem
Bus japiesakas