Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Pie uzvarām tiek "Stinger" un ARX

Pie uzvarām tiek "Stinger" un ARX
Stinger
Foto: sports.matejs.lv

Pirmā apļa pēdējās spēlēs Mateja Basketbola līgā (MBL) uzvaras guva "Stinger" un ARX basketbolisti, attiecīgi apspēlējot "No Fear" (63:54) un "Bulls" (77:66) komandas.

Pirmā spēle starp "No Fear" un "Stinger" iesākās ar dzelžainu aizsardzību un lieliskiem ātrajiem uzbrukumiem "Stinger" vienības izpildījumā. Pirmajā ceturtdaļā tā arī "No Fear" nespēja atgūties un pirmos punktus guva tikai ar soda metieniem.
Pārtraukumā "No Fear" treneris deva norādijumus un ar to pietika, lai otrās ceturtdaļas sākumā "No Fear" spētu atgūties un turēt līdzi "Stinger", taču bija jau par vēlu. Otrā ceturtdaļa jau noritēja mierīgāk, un lieli pavērsieni nenotika.

Trešajā ceturtdaļā "No Fear" sāka krist brīvie metieni un spēle jau nedaudz aizgāja pateicoties indviduālām darbībām. Pēdējās ceturtdaļas sākums viesa cerības "No Fear" izpildījumā, taču beigās komanda nolūza, un spēle beidzās ar "Stinger" uzvaru - 63:54.

Otrajā šīvakara spēlē tikās turnīra pirmās un otrās vietas īpašnieces "Bulls" un ARX. Pirmā ceturtdaļa iesākās ar "Bulls" komandas sīvu aizsardzību, un tas deva rezūltātu, jo čempioni arvien vairāk attālinājās no ARX komandas. Otrā ceturtdaļa sākās ar ARX komandas ciešu zonas aizsardzību 3-2, kas nesa augļus, jo "buļļi" nespēja tikt cauri šādai aizsardzībai.

ARX komandai no veiksmīgas aizsardzības veidojās lieliski uzbrukumi, un tas atspoguļojās rezultātā, ARX spēlētāji no pretiniekiem atradās tikai nedaudz punktu atstatumā. Otrās ceturtdaļas pēdējā sekundē no centra precīzs bija ARX komandas spēlētājs Artūrs Kramiņš, un ARX komandai pēc puslaika plus četri.

Trešajā ceturtdaļā ARX turpināja segt zonu, un tas nesa augļus, jo "buļļi" neko nespēja vairs padarīt un ceturtdaļa aizritēja bez lieliem pārsteigumiem ar ARX vadību. Ceturtā ceturtdaļa izvērtās par īstu drāmu, jo "Bulls" komanda sapelnīja gan tehniskās, gan nesportiskās piezīmes, un divi spēlētāji saņēma piecas piezīmes. Beigās pelnīta ARX uzvara - 77:66.

Līderi pēc pirmā apļa ir ARX ar četrām uzvarām un vienu zaudējumu.

Nākamajā sestdienā "Stinger" tiksies ar ARX, bet "No Fear" ar "Amikus" komandu. MBL spēles norisinās Mežaparkā LU sporta kompleksa basketbola zālē, pateicoties SK "Barons".

MBL regulārā sezona

SpēleRezultāts
Stinger - No Fear63:54
ARX - Bulls77:66

Rakstu sagatavoja
Vairis Voļatovskis, MBL preses dienests

  +3 [+] [-]

, 2008-11-23 14:03, pirms 15 gadiem
apsveicu ARX!!!! tagad liideri!

     [+] [-]

, 2008-11-23 18:43, pirms 15 gadiem
Ir gan līderi,bet nu ļoti sīvi turās pārējās komandas līdzi