Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

"Bulls" un ARX izcīna uzvaras

Andrejs Siliņš

"Bulls" un ARX izcīna uzvaras
Bulls
Foto: sports.matejs.lv

Mateja Basketbola līgā (MBL) aizvadītās nedēļas nogales mačos pie uzvarām tika čempionvienība "Bulls", kā arī ARX basketbolisti, un abas komandas nostiprinājušas vietu pirmajā trijniekā.

Jau pirmajās astoņās mača minūtēs "Bulls" padevās labs izrāviens (20:8), kas kalpoja par pamatu uzvarai. Līdz pirmā puslaika beigām spēles gaita nedaudz izlīdzinājās, tomēr rezultāta starpību "buļļiem" ne tikai izdevās noturēt, bet pat minimāli palielināt - 36:23.Otrā puslaika sākumā "No Fear" joprojām mēģināja sadeldēt pārsvaru, taču nesekmīgi un pēdējā ceturtdaļā cīņa laukumā praktiski vairs nenotika - 73:48 "Bulls" labā.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Montis Rozenfelds, kurš guva 20 punktus, savukārt Ģirtam Strikauskim 15 punkti, četras atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvas piespēles. "No Fear" labā 16 punktus guva un 12 atlēkušās bumbas izcīnīja Artūrs Līmanis.

ARX atkal nebija labākajā sastāvā (Ābele nebija pieteikts, Obersts nedrīkstēja spēlēt nepietiekamo treniņa apmeklējumu dēļ, bet O. Siliņš laukumā nedevās), taču tas netraucēja jau sākumā iegūt diezgan drošu pārsvaru un līdz pirmā puslaika izskaņai to tikai palielināt - 36:20. Trešajā ceturtdaļā mačs nedaudz izlīdzinājās, bet dzeltenajos formas kreklos tērptie "Amikus"tomēr nespēja pietuvoties, un ARX svinēja trešo panākumu četrās spēlēs - 65:44.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Kaspars Reinholds ar 20 punktiem, kā arī septiņām bumbām zem groziem, bet Artūrs Kramiņš izcēlās ar 16 gūtiem punktiem, kā arī trim atlēkušajām bumbām un tikpat rezultatīvām piespēlēm. "Amikus" līdz ar to pirmo apli noslēguši un no pēdējās vietas pēc tā tie vairs nevar pacelties augstāk.

MBL regulārā sezona

15. novembris

SpēleRezultāts
Bulls - No Fear73:48
ARX - Amikus65:44

MBL spēles 22. novembrī

LaiksSpēle
17:00Stinger - No Fear
18:30ARX - Bulls

Nākamajā sestdienā norisināsies divas spēles - 17:00 "Stinger" tiksies ar "No Fear", savukārt ARX sacentīsies ar "Bulls" basketbolistiem. MBL spēles norisinās Mežaparkā LU sporta kompleksa basketbola zālē, pateicoties SK "Barons".

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests

     [+] [-]

, 2008-11-17 21:43, pirms 16 gadiem
hi hi hi ! kur koeficenti? te vareetu pelniit lielo pikji!