Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Bruno Kārlis: "Centīšos uzlabot BK Ķekaru komandas spēli!"

Bruno Kārlis: "Centīšos uzlabot BK Ķekaru komandas spēli!"
BK Ķekari galvenais treneris iezīmē pirmās skices

BK Ķekari spēli laukumā un treniņu procesu vadīja komandas izveidotājs Artūrs Portnovs, bet pašam atrodoties laukumā bieži vien BK Ķekari zaudēja taktiskā cīņā. Tāpēc sezonas pārtraukumā notika intensīvas galvenā trenera piesaistes jautājuma risināšana. Izskanēja vairākas kandidatūras, līdz pagājušās nedēļas beigās par komandas galveno treneri tika iecelts Bruno Kārlis.

Kāpēc piekriti būt par galveno treneri BK Ķekari?
Es piekritu tāpēc, ka komandas vadība (Artūrs un Madara) jau pagājušajā gada izteica visādus piedāvājumus par spēlēšanu BK Ķekaros, un tā, joks pa jokam, un nesen saņēmu piedāvājumu kļūt par galveno treneri. Par cik pašam nebija vēl skaidra šī gada komanda, kurā spēlēšu, tad mani tas ieinteresēja. Tagad ir tā, ka paralēli treniņiem Latvenergo komandā, un darbiem centīšos arī uzlabot BK Ķekaru komandas spēli.

āda vispār ir pieredze basketbola trenēšanā?
Šogad sākās mana 6 sezona kā basketbola trenerim, tiesa gan līdz šim esmu strādājis ar maziem bērniem (7-12 gadu jauni), taču esmu arī praktizējies basketbola nometnēs pie dažāda vecuma jauniešiem. Šogad pabeigšu LSPA 5.kursu kā vecākais treneris, tā kā šī prakse arī man nāks par labu.

Kādas pozīcijas spēlētājs esi?
Esmu spēlējis no otrās līdz pat centra pozīcijai, bet vislabāk man patīk laukumā atrasties trešās un ceturtās pozīcijas lomā.

Ar kuriem basketbola panākumiem lepojies?
Uzskatu, ka mēs šeit Latvijā pēdējos gadus ar neko nevaram lepoties basketbola jomā, vienu brīdi šķiet, ka mēs esam sasnieguši labu līmeni, bet, tajā pašā laikā, rezultātos stabilitāte nav. Pats pilnībā noteikti ne ar ko vēl nevaru lepoties, jo manis trenētajiem vecākajiem bērniem ir tikai 12 gadi, un tiem vēl tāls ceļš ejams basketbola jomā, un man vēl tālāks.

Kas bez basketbola vēl Tevi interesē?
Saraksts būt ļoti liels…Šosezon vasarā veicu pilnu MTB SEB sezonu, un varu teikt, ka velobraukšana ir tas, kas man patīk vislabāk pēc basketbola. Vēl distanču slēpošana ziemā, bet vasarā man patīk atpūsties laukos vai pie jūras – noteikti svaigā gaisā. Nenoliedzami vēl ir ceļošana. Tas tagad ir mans hobijs. Kad vien ir iespēja un laba ideja – tad aiziet.

Man ļoti patīk skriet. Šīs vasaras sākumā piedalījos Nordea Rīga pusmaratonā, un tagad gatavojos Valmieras pusmaratonam.

Skrituļslidošana ir ļoti laba nodarbe, lai neapniktu tikai skriešana un velo. Man patīk braukt pa Mežparku. Tas ir ideāli. Svaigs gaiss un nenoliedzami fiziski interesanta nodarbe.

Sporta veidu ziņā, mans favorīts ir F1. Šīs sacensības es varu skatīties ļoti daudz . Principā man patīk visi sporta veidi un ar interesi sekoju visam līdz.

Informāciju sagatavoja,
BK Ķekari

Avots:
BK Ķekari

Vai BK Ķekari kaut ko iegūs no jauna galvenā trenera?

  • 38

  • 5

  • 2

  • 6

  • 64

  • 6


  +5 [+] [-]

, 2010-09-13 13:17, pirms 14 gadiem
Kas pie velna ir BK Ķekari??? Kas ta SC galīgi prātu izkūkojuši. Dzirdēju, ka Mālpilī džeki katru vakaru kvadrātus rambā. Varbūt kaut ko par to arī uzrakstīt?

  -1 [+] [-]

, 2010-09-13 13:21, pirms 14 gadiem
Tieši tā. Raksts ir pilnīgs sviests un pazemina SC kvalitāti.

  -1 [+] [-]

, 2010-09-13 13:23, pirms 14 gadiem
žetons Zinaīdam!!!

  -2 [+] [-]

, 2010-09-13 18:20, pirms 14 gadiem
wtf?

  -2 [+] [-]

, 2010-09-13 21:05, pirms 14 gadiem
Kurā līgā šī komanda spēlē? NBA?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-09-14 11:58, pirms 14 gadiem
BK Ķekari ir piemērs kā nopietni pieiet lietām. Mājas lapa ir ļoti labi sagatavota. Kā tad savādāk varam popularizēt aktīvu dzīves veidu, ja ne šādi. BK Ķekari
Starpcitu, mājaslapas izklaides sadaļā ir video ar komandas spēlētāju, kurš liek no augšas tā, kā dažiem pie datora sēdētājiem pat sapņos nav rādījies.

P.S. Neesmu saistīts ar šo klubu - ne kā spēlētājs, ne arī kā savādāk.

  +3 [+] [-]

, 2010-09-14 11:58, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Jāsaka tā - Bruno Kārlis visvairāk varētu uzlabot šo komandu, ja pats dosies laukumā un spēlēs.
Man šķiet, tas būtu vieglākais ceļš... Bet vai pareizākais? Vai, lai kāds kaut ko izdara Tava vietā, vai Tu no viņa iemācies, kā to vislabāk izdarīt pats? Ja domājam ilgtermiņā, tad otrais variants ir labāks.

     [+] [-]

, 2010-09-18 10:29, pirms 14 gadiem
Man šķiet,ka Bruno jau varēja trenēt ko labāku,ar šiem nekas tur nebūs,ja vien pats no Latvenergo pie šiem nepārmetīsies.

  -1 [+] [-]

, 2010-09-21 22:17, pirms 14 gadiem
Brunis būtu labāk spelejis Latvenergo un tur kāju nespēris, sorry BK Kekari, bet teams jums ir ļoti nabadzīgs. Nosaukums vispar tracina arā, kaut sakarīgāku tomer varējat izdomat. Piem. BK Tarakāns!

Otrs par BK.. domaju BK priekšā varētu likt tikai profesionālas komandas, nevis nabadzīgi amatieri

     [+] [-]

, 2010-10-26 12:57, pirms 14 gadiem
tapec sis ir zem amatieru sports sadaljas..pf....