Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Labs noslēgums Tavai basketbola sezonai

Labs noslēgums Tavai basketbola sezonai
NBDL sieviešu basketbola komanda "United States of Chill"
Foto: Uldis Krauze

Pēc garās ziemas ir pienācis pavasaris, tāpēc būtu vērts noslēgt sporta zāles sezonu, lai vasarā varētu pievērsties aktīvai atpūtai brīvā dabā.

Pēc garās ziemas ir pienācis pavasaris, tāpēc būtu vērts noslēgt sporta zāles sezonu, lai vasarā varētu pievērsties aktīvai atpūtai brīvā dabā. Tāpēc ar nolūku rīkojam šo divu dienu basketbola turnīru, kas risināsies 2010.gada 8.maijā (sestdiena) sieviešu komandām VEF sporta zālē (Rīgā, Brīvības iela 197b ; nepieciešamības gadījumā var tikt piesaistīta vēl otra sporta zāle). Turnīrs risināsies visas dienas garumā, bet spēles tiks organizētas tā, lai komandai starp spēlēm būtu vismaz vienas spēles brīvs laiks atpūtai. Bez piemiņas balvām nepaliks neviena komanda!

Kas piedalīsies?

Aicināta piedalīties ir jebkura sieviešu basketbola komanda, to skaitā arī dažādu uzņēmumu un organizāciju komandas, kas atbilst sacensību nolikumam. Turnīrs ir plānots komandām sieviešu konkurencē, ja pieteiksies pietiekošs skaits sieviešu komandas.

Kā pieteikties dalībai?

1.Sameklē sev komandas biedrus;

2.Brīvā formā uzraksti komandas pieteikumu, kurā iekļauj: komandas nosaukumu, spēlētāju vārdus un uzvārdus, un kontaktpersonas telefona nummuru.,kā arī e-pastu.

3.Samaksā dalības maksu no komandas par turnīru (Ls 50 no komandas par visu turnīru). Dalības maksā iekļauta sporta zāles un garderobju īre, laukuma tiesnešu un sekretariāta nodrošinājums, kā arī medicīniskā personāla klātbūtne.

4.Komandas pieteikumu atsūti līdz 2010.gada 5.maija 20:00 mums uz e-pastu: basket.proj@inbox.lv ,taču ilgi nekavējies, jo komandu skaits būs ierobežots!

Pasākumu rīko "Sporta Draugu Līga"

Izmantotie resursi:
pavasarakauss.weebly.com

  -1 [+] [-]

, 2010-05-29 08:11, pirms 14 gadiem
Mans tīms vinnēs, es kruts