Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Līderes tiek pie uzvarām

Andrejs Siliņš

Līderes tiek pie uzvarām
"Bulls" vienība
Foto: MBL preses dienests

Aizvadītajā sestdienā Mateja Basketbola līgā (MBL) pie uzvarām tika abas turnīra tabulas līdervienības – ARX pieveica "Barons", savukārt "Bulls" basketbolisti tika galā ar "Stinger" vienību, kam šis bija piektais zaudējums pēc kārtas.

Pirmajā spēlē maču labāk iesāka „baroni”, taču izšķirošos mirkļos veiksmīgāki bija ARX basketbolisti, izcīnot astoto panākumu desmit aizvadītajās spēlēs, šoreiz ar rezultātu 77:66. „Barons” vienībai šis bija pirmais zaudējums pēc uzvarām divās iepriekšējās spēlēs pēc kārtas.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Andrejs Siliņš, kurš guva 24 punktus, kā arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, bet Artūra Kramiņa kontā 23 punkti un četras piespēles. Zaudētājiem Andris Siļūtins guva 17 punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas.

Otrā spēlē turnīra līderi „Bulls” tikās ar pagājušās sezonas pretinieci finālā „Stinger” vienību. Lai arī spēles sākums labāks padevās „Stinger” basketbolistiem, otro un trešo ceturtdaļu krietni labāk nospēlēja „Bulls”, ieliekot pamatus savai devītajai uzvarai sezonā – 58:51. „Stinger” uzvaras garšu nav baudījuši jau divus mēnešus un pusotru nedēļu.

Uzvarētājiem Ģirts Strikauskis sameta 20 punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, bet Edgaram Antonevičam 13 punkti, septiņas bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. Pieminēšanas vērts arī Māra Brīdiņa sniegums, kuram tuvu līdz „triple-double”, neskaitot punktus – četri punkti, septiņas atlēkušās bumbas, septiņas pārtvertas bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles. Zaudētājiem Lorandam Lapānam 21 punkts, trīs atlēkušās bumbas un trīs pārtvertas bumbas.

Nākamnedēļ laukumā vēlreiz dosies „Bulls” un „Stinger” vienības, bet „Barons” mēģinās atgūt uzvaras garšu, tiekoties ar „No Fear” basketbolistiem. MBL spēles norisinās Mežaparkā LU sporta kompleksa basketbola zālē, pateicoties SK "Barons".

MBL regulārā sezona

SpēleRezultāts
ARX - Barons77:66
Stinger - Bulls51:58

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests