Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" noraida "Bayern" 22 miljonu piedāvājumu par jauno talantu Hudsonu-Odoi

Edgars Pavlovskis
Edgars Pavlovskis

"Chelsea" noraida "Bayern" 22 miljonu piedāvājumu par jauno talantu Hudsonu-Odoi
Kalums Hudsons-Odoi. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas klubs "Chelsea" noraidījis otro Minhenes "Bayern" piedāvājumu par jauno uzbrucēju Kalumu Hudsonu-Odoi, kuram tikai pagājušajā mēnesī apritēja 18 gadi.

“Sky Sports” avoti ziņo, ka “Chelsea” ir noraidījusi 22 miljonu eiro piedāvājumu no Minhenes “Bayern” par 18 gadu veco angļu futbolistu Kalumu Hudsonu-Odoi. 2016./2017. gada Anglijas čempione vēlās ap 40 miljoniem lielu summu par šo uzbrucēju, lai sāktu izskatīt viņa pārdošanu. Par Hudsonu-Odoi izrādījušas interesi ir arī citas Vācijas komandas – “Dortmund Borussia”, Menhenglabahas “Borussia”, kā arī RB “Leipzig”.

Jaunajam anglim līgums ar “Chelsea” beigsies 2020. gada vasarā, taču Hudsons-Odoi pagaidām nesteidzās vienoties par līguma pagarināšanu, jo viņam neapmierina pašreizējais spēles laiks. Viņš šosezon ir laukumā devies “Community Shield” spēlē, četrās Eiropas līgas grupu spēlēs, kurās guvis pirmos vārtus “Chelsea” sastāvā, kā arī viņš debitēja Anglijas Premjerlīgā pagājušajā nedēļā pret “Watford”, taču pameta laukumu muskuļa traumas dēļ.

Hudsona-Odoi uzvārds pāršalca futbola medijus vasarā, kad anglis aizvadīja ļoti atzīstamas pirmssezonas spēles titulētajā Londonas klubā, teicami aizstājot Edenu Azāru, kurš atpūtās pēc Pasaules kausa izcīņas. Tomēr, sākoties sezonai, daudziem par pārsteigumu Hudsons-Odoi pat nespēja ielauzties komandas pieteikumā, jo priekšā viņam tika izvēlēti tādi futbolisti kā Pedro Rodrigess, Viljans un pat Viktors Mozess.

Vācu žurnālists Rafaels Honigsteins šo situāciju komentējis kā jauno modi futbolistiem, sakot: “Šis ir “Sančo” efekts. Visi domā, ka viņi var kļūt par jauno Džeidonu, bet es domāju, ka Hudsons-Odoi tik tiešām ir spējīgs darīt to ko Sančo dara Bundeslīgā. Interese par Kalumu (Hudsonu-Odoi) Vācijā ir ļoti attīstījusies – sākumā viņu gatava pirkt bija tikai Menhengladbahas “Borussia”, vēlāk Dortmundes “Borussia”, bet nu jau arī Vācijas titulētākais klubs “Bayern”."

Izmantotie avoti: https://www.skysports.com/football/...