Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija trenētā "Avangard" vienu Stenlija kausa ieguvēju nomaina pret citu

Agris Suveizda

Hārtlija trenētā "Avangard" vienu Stenlija kausa ieguvēju nomaina pret citu
Četri zviedri ar Stenlija kausu: Viktors Stolberjs, Niklass Jalmāšons, Markuss Krīgers un Jonnijs Oduja. Foto: AFP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Omskas "Avangard" paziņojis par viena gada līguma parakstīšanu ar zviedru uzbrucēju Viktoru Stolberju, kurš sezonu sāka Šveices "Zug". Viņš kļuvis par kanādieša Krisa Verstīga aizvietotāju.

"Pēc tam, kad Kriss Verstīgs ģimenes apstākļu dēļ pameta komandu, mums bija jāatrod viņam aizvietotājs," mājaslapā citēts kluba prezidents Maksims Sušinskis. "Šobrīd visos Eiropas čempionātos sezona ir plaukumā, tādēļ iegūt kvalitatīvu spēlētāju nav viegli. Tomēr Šveicē mums izdevās atrast uzbrucēju, kurš gan ir apveltīts ar lielu pieredzi un meistarību, gan ir arī pazīstams ar KHL."

"Viktors Stolberjs lielu daļu karjeras ir aizvadījis otrpus okeānam, kur demonstrēja rezultatīvu sniegumu, kā arī 2012./13. g. sezonā [lokauta laikā] pārstāvēja KHL komandu "Atlant", bet pēc tam [sezonas otrajā daļā] izcīnīja Stenlija kausu Čikāgas "Blackhawks" sastāvā," Sušinskis turpināja. "Tagad, kad spēles rit cita pēc citas, ir ārkārtīgi svarīgi noturēt augstu līmeni un krāt punktus, tajā pašā laikā uzlabojot visus spēles aspektus."

32 gadus vecais Stolberjs Nacionālajā hokeja līgā pārstāvēja Toronto "Maple Leafs" Čikāgas "Blackhawks", Nešvilas "Predators", Karolīnas "Hurricanes" un Otavas "Senators", regulārajā sezonā 488 spēlēs tiekot pie 168 (82+86) punktiem, bet Stenlija kausā 60 spēlēs nopelnot 11 (2+9) punktus. 2013. gada pavasarī Stolberjs Stenlija kausā piedalījās 19 no 23 mačiem un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. Pirms gada Stolberjs pievienojās "Zug", palīdzot komandai izcīnīt otro vietu regulārajā sezonā. Stolberjs 46 spēlēs sakrāja 50 (22+28) punktus – līgā tikpat bija arī viņa tautiešiem Frēdrikam Petešonam ("Lions", 26+24) un Niklasam Danielsonam ("Lausanne", 25+25), bet rezultatīvākais ar 57 (13+44) punktiem bija kanādietis Džastins Džefrijs no "Lausanne".

Verstīgs pēc pievienošanās Omskas "Avangard paguva aizvadīt 11 spēles, tiekot pie pieciem (3+2) punktiem. Arī viņš Stenlija kausā triumfēja Čikāgas rindās, kausu iegūstot gan 2010., gan 2015. gadā, bet 2013. gadā viņš pārstāvēja Floridas "Panthers". Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītais "Avangard" ar 34 punktiem 23 mačos ir Austrumu konferences otrajā vietā, no līgas līderes Jekaterinburgas "Avtomobilist" atpaliekot par desmit punktiem. Rezultatīvākais komandā ar 18 (9+9) punktiem ir krievu uzbrucējs Iļja Mihejevs.

Izmantotie resursi:
ХК "Авангард" | Новости | Обладатель Кубка...

     [+] [-]

, 2018-10-31 16:01, pirms 5 gadiem
viss notiek tā, kā bija gaidāms
sastāvs neatbilst mērķiem

     [+] [-]

, 2018-10-31 17:00, pirms 5 gadiem
Gada raksts par uzvārdiem. Nevienu spēlētāju nepazīstu zem bildes uzvārdi kur ir.
Jonnijs Oduja xDDD Labi, ka ne Džimmijs Oboja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-10-31 18:41, pirms 5 gadiem
Autors sasniedz orgasmu, rakstot par zviedriem